YC61 stagekeyboard urkureille

YAMAHA
Keikkapiano
1 990,00 €
Saatavuus
 • Verkkokauppa Varastossa
 • F-Musiikki KuopioVähän jäljellä
 • F-Musiikki OuluVähän jäljellä
 • F-Musiikki TampereVähän jäljellä
Lähetettävissä
0-3 arkipäivää
Tuotekoodi
YC61
Ominaisuudet
Stagekeyboard vaativille urkureille
Drawbar -urkua on pidetty laajalti yhtenä ilmaisuvoimaisimpana instrumenttina nykymusiikissa. Yamaha YC61 tarjoaa kompaktin ja kevyen, silti monipuolisen ja autenttisen Stage-keyboardin. Yhdeksän liukusäätöä yhdessä vaikuttavien VCM -teknologian soundeilla mahdollistaa ilmaisuvoimakkaan esityksen. Joustavan käyttösovelluksen ja onnistuneen yksityiskohtaisen muotoilun ansiosta YC61 Stage -keyboard sopii erinomaisesti Live-käyttöön lavalle.

Autenttinen soundi VCM -teknologialla
Saavuttaakseen luonnollisen ja eloisan klassisen Drawbar -urkusoundin, Yamaha YC61 kosketinsoittimeen on kehitetty erityinen äänilähde. Yamahan insinöörit loivat patentoidun Virtual Circuitry Modeling (VCM) -teknologian, jossa on mallinnettu tarkasti tonewheel- ja drawbars -piirien transistorien ja vastuksien toiminta. Yksityiskohtiin paneutumisen tuloksena on saatu kokoelma poikkeuksellisen laadukkaita urkusoundeja mukaan lukien Leslie -tyyppinen pyörivä kaiutin ja muut vastaavat tehosteet. Kaikkia soittimen yksityiskohtia voidaan säätää ilman rajoituksia halutun soundin luomiseen. Yamaha YC61 Stage-keyboard tekee suuren vaikutuksen soundeillaan niin soittajaan kuin yleisöönkin.

Todenmukainen soittotuntuma Waterfall- koskettimistolla
Urkusoundi on ainutkertainen, mutta kuten kaikissa soittimissa, lopputuloksen ratkaisee soittaja itse. Yamaha YC61 tarjoaa poikkeuksellisen työkalun urkuristille virheettömään suoritukseen. Waterfall -koskettimistossa on juuri oikea kosketinvastus parhaaseen soittotuntumaan. Liukusäädöissä on myös käsin tunnistettava vaste parempaan kontrolliin. Osittain läpinäkyvinä liukusäädöt mahdollistavat LED -merkkivalojen helpon havainnoinnin riippumatta liukusäädön asennosta. Soittajalla on aina selkeä kuva paitsi liukusäätöjen asennosta myös sen hetkisestä aktiivisesta kokoonpanosta.

Monipuolinen soundimaailma vaativaan keikkailuun
Yamaha YC61 on optimoitu urkusoundeille mutta siinä on myös laaja valikoima korkealuokkaisia pianosoundeja ja syntetisaattorisoundeja. Mukana on esimerkiksi Yamaha CFX -konserttiflyygelin ja Yamaha S700 -konserttiflyygelin soundit. Laaja valikoima klassisia sähköpianosoundeja FM -synteesillä parantaa soittimen suorituskykyä entisestään tehden kosketinsoittajan valmistautumisen keikalle helpommaksi.

Tehty esiintymislavalle
Yamaha YC61 on suunniteltu erityisesti live-esityksiin, jonka myös huomaa helposti. Monimutkaisten ohjelmointien sijaan käytössä on helppokäyttöiset kontrollisäädöt parametrien muokkaamiseen. Suunnittelussa on huomioitu erityisesti soittimen keveys, joka on ainoastaan 7,1 kg. Jopa soittimen rakenteessa on huomioitu lavakäyttö. Yamaha YC61 on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja roudausta. Lisävarusteena on saatavissa myös pehmustettu kuljetuslaukku.

Ominaisuudet
 • Äänigenerointi: VCM-Tonewheel -mallinus, AWM2, FM
 • 61-äänen Waterfall-urkukoskettimisto
 • Drawbar-liukutangot valoindikaattoreilla (9 kpl)
 • Efektit: Rotary-kaiutinsimulaatio, Master EQ
 • 160 Live Set -muistipaikkaa
 • Liitännät: Balansoimaton stereo ulostulo L/R, Korvakuulokeliitäntä, foot controller 1&2, Sustain (ohjelmoitavissa), MIDI IN/OUT, USB Host to Device (audio/MIDI), audion sisääntuloliitin (2 x 6,3 mm TRS-liitäntää)
 • Mitat: 896mm x 108 mm x 309 mm
 • Paino: 7,1 kg
 • Lue lisää
  Tuotekuvaus
  Keikkailevalle kosketinsoittajalle suunnitellussa Yamaha YC61 kosketinsoittimessa on uudistettu Virtual Circuitry Modeling (VCM) urku-äänilähde fyysisillä liukusäätimillä, monipuoliset Real Time- kontrollerit ja autenttiset soundit akustiselle pianolle ja sähköpianolle sekä FM Synth -soundit.
  Write Your Own Review
  Olet arvostelemassa:YC61 stagekeyboard urkureille
  Arviosi
  Lisää merkiltä YAMAHA