Audio interface and controllers

Here are all our products in category Audio interface and controllers.

View as Grid List

Items 1-24 of 96

Set Ascending Direction
Page
per page
 1. Novation 49 SL MK III
  Novation
  49 SL MK III
  Novation 49SL MK3 -MIDI-kontrolleri täyttää helposti saappaat työasemasi keskuslaitteena DAW:in rinnalla. Soitettavuudessaan erinomaisen, syntikkatyylisen puolipainotetun koskettimiston kaikki ominaisuudet on viritetty kokeneen soittajan tarpeisiin. Tuo MIDI-laitteistoja ja CV/gate-syntikoita yhteen liittämällä kaikki 49SL MK3:si ja ota täysi