ORANGE

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 25-36 av 36

Sätt stigande sortering
Sida
per sida
  1. Orange PPC112 1x12" kitarakaappi
    Orange
    PPC112 1x12" kitarakaappi
    PPC112 on yksi markkinoiden suosituimmista 1x12-tuumaisista kaiutinkaapeista ja erinomaisin perustein. Sen takaa suljettu rakenne sekä 18-millin koivuvanerista tehty, tyypillistä 1x12-kaappia isompi koko tuottavat täyteläisen paksun soundin ja erinomaisen projisoinnin, kiitos osaltaan poikkeuksellisen suuren sisätilavuuden ja Celestion Vintage 30 -kaiutinelementin.
    Kaapin pohjaan on asennettu nurkkatassujen sijasta yhtenäiset jalakset, jotka toimivat akustisena siltana lattiaan ja tehostavat näin kaapin bassotoistoa.
    PPC112 on erinomainen valinta Orangen pienitehoisimmille vahvistimille, kuten Terror-sarjalle tai OR15-nupille. Toimii hyvin lähes mille vain vahvistimille, varsinkin putkinupeille! Läs Mer
    419,00 €
  2. Orange Rocker 15 combovahvistin
    Orange
    Rocker 15 combovahvistin
    Rocker 15 on näppärän kokoinen ja äärimmäisen helposti kuljetettava kombovahvistin, jonka teho voidaan skaalata aina tilanteen mukaan. Täyden 15 watin vaihtoehtoina ovat 7, 1 ja jopa 0,5 wattia.

    Vihdoinkin vahvistin, joka sopii yhtä hyvin hiljaiseen kotisoittoon, studiosessioon kuin keikallekin! Kompaktista koostaan huolimatta Rocker 15 on riittävän äänekäs pienille estradeille, ja siitä on osaltaan kiittäminen erikoisvalmisteista Voice of the World Gold Label -kaiutinelementtiä ja tuhteja muuntajia. Ne takaavat, että EL84-pääteputkien koko potentiaali saadaan hyödynnettyä täydessä mitassa.
    Mikä parasta, vaikka teholukemaa pudotetaan pienemmäksi, vahvistimen sointi pysyy täyteläisenä ja paksuna. Niinpä lämpimän putkikompression lumoihin pääsee myös naapureita häiritsemättä. Avainasemassa on Orangen Headroom/Bedroom-kytkin, jonka takaa löytyy tavanomaisia keinokuormia monipuolisempi kytkentä. Sen ansiosta ison vahvistimen tuntu säilyy myös pienimmilläkin tehovalinnoilla ja tämä tekeekin Rocker 15 -kombosta erinomaisen monikäyttöisen vahvistimen niin harjoittelun, äänityspuuhien kuin keikkailunkin suhteen.

    Käytännöllisen tehoskaalauksen ohessa Rocker 15 tarjoaa muitakin etuja. Sen kaksi täysin eriluonteista kanavaa kattavat yhdessä erittäin laajan soundimaailman. Läs Mer
    859,00 €
  3. Orange Rocker 15 Terror putkinuppi
    Orange
    Rocker 15 Terror putkinuppi
    Orange Rocker 15 Terror on nuppi-versio suositusta Rocker 15 kitarakombosta. Sopii yhtä hyvin makuuhuoneeseen ja keikoille.

    Orange Rocker 15 Terror on näppärän kokoinen ja äärimmäisen helposti kuljetettava kitaranuppi, jonka teho voidaan skaalata aina tilanteen mukaan. Täyden 15 watin vaihtoehtoina ovat 7, 1 ja jopa 0,5 wattia. Rocker 15 on siis vahvistin, joka sopii yhtä hyvin hiljaiseen kotisoittoon, studiosessioon kuin keikallekin! Kompaktista koostaan huolimatta Rocker 15 on riittävän äänekäs pienille estradeille, ja siitä on osaltaan kiittäminen tuhtia muuntajaa. Se takaa, että EL84-pääteputkien koko potentiaali saadaan hyödynnettyä täydessä mitassa.

