Allen & heath

Allen & Heath was at the forefront of the great British audio brands when it started building sound tables in the heart of London's buzzing music scene in 1969. Allen & Heath's hand-crafted mixers were used by the era's top bands, including Genesis, Pink Floyd and The Who. Today, you can see Allen & Heath mixers at venues and festivals around the world. As well as touring productions, the collection also includes the right gear for DJ clubs, schools, church halls, theatres and convention centres.
View as Grid List

Items 1-24 of 76

Set Ascending Direction
Page
per page
 1. Allen & heath CQ-20B digitaalimikseri
  Allen & heath
  CQ-20B digitaalimikseri

  CQ on Allen & Heathin kompaktein digitaalimikseriperhe koskaan, ja se pohjautuu SQ- ja dLive -sarjojen edistykselliseen FPGA-prosessoriytimeen, joka mahdollistaa korkearesoluutioisen näytteenottotaajuuden (96 kHz), 0.7 ms. latenssin, monipuoliset Bluetooth- ja WiFi -yhteydet sekä SD- tai USB -pohjaisen moniraitatallennuksen ja paljon muuta.

  CQ-sarja käsittää kolme eri malliversiota - kaksi kosketusnäytöllistä pöytämallia monipuolisilla ohjaimilla (CQ12T ja CQ18T) sekä stage box -lavarasia langattomalla älytablettiohjauksella (CQ20B). Tekniikka ja ohjelmisto on kaikissa malleissa yhtenäinen, erot syntyvät hieman eri käyttötarkoituksiin suunnatuista ominaisuuksista ja liitännöiden lukumäärästä.

  7.6.2024 FIRMWARE 1.20 uudet toiminnot
  Mute-ryhmät
  DCA-kanavat
  Kustomoitava kanavablokki
  Ekvalisointi FX -paluissa
  Valittavissa oleva kytkentäpiste Out 1-6 -ulostuloille
  MIDI Control.
  Lock Screen -toiminto
  Output strip ja FADER Sends lisätty Out 1-6 taustaväreihin. 

  Learn More
  €899.00
 2. Allen & heath XONE:92 Limited Edition
  Allen & heath
  XONE:92 Limited Edition

  Xone:92 Limited Edition on ikonisen Xone:92 DJ-mikserin 20-vuotisjuhlamalli. Perinteitä noudattava muotokieli ja nykyaikaistetut ominaisuudet tarjoavat kaikkien aikojen parhaan version analogisesta DJ-mikseriklassikosta. Limited Edition -versio myötäilee uskollisesti ensimmäisen tuotantosarjan hopeviimeistelyä alkuperäisine silkkipainatuksineen.


  Päivitetty RIAA-korjain tuo ennenkuulumatonta tarkkuutta vinyylitoistoon, kun taas kustomoitu mini innoFADER® Pro takaa erinomaisen laadukkaan miksaustuntuman. Alkuperäistä suodinpiiriä on hiottu tarkemmaksi silti menettämättä sen korkealle arvostettua soundikaraktääriä.
  Xone92: Limited Edition -mikserin mukana toimitetaan Worxlabin laadukkaasti painattama, perustajansa Mark Settlen käsin allekirjoittama aitoustodistus. Myyntipakkauksesta löytyy myös sarjanumerolla varustettu metallinen ''dog tage'' -avaimenperä.

  Xone:92 Limited Edition -mikserin tuotanto on rajoitettu 920 yksilöön, ja se on saatavissa DJ-laitteisiin erikoistuneilta jälleenmyyjiltämme. Limited Edition -versio on keräilyharvinaisuus laatua arvostaville Xone-faneille ja vinyylidiggareille.

   

  Learn More
Page
per page