Sähkökitarat aloittelijalle

Tästä kategoriasta löydät F-Musiikin suosittelemat sähkökitarat aloittelijoille! Kun olet valitsemassa ensimmäistä sähkökitaraa, kannattaa miettiä, että millainen soitin tuntuisi hyvältä soittaa. On erittäin tärkeää aloittelevalle kitaristille, että sähkökitara on hyvän tuntuinen ja innostaa soittamaan enemmän. Kitaran muut ominaisuudet, kuten mikkien merkki ja malli ovat aloittelijalle usein vielä toissijaisia asioita. Kitaran säädettävyys ja vireessä pysyminen ovat myös huomionarvoisia asioita.

Suosittelemme tutustumaan myös F-Musiikin asiantuntijan tekemään sähkökitaran valintaoppaaseen, joka on suunnattu niin aloittelijoille kuin edistyneemmille kitaristeille. Saat myös asiantuntevaa tukea ostopäätöksen tekemiseen chatista!

View as Ruudukko Luettelo

9 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
  1. YAMAHA PAC012BLII Sähkökitara Black Fretel
    YAMAHA
    PAC012BLII Sähkökitara Black Fretel
    Suosittu Yamaha Pacifica -sarjan PAC012 on erinomainen valinta ensimmäiseksi sähkökitaraksi. Tyylikkään ulkonäön lisäksi kitara on helpposoittoinen ja hyvä soundinen. Kitarassa on vibrakampi ja kaksi yksikelaista mikrofonia sekä kaksikelainen Humbucker -mikrofoni, jolla saadaan tarvittaessa tuhti särö-soundi. Lisätietoja
    199,90 €
per sivu