    Mikä parasta, vaikka teholukemaa pudotetaan pienemmäksi, vahvistimen sointi pysyy täyteläisenä ja paksuna. Niinpä lämpimän putkikompression lumoihin pääsee myös naapureita häiritsemättä. Avainasemassa on Orangen Headroom/Bedroom-kytkin, jonka takaa löytyy tavanomaisia keinokuormia monipuolisempi kytkentä. Sen ansiosta ison vahvistimen tuntu säilyy myös pienimmilläkin tehovalinnoilla ja tämä tekeekin Rocker 15 -nupista erinomaisen monikäyttöisen vahvistimen niin harjoittelun, äänityspuuhien kuin keikkailunkin suhteen. Läs Mer
    699,00 €
  4. Orange Super Crush 100 musta vahvistinnuppi
    Orange
    Super Crush 100 musta vahvistinnuppi
    Orange Super Crush 100 simuloi Orangen lippulaivamalli Rockerverbin soundia ja responsiivisuutta transistoreilla toteutettuna.

    Super Crush on Orangen suunnittelijan Ade Emsleyn tuotos, ja tuo aiempiin Orangen transistorimalleihin verrattuna lopputuloksen entistä lähemmäksi putkimallien soundia, dynamiikkaa ja soittotuntumaa.

    Kaksikanavainen JFET-pohjainen etuaste ja 100-wattinen A/B-luokan pääteaste. Balansoitu XLR-ulostulo kaappisimulaatiolla. Läs Mer
    549,00 €
  5. Orange Super Crush 100w kitaracombo
    Orange
    Super Crush 100w kitaracombo
    Orange Super Crush 100 simuloi Orangen lippulaivamalli Rockerverbin soundia ja responsiivisuutta transistoreilla toteutettuna.

    Super Crush on Orangen suunnittelijan Ade Emsleyn tuotos, ja tuo aiempiin Orangen transistorimalleihin verrattuna lopputuloksen entistä lähemmäksi putkimallien soundia, dynamiikkaa ja soittotuntumaa.

    Kaksikanavainen JFET-pohjainen etuaste ja 100-wattinen A/B-luokan pääteaste. Balansoitu XLR-ulostulo kaappisimulaatiolla. Läs Mer
    749,00 €
  6. Orange Terror Stamp 20w pedaalimallinen vahvistin
    Orange
    Terror Stamp 20w pedaalimallinen vahvistin
    Orange Terror Stamp on pedaalimallinen, 20 wattinen hybridivahvistin, joka tarjoaa yhdellä 15 voltin käyttöjännitteellä ajetulla 12AX7-putkellaan A-luokan etuasteen ja transistoripohjaisen A/B-pääteasteen

    Äänenvärinsäätö onnistuu nerokkaasti yhdellä ainoalla shape-säätimellä joka joko leikkaa tai korostaa keskialuetta. Äänenvoimakkuudelle on kaksi erillistä kanavaa, joiden välillä liikutaan jalkakytkimellä, ja kaiutinlähtö sopii niin 8 kuin 16 ohmin kaapeille.
    Suosittujen Micro Terror ja Micro Dark -vahvistinten jälkeen on tunnusomainen Orange-soudi saatu pakatuiksi vielä pienempään tilaan. Kämmenenkokoinen Orange Terror Stamp on varustettu bufferoidulla, etu- ja pääteasteen välisellä efektilenkillä. Kaiutinsimuloidun erillisen linja/kuulokelähdön ansiosta se toimii keikkakoneena myös suoraan linjaan soitettaessa, kuulokevahvistimena yksin harjoitellessa ja etuasteena äänityksissä.

    Orange Terror Stamp on tehty helpoksi ja hyväsoundiseksi vahvistinratkaisuksi keikoilla, kotona ja studiossa. Sen keveys mahdollistaa keikkailun ilman erillisten kitaravahvistinten roudausvaivaa, ja jämäkkä teräskuori kestää käyttöä päivästä toiseen. Läs Mer
    219,00 €
  7. Orange TH100 putkinuppi
    Orange
    TH100 putkinuppi
    Orange TH100 on monelle se äärimmäinen kitaranuppi, joka tarjoaa varsinkin ala- ja keskiäänillä suunnattoman äänenpaineen, tarvittaessa pienilläkin volyymeilla, sillä tarkoitushan on kuulostaa isolta eikä rikkoa kenenkään korvia. Siksi TH100:n pääteaste tarjoaa 100, 70, 50 ja 30 wattia. Tehonpudotus on toteutettu niin putkien plate-jännitteen säädöllä kuin putkiparien puolituksella.

    Thunderverb-mallista tuttu Shape-säädin, kaksitoiminen erikois-EQ, säätää Dirty-kanavan keskialuetta kuopasta korostukseen tehokkaasti ja mahdollistaa särösoundien hakemisen yhdellä liikkeellä fuusiosta metalliin. Clean-kanava taas soi maukkaan kirkkaasti aina säröytymiskynnykseensä asti. Lopputulos on samaan aikaan fokusoitu ja harmoninen rankimmallakin yliohjauksella. Suuremman pääteasteen ansiosta TH100 on vähän kuin TH30 ankaran punttisalitreenauksen jälkeen, ja TH100 tunnetaankin äärimmäisenä lead-kitaravahvistimena klassikko Orange AD140:n rinnalla. Läs Mer
    1 679,00 €
  8. Orange Crush 35RT musta
    Orange
    Crush 35RT musta
    Crush-sarja luotiin 2000-luvulle tultaessa treenivahvistimiksi, mutta nämä näppärät pikku combot ovat sen jälkeen löytäneet tiensä muuallekin, lavoille ja studioon. Ne ovat melkoisen harppauksen päässä niistä edullisista transistorivahvistimista, joilla soittajat vielä muutama vuosikymmen sitten aloittelivat, ja sarja on myös kehittynyt jatkuvasti edelleen. Crush 35RT on tällä hetkellä suurin ja monipuolisin Crush-sarjalaisista, ja toimii kodin lisäksi myös treenikämpillä oikeiden rumpujen kanssa soittamiseen. Siinä on kaksikanavainen high-gain -etuaste ja täysbufferoitu, matalaimpedanssinen efektilenkki, joka kutsuu kokeilemaan erilaisten efektien laittamista etu- ja pääteasteen väliin, ja mahdollistaa erikoisemmatkin pedaalikokeilut soundinmetsästyksessä. 35 wattia pääteastetehoa ja 10'' Voice of the World -kaiutinelementti tarjoavat hyvän määrän desibelejä. Lisäksi combosta löytyy kolmialueinen EQ, jousihenkinen digitaalikaiku (joka kytkeytyy kuivan signaalin rinnalle soundia syömättä), integroitu viritysmittari, erillinen aux-tulo ja CabSim-kaiutinsimuloitu kuulokelähtö, joka toimii myös linjalähtönä äänityksissä. Orange Crush 35RT tarjoaa neljällä vahvistusasteellaan laajan skaalan niin vintage-sointia kuin modernia ''scoopattua'' säröä, kuten harjoitusvahvistimelta sopii odottaakin. Puhdas- ja särökanava vaihtuvat niin vahvistimen paneelista kuin erillisellä, erikseen saatavalla polkimella. Läs Mer
    299,00 €
  9. Orange Crush Bass 25
    Orange
    Crush Bass 25
    Orange Crush Bass 25 on pienin Crush-sarjan bassolle tarkoitetuista harjoitusvahvistimista, mutta soundillisesti se tarjoaa saman lämpimän ja pyöreän luottobassosoundin, jota monet kovan luokan basistit ovat tottuneet isoista Orangeistaan hakemaan.

    Orange Crush Bass 25 on varustettu refleksiaukolla, jonka ansiosta 8'' kaiutinelementti toistaa alataajuuksia paljon kokoaan syvemmältä. Ekvalisaattorin erittäin laaja keskialueen säätö 300 herzistä 2,7 kiloherziin on parametrinen, mikä tarkoittaa sitä että haluttua taajuutta voidaan säätää sekä sen mukaan, mille kohdalle taajuuskaistaa se osuu, kuin myös halutun korostuksen tai leikkauksen määränä. Aktiivinen, kolmialueinen EQ mahdollistaa basso- ja keskitaajuuksille 15 dB korostusta tai leikkausta, diskantille 20 desibeliä.

    Signaalitie on täysin analoginen. 25 wattia pääteastetehoa ja 8'' kaiutinelementti tarjoavat myös hyvän määrän toistovoimaa pienessä koossa. Lisäksi combosta löytyy 6 desibelin pad-vaimennus, integroitu viritysmittari, erillinen aux-tulo ja CabSim-kaiutinsimuloitu kuulokelähtö, joka toimii myös linjalähtönä äänityksissä. Läs Mer
    229,00 €
Sida
per sida