Kaisaniemen myymälä on nyt uusi, isompi ja parempi!

F-Musiikki Helsinki palvelee nyt uusissa isommissa katutason tiloissa. Uudistuneen myymälän avajaisia vietetään keskiviikosta lauantaihin 16.-19.11. Tarjolla on huikeita avajaistarjouksia, arvontaa ja esittelyjä.

Kitarahuolto kielisetin hinnalla!

Keskiviikkona 16.11. ja torstaina 17.11. paikalla on soitinrakentaja, joka huoltaa kitarasi kielisetin hinnalla! Perushuolto, ei koske lukkotallaisia kitaroita (Floyd Rose). Yksi tarjoushuolto/ henkilö.

Keskiviikkona jamitellaan!

16.11. klo 16.30 alkaen Jim's Jam –jamit myymälän lavalla, yhteistyössä Hard Rock Cafe Helsingin kanssa. Tule hoilaamaan, tiluttamaan, paukuttamaan, pimputtamaan...

Torstaina on Fender-päivä!

17.11. myymälässä Fender Scandinavian edustaja esittelemässä Fender-tuotteita ja vastailemassa kysymyksiin. Lisäksi alennuksia Fender-soittimista ja tarvikkeista.

Perjantaina soi sähköviulu!

Perjantaina 18.11. maailmankuulu viulisti-säveltäjä Mervi Myllyoja esittelee sähköviuluja myymälässä.

Perjantaina ja lauantaina Pedro Sanchez!

Pianisti Pedro Sanchez loihtii tunnelmia myymälän kattavalla pianovalikoimalla pe 18.11 ja la 19.11.Arvonta keskiviikosta lauantaihin! Voita Jackson!

Tule paikalle 16.-19.11. ja osallistu arvontaan. Osallistuneiden kesken arvotaan Jackson-sähkökitara ja F-Musiikin lahjakortteja. Arvonta suoritetaan lauantaina 19.11.

Huikeita tarjouksia!

Katso tästä osa avajaistarjouksista. Paljon lisää tarjouksia myymälässä.

Tervetuloa juhliin!

Uusi, isompi, parempi F-Musiikki Helsinki, Kaisaniemenkatu 7.