TR-6S Rhythm Performer

ROLAND
409,00 €
Saatavuus
  • Verkkokauppa Vähän jäljellä
  • F-Musiikki VantaaVähän jäljellä
Lähetettävissä
0-3 arkipäivää
Tuotekoodi
TR6S
Ominaisuudet
Rolandin TR-rumpukoneet ovat vaikuttaneet musiikkiin yli 40 vuoden ajan - ja ne ovat edelleen yhtä suuressa roolissa. Suosittuun TR-8S:ään pohjautuvassa kompaktissa ja edullisessa TR-6S:ssä on sama kaiuttimia rankaiseva, ikkunoita helisyttävä ja kehoja liikuttava soundi kuin isossa sisaruksessaan. Kohota rumpuraitasi, tee biittejä reissun päällä ja nauti omillä käsillä tehtävän tuotannon iloista. TR-6S tuo klassisten raitojen soundit, tämän päivän trendit sekä huomisen hitit aina ulottuvillesi.

Kuusi raitaa rytmistä ihanuutta
TR-6S antaa käyttöösi monipuolisen rumpusekvensserin sekä musiikkihistorian ikonisimmat rytmisoundit – kaiken tämän paristoilla toimivassa laatikossa, joka mahtuu käytännössä mihin tahansa. Rolandin muiden rumpukoneiden tapaan se on hauska ja inspiroiva. Tuttu step-sekvensseri sekä erilliset liukusäätimet ja potikat tekevät omien biittien teosta helppoa.

Kaikki soundit ja enemmän´
TR-6S on täynnä autenttisia, uudelleen luotuja legendaarisia Roland-rumpukoneita. Näillä rumpukoneilla on määritetty tyylilajeja ja pidetty kulttuureja vauhdissa vuosikymmenien ajan - mukana niin 808, 909, 707 kuin 606. Nämä eivät ole mitää samplepaketteja tai halpoja jäljitelmiä - ne ovat eläviä, hengittäviä replikoita, jotka soivat ja käyttäytyvät aivan kuten vintage-vastineensa. Pidemmälle edettäessä voit sekoittaa ja yhdistellä näitä soundeja preset- ja custom-sampleihin sekä futuristisiin FM-soundeihin ja näin luoda eksoottisia hybridisettejä, jotka heijastavat juuri Sinun ainutlaatuista makuasi ja tyyliäsi.

Rumpuohjelmoinnin kultainen standardi
Tämän päivän musiikin soundi on paljon velkaa klassiselle step-sekvensserille - erityisesti ''TR-REC''-versioille, joita löytyi varhaisista Roland-rumpukoneista. TR-6S käyttää samaa koeteltua ja hyväksi havaittua tapaa lisättynä reaaliaikaisella äänityksellä ja moderneilla ominaisuuksilla kuten sub-stepeillä, joilla saadaan ryöpsähteleviä fraaseja sekä motion-äänityksellä, joka saa rytmit liikkumaan.

Positiivisia tehoja
Lisää iskua, avaruutta tai rouheutta TR-6S:n korkealuokkaisilla efektivalikoimalla. Elintärkeät kompressorit ja EQ:t ovat heti käytössäsi, niin myös rehevät kaiut, viiveet ja modulaatioefektit. Puske luovia rajojasi vastaan filttereillä, LFO:illa sekä villeillä uusilla efekteillä, jotka kiihottavat äänelliseen mellakkaan.

Kätevyyttä ja joustavuutta
TR-6S on myös korkealuokkainen USB audio/MIDI interface, joka on täydellinen mobiiliin tai minimaaliseen tuotantosettiin. Ja se sopii myös kaikkein ahtaimpiin studioihin tai live-kattauksiin, näin voit tehdä elämänmakuista musiikkia siellä, missä inspiraatio iskee.


  • Kompakti ja edullinen, kuusiraitainen versio TR-8S:stä
  • Yksityiskohtaiset pienemmätkin yksityiskohdat huomioon ottavat TR-808, TR-909, TR-606, TR-707-mallinnukset sekä muita.
  • Suurikokoinen preset sample-kirjasto, omien samplejen käyttömahdollisuus
  • Erillinen FM-ääniyksikkö futuristisiin sointeihin
  • Sekoita ja yhdistä soundeja eksoottisiksi hybridiseteiksi
  • Monipuolinen sekvensseri, sub-stepit, flamit, step-loop, motion-äänitys ja muuta
  • Toimii neljällä AA-paristolla tai USB bus-virralla
  • Toimii myös korkeatasoisena USB audio/MIDI interfacena
Lue lisää
Tuotekuvaus
Pieni koko. Suuret biitit
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:TR-6S Rhythm Performer
Arviosi