Tyrnäväntie 1
90400 Oulu
Puh. 010 320 7420

f-oulu@f-musiikki.fi

Avoinna:

Ma-pe 10-18
La 10-16


Tervetuloa F-Musiikki Oulun uuteen huhtikuussa 2018 avattuun myymälään Limingantullissa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Liikkeemme edessä on runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja ja bussillakin pääset lähelle. Oulun keskustastakaan ei ole kuin noin kilometrin kävely- tai pyörämatka.

Liikkeestämme löydät pohjoisen Suomen ylivoimaisesti suurimman valikoiman niin kitaroita ja bassoja, pianoja sekä muita kosketinsoittimia, rumpuja, äänentoistolaitteita, jousisoittimia, puhaltimia sekä paljon muuta. Karaokelaitteet sekä studio-osasto ovat myös erittäin hyvin edustettuina. Nuotteja ja tarvikevalikoimaa on myös runsaasti.


Karttaopas liikkeeseemme:

Näytä suurempi kartta


Yleiskuvaa myymälästä


Pohjois-Suomen laajin kitaravalikoima! Liikkeessämme on mm. yksi Suomen suurimmista Fender -valikoimista sekä iso valikoima Gibson- ja Epiphone -kitaroita. Lisäksi edustavasti mm. Gretsch, Duesenberg, Jackson, Schecter, Yamaha ja Squier -sähkökitaroita sekä toki kattava valikoima akustisia kitaroita.


F-Stage Oulu, esiintymislavalla Gus G toukokuussa 2018. Kuunneltavana mm. dB Technologies kaiuttimet sekä Mini DVA Line Array -järjestelmä, Presonus ja Yamaha -aktiivikaiuttimet sekä Bose pilarikaiuttimet. Uusimpana lisäyksenä Bose F1-aktiivikaiutinsetti muunneltavalla suuntakuviolla. Myös Allen & Heath sekä Yamaha -digimikserit testikunnossa. Lisäksi myös kauttamme saat mm. Milos -trussit, Roben valot, Chamsys -valo-ohjaimet ja paljon muuta Pro-Audiota ja esitystekniikkaa.


Kitaran huoltoa:

Kuvakollaasi Kallen huoltamasta kitarasta ennen ja jälkeen.


Myymälän henkilökunta:

Jyrki Salo - Myymäläpäällikkö
Petri Mäntynenä
Petteri Juanto
Kalle Ruumensaari