The Green Wonder overdrive

MAD PROFESSOR
199,00 €

Saatavuus
 • Verkkokauppa Ei varastossa
Lähetettävissä
3-5 arkipäivää
Tuotekoodi
THEGREENWONDER
Ominaisuudet
Säädöt:
Volume: Säätää ulostulevan volumetason.
Bass: Säätää alataajuuksien tason. Säätövaraa pienestä bass cutista merkittävään bass boostiin saakka. Kannattaa lähteä liikkeelle klo 1:n paikkeilta.
Treble: Säätää ylätaajuuksien tason. Klo 7:n suunnilla pehmeä ja lämmin soundi, klo 5:ttä kohti mentäessä soundi terävöityy ja tulee leikkaavammaksi. Hyvä lähtökohta on klo 12 paikkeilla.
Drive: Säätää särön ja kompression määrää. Säätövaraa melkein puhtaasta boostista aina rocksäröön asti.
Virrantarve: 9-18 VDC centre negative -virtalähde tai 9V paristo. 4 mA.
True Bypass
Lue lisää
Tuotekuvaus
Mad Professorin The Green Wonder antaa käyttöösi klassisen blues/rock-overdrivesoudin. Uusi ja paranneltu versio legendaarisesta Little Green Wonderista. Green Wonder on suunniteltu toimimaan yhdessä erilaisien vahvistimien ja overdrive-/distortionpedaalien kanssa. Voidaan sijoittaa signaaliketjussa mihin tahansa kohtaan. Tulee toimeen myös korkeatehoisien mikkien kanssa.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:The Green Wonder overdrive
Arviosi
Lisää merkiltä MAD PROFESSOR
 1. madprofessorsuperblack_new.jpg
  MAD PROFESSOR
  Super Black blackface preamp
  Mad Professor Super Black antaa käyttöösi Blackface-aikakauden Fender-vahvistimen soundin pedaalimuodossa. Super Blackin sisälle on mallinnettu koko vintage-Fender-vahvistimen signaalitie miniatyyrikoossa. Tämän ansiosta Super Black ei vain kuulosta vahvistimelta, vaan myös käyttäytyy vahvistinmaisesti. Super Blackin soundimaailma lähtee liikkeelle iskevästä, kirkkaasta, midscoopatusta puhtaasta soundista, josta Blackface-vahvistimet tunnetaan. Reunasärö ja täysillä ajetun Blackface-vahvistimen soundit löytyvät Gain-säädön takaa. Pedaalin toinen kanava on Mad Professorin kaikkien aikojen myydyin pedaali, Sweet Honey Overdrive. Kanavien yhdistelmä kuulostaa mahtavalta, mutta niitä voidaan käyttää myös itsenäisesti toisistaan riippumatta.
  249,00 €
 2. loudnproud.jpg
  MAD PROFESSOR
  Loud'n Proud Overdrive/ Fuzz pedal
  Mad Professor Loud`n Proud antaa sinulle 1960-luvun Marshall-soundin pedaalimuodossa. Itse asiassa Loud n' Proudin sisälle on mallinnettu koko vintage-Marshallin signaalitie, sisältäen etuasteen ja pääteasteen vaiheenkääntöineen, push-pull-vaiheineen ja ulostulomuuntajasimulaatioineen. Tämän signaalitien ansiosta Loud n' Proud ei vain kuulosta vahvistimelta, vaan myös käyttäytyy vahvistinmaisesti. Loud n' Proudin toinen puoli on vintagetyylinen fuzz tai boost, joka on pedaalin vahvistinosion edessä. Kokonaisuus toimii siis samoin kuin klassiset ''fuzz tai booster Marshallin edessä''-kombinaatiot.
  259,00 €