Yamaha DTX6 -sarja ruokkii luovuuttasi ja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn kompaktissa koossa. Yamaha-sähkörumpujen lippulaivamalleista tuttu Yamaha TCS (Textured Cellular Silicone) -pinnoite yhdistettynä upeisiin rumpuääniin ja huippustudioissa taltioituun ambienssiin tarjoavat hämmästyttävän aidon soittokokemuksen. DTX6-sarjaa suositellaan kaikille rumpaleille, jotka haluavat pitää hauskaa, soittaa kuin ammattilainen, tarvitsevat pienikokoisen setin ja haluavat siirtää taitonsa helposti akustisiin rumpuihin.


Yamaha DTX6K-X

Uudessa DTX6K-X -sähkörumpusarjassa on kokonaan uusi DTX-PRO-moduli ja laadukas DTX-PAD-virveli autenttisella soittotuntumalla sekä hiljaiset TP-70-tomipadit. 3-alueiset symbaali- ja hi-hat-padit täydentävät soittokokemuksen. Tutustu myös Yamahan Rec'n'Share -appiin (iOS- ja Android-laitteille), jonka avulla voit harjoitella ja äänittää soittoasi, sekä tehdä ja jakaa videoita DTX-PRO-moduulista suoraan omalla älylaitteellasi.
Yamaha DTX6K2-X

Uudessa DTX6K2-X -sähkörumpusarjassa on kokonaan uusi DTX-PRO-moduli ja laadukas DTX-PAD-virveli autenttisella soittotuntumalla sekä hiljaiset TP-70-tomipadit. 3-alueiset symbaali- ja hi-hat-padit täydentävät soittokokemuksen. Tutustu myös Yamahan Rec'n'Share -appiin (iOS- ja Android-laitteille), jonka avulla voit harjoitella ja äänittää soittoasi, sekä tehdä ja jakaa videoita DTX-PRO-moduulista suoraan omalla älylaitteellasi.


Yamaha DTX6K3-X

Uudessa DTX6K3-X -sähkörumpusarjassa on kokonaan uusi DTX-PRO-moduli ja laadukas DTX-PAD-virveli autenttisella soittotuntumalla sekä hiljaiset TP-70-tomipadit. 3-alueiset symbaali- ja hi-hat-padit täydentävät soittokokemuksen. Tutustu myös Yamahan Rec'n'Share -appiin (iOS- ja Android-laitteille), jonka avulla voit harjoitella ja äänittää soittoasi, sekä tehdä ja jakaa videoita DTX-PRO-moduulista suoraan omalla älylaitteellasi.Yamaha DTX6-sarja F-Musiikin verkkokaupassa ja myymälöissä. Tule testaamaan!


Rahoitustarjous myymälöissä!

Osta nyt, maksa tammikuussa! Kysy lisää F-Musiikin myymälästä. Rahoitustarjous voimassa 1.9.-31.10.2021 kaikissa F-Musiikin myymälöissä. Ei voimassa verkkokaupassa.


Muistathan että kaikki yli 50 € verkkokauppatilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja Suomessa.
Palvelemme vastuullisesti

Noudatamme tarkasti viranomaisten ohjeita koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Kiinnitämme erityistä huomiota turvaväleihin, kasvomaskin käyttöön, hygieniaan ja terveyteen.