VE1 VOCAL PERFORMER

BOSS
184,90 €

Saatavuus
  • Verkkokauppa Ei varastossa
Lähetettävissä
4-8 arkipäivää
Tuotekoodi
BOSSVE1
Ominaisuudet
On jokaisen laulajan etu saada ammattitason kaiku ja studioefektit keikalle, jotta ääni soundaa mahdollisimman hyvältä. Tätä varten on suunniteltu BOSS VE-1 Vocal Echo — jotta äänesi kuulostaisi vielä mahtavammalta, kun laulat. Se tarjoaa runsaan tilakaiun ja muita tärkeitä työkaluja laululle, uskomattoman kompaktiin ja käyttäjäystävälliseen yksikköön pakattuna. Näin voit helposti luoda hienon ja tilavan laulusoundin aina, kun esiinnyt.
Erityisen mukavaa VE-1:ssä on se, että sinun ei tarvitse olla ääniteknikko saadaksesi hyvän soundin aikaiseksi. Kaikki on sormenpäittesi ulottuvilla mahtavaan laulusoundiin, missä ja milloin vain. Olitpa sitten tulokas audioprosessoinnin maailmassa tai koulutettu miksaaja, VE-1 mahdollistaa korkealaatuisella prosessoinnillaan kaikkien laulajien viedä äänensä korkeammalle extraviimeistelyllä ja kiillotuksella.
VE-1:n kanssa ei tarvitse huolehtia monimutkaisista parametrien asetuksista, jotta saavuttaa oivan lopputuloksen. Valitse vain yksi seitsemästä ammattilaisen suunnittelemasta esivalinnasta ja aseta sitten helposti ja intuitiivisesti potikoilla efektin taso ja syvyys. Jos olet kehittyneempi käyttäjä, yksityiskohtaisempia parametreja on tarjolla tarkempaa hienosäätöä varten.
Huippulaatuisten kaikujen ohella sormiesi ulottuvilla ovat itsenäiset kontrollit äänen tuplaukseen, vireenkorjaukseen ja kirkastamiseen, joilla viimeistelet laulusoundisi. Vireenkorjaus auttaa vireessä pysymiseen ja sen avulla saat halutessasi muodikkaan elektroonisen äänen. Käteviin muistipaikkoihin saat tallennettua ja kutsuttua käyttöön maksimissaan neljä suosikkiasetusta.
Sisäinen USB-audioportti mahdollistaa viimeistellyn laulusoundisi äänittämisen suoraan musiikkiohjelmaasi tai voit luoda studiolaatuisen soundin YouTube-esitystä varten.
VE-1 saa käyttövirtansa paristoilla tai verkkolaitteella ja toimii hienosti missä tahansa käytössä katutaiteesta kotiäänitykseen ja livekeikkaan kahvilassa tai klubilla.dummy

Seitsemän erilaista tilaefektiä säädettävillä asetuksilla
Tuplausefekti laulusoundin paksuntamiseen
Enhance-efekti soundin kirkastamiseen ja Pitch Correct –vireenkorjaus (sisältää tiukasti viritetyn elektroonisen soundin)
Yksityiskohtaiset parametrit edistyneille käyttäjille
Paristokäyttö tai ulkoinen virtalähde mahdollistaa esiintymisen kaikkialla
Muistipaikat soveliaimman asetuksen valitsemiseen kullekin kappaleelle
USB-audioportti mahdollistaa monipuoliset optiot tietokoneen kanssa
Lue lisää
Tuotekuvaus
Studiolaatuiset pro-tilaefektit laululle käytössäsi!
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:VE1 VOCAL PERFORMER
Arviosi