DJ mixers

Here are all our products in category DJ mixers.

View as Grid List

9 Items

Set Ascending Direction
per page
 1. Allen & heath XONE:92 Limited Edition
  Allen & heath
  XONE:92 Limited Edition

  Xone:92 Limited Edition on ikonisen Xone:92 DJ-mikserin 20-vuotisjuhlamalli. Perinteitä noudattava muotokieli ja nykyaikaistetut ominaisuudet tarjoavat kaikkien aikojen parhaan version analogisesta DJ-mikseriklassikosta. Limited Edition -versio myötäilee uskollisesti ensimmäisen tuotantosarjan hopeviimeistelyä alkuperäisine silkkipainatuksineen.


  Päivitetty RIAA-korjain tuo ennenkuulumatonta tarkkuutta vinyylitoistoon, kun taas kustomoitu mini innoFADER® Pro takaa erinomaisen laadukkaan miksaustuntuman. Alkuperäistä suodinpiiriä on hiottu tarkemmaksi silti menettämättä sen korkealle arvostettua soundikaraktääriä.
  Xone92: Limited Edition -mikserin mukana toimitetaan Worxlabin laadukkaasti painattama, perustajansa Mark Settlen käsin allekirjoittama aitoustodistus. Myyntipakkauksesta löytyy myös sarjanumerolla varustettu metallinen ''dog tage'' -avaimenperä.

  Xone:92 Limited Edition -mikserin tuotanto on rajoitettu 920 yksilöön, ja se on saatavissa DJ-laitteisiin erikoistuneilta jälleenmyyjiltämme. Limited Edition -versio on keräilyharvinaisuus laatua arvostaville Xone-faneille ja vinyylidiggareille.

   

  Learn More
  Out of stock
per page