Tilaus

Voit tehdä tilauksen verkkokaupassamme lisäämällä haluamasi tuotteet ostoskoriin. Jos haluat lisätietoja tuotteista lähetä kysely sähköpostilla tai soita asiakaspalveluumme. Aukioloajat ja puhelinnumerot löytyvät Yhteystiedot -sivuilta. Tällä hetkellä toimitamme tilauksia ainostaan EU-maihin.

Mikäli tuote-, hinta- tai -saatavuustiedoissa tapahtuu muutoksia tilauksen teon jälkeen, olemme tällöin yhteydessä tilauksen tekijään.

Toimitustavat

Voit halutessasi noutaa tilauksesi jostain kuudesta toimipaikastamme. Silloin emme peri mitään käsittely- ja toimitusmaksuja. Myymälään noudettavaksi tilattua tuotetta, joka ei ole maksettu verkkokaupassa, säilytämme varattuna 2 viikkoa.

Tilausten toimittamiseen käytämme ensisijaisesti Postia, Matkahuoltoa sekä DB Schenkeriä (Kiitolinja). Toimitamme sekä noutopisteisiin että kotiovelle asti. Postin Pikkupaketilla voi tilata kotiovelle pienikokoisia tuotteita, jotka mahtuvat kirjekuoressa postiluukkuun tai -laatikkoon.

Toimitusaika

Verkkokaupasta tilattavissa olevat tuotteet löytyvät varastosta, ellei toimitusaikaa ole erikseen ilmoitettu. Pyrimme lähettämään tavarat seuraavana arkipäivänä. Joissain tapauksissa tuotteita joudutaan siirtämään eri myymälöiden / varastojen välillä, joka saattaa pidentää toimitusaikaa 1-3 päivällä. Useimmiten tilauksen käsittelyaika on 0-3 arkipäivää ja toimitusaika on näin ollen 1-5 arkipäivää (myös noudoissa). Mikäli tuotteen saatavuudessa on tapahtunut muutoksia tai toimitusajasta tulee selvästi pitempi, olemme yhteydessä tilauksen tekijään.

Toimitusmaksut

Suomessa toimitus- ja käsittelykulut riippuvat valitusta toimitustavasta / tuotteen koosta. Toimitusmaksu muihin EU-maihin on 12,90€ painosta riippumatta, kuitenkin vain 35kg asti. Emme toimita EU:n ulkopuolelle.

Maksutavat

Maksun suoritat joko verkkopankissa (Nordea, OP, Danske Bank, S-Pankki, Säästöpankki, Nooa, POP, Aktia, Ålandsbanken, Handelsbanken), luottokortilla (Visa/Mastercard) tai mobiilimaksuilla (Mobilepay, Pivo, Siirto).

Tarjoamme myös mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksuilla (Klarna, Resurs). Nämä edellyttävät myönteisen luottopäätöksen, joka saadaan ostotapahtuman yhteydessä verkkokaupan kassalla

Verkkopankki-, kuottokortti- ja mobiilimaksut

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Resurs

Yksityishenkilön on mahdollista maksaa ostoksensa Resursbankin F-Musiikki-tilillä. Edellyttää myönteisen luottopäätöksen.

Klarna

Yksityishenkilön on mahdollista maksaa ostoksensa Klarna-laskulla tai Klarna-osamaksulla. Edellyttää myönteisen luottopäätöksen.

Myymälärahoitus

F-Musiikin myymälöissä voit hakea myös Resursbankin tiliä tai Handelsbankenin Aktiivirahaa yhtenä osamaksu-vaihtoehtona. Aktiivirahaa ei voi hakea verkkokaupan kautta.

Lue lisää: Rahoitus myymälöissä

Palautukset

Kaikilla verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 vrk palautusoikeus toimituspäivästä.

Tuotteet on palautettava alkuperäispakkauksessaan siinä kunnossa kun ne on toimitettu. Liitä palautuksen mukaan tilauksen numero, yhteystietosi sekä tilinumerosi, niin palautamme tuotteen hinnan kun tuotteet ovat meille saapuneet. Joitakin kokeiltuja tuotteita emme voi hyvittää hygieniasyistä, näihin kuuluu mm. puhaltimien suukappaleet ja lehdykät, korvatulpat, puhaltimet kuten nokkahuilu, tinapilli, kazoo, nenäpilli jne.

Palauttaessasi viallisen tuotteen, liitä mukaan myös selvitys viasta.

Postin ja Matkahuollon palautuksissa merkitse pakettiin seuraavat tiedot:

Asiakaspalautus

F-Musiikki Oy
Antaksentie 4
01510 Vantaa

Postin palautuksissa tarvitset palautusnumeron 603907

Matkahuollon palautuksissa tarvitset palautusnumeron 9502487

Orders / deliveries outside Finland

Please contact us by email: info(a)f-music.com. We ship to EU-countries. We do not ship outside EU.