F-Musiikki Oy on suurin suomalainen musiikkituotteiden maahantuoja, tukku- ja vähittäiskauppias, joka edustaa pitkäaikaista osaamista, perinnettä ja brändiä alallaan. F-Musiikki Oy:n toiminnan edeltäjä Musiikki Fazer perustettiin vuonna 1897. Tuotevalikoimaan kuuluvat maailman johtavien soitinvalmistajien pianot, kosketinsoittimet, akustiset soittimet, bändisoittimet, pro audio-tuotteet, mikserit, nuotit sekä musiikkiohjelmistot.

F-Musiikki osti kesällä 2016 Live Nation Finlandin esitystekniikkapalveluihin keskittyvän Gets-liiketoimintayksikön. Kaupan myötä syntynyt F-PRO tarjoaa Suomen kattavimmat ratkaisut vaativiinkin valo- ja ääniteknisiin toteutuksiin.

Parhaat hinnat

Miksi mennä merta edemmäs kalaan? Hintamme ovat kilpailukykyisiä kenen kanssa tahansa - vertaa! Otamme myös vanhat laitteenne vaihdossa.

Suurmyymälämme palvelee Vantaan Retail Parkissa, Antaksentie 4:ssä. Lisäksi liikkeemme palvelevat Turussa, Kuopiossa, Oulussa ja Seinäjoella. Vantaan myymälä-, varasto- sekä pianojen ammattitason huoltokokonaisuus on alansa suurin Pohjoismaissa.

Ammattitaitoa ja osaamista

Henkilökuntamme auttaa tarvittaessa valinnoissa. Jokainen myyjämme on alan ammattilainen. Suomenkieliset käyttöohjeet ja / tai käyttöopastus kuuluu kaikkiin myymiimme tuotteisiin.

Meille musiikki on kaikki. Tervetuloa musiikin maailmaan.Janne Kainulainen, toimitusjohtaja F-Musiikki Oy, suomalainen yritys.