Torstaina 5.9. ensi-iltansa saavat FANTOM 6, FANTOM 7 ja FANTOM 8 -kosketinsoittimet yhdistävät uusimman teknologian ja inspiroivat työkalut – ja ovat ensiesittelyssä vain F-Musiikilla!

Tämän päivän kosketinsoittajat tarvitsevat instrumentin, joka on intuitiivinen, luonnollinen ja täynnä mahdollisuuksia. FANTOM:in joustava ja laajennettava ääniyksikkö ammentaa voimansa vuosikymmenien tutkimus- ja kehitystyöstä.

Käytössäsi on roppakaupalla inspiroivia ja autenttisia elektronisia, akustisia ja hybridisoundeja. Eri synteesi- ja samplausteknologioita yhdistelemällä ja lisäämällä mukaan soittimen analogisen filtterin saat aikaan uusia ja epätavallisia soundeja - käytä hyväksesi myös uusia soundilaajennuksia ja -mahdollisuuksia sitä mukaa, kun niitä tulee.

Rajallisen tuotantokapasiteetin vuoksi, alkutuotanto on pyhitetty 50 valikoidun eurooppalaisen jälleenmyyjän hoidettavaksi, ja F-Musiikki on mukana ainoana toimijana Suomesta!Uutuuksia esittelemässä huippuartisti Kebu, sekä F-Musiikin ja Rolandin asiantuntijat

Uutuus on esittelyssä lauantaina 7.9. Turussa järjestettävässä Synamiitissa. Sen lisäksi järjestämme julkaisun kunniaksi kolme kaikille avointa demotapahtumaa F-Musiikin myymälöissä.

Tapahtumissa pääesiintyjänä ja demonstraattorina nähdään valtavia YouTube-katsojalukuja kerännyt syntetisaattorivirtuoosi Kebu, Viime vuoden aikana Kebu on toiminut konsulttina Rolandin suunnittelijoille ja hänen kädenjälkensä näkyy uusimmissa tuotteissa. Kebun esittelysetissä on mukana myös toinen superuutuus; Roland Jupiter-Xm -syntetisaattorin esituotantokappale!

FANTOM-demokiertue:

14.9. F-Musiikki Vantaa, Kebu klo 13, Tapahtuma Facebookissa

20.9. F-Musiikki Oulu, Kebu klo 16, Tapahtuma Facebookissa

21.9. F-Musiikki Tampere, Kebu klo 14, Tapahtuma Facebookissa

FANTOM-sarjan tuotteet ovat esillä näissä myymälöissä, mutta tilattavissa kaikkiin F-Musiikin myymälöihin, tai verkkokaupasta.
Roland FANTOM 6
Lue lisää


Roland FANTOM 7
Lue lisää


Roland FANTOM 8
Lue lisää


FANTOM-demokiertueen aikana 14.9.-21.9. F-Musiikissa huikeita piano-, syntikka- ja kosketinsoitintarjouksia ja paljon muuta!

ROLAND FANTOM 6

NYT VAIN 3 090 € (norm. 3 549 €)
VAIN F-MUSIIKISTA!


CLAVIA NORD STAGE 3 88

NYT VAIN 2 999 € (norm. 3 499 €)


YAMAHA CP73 STAGE PIANO

NYT VAIN 1 490 € (norm. 1 799 €)


YAMAHA CLP-635 B -DIGITAALIPIANO

NYT VAIN 1 599 € (norm 1 699 €)


TERVETULOA TEKEMÄÄN LÖYTÖJÄ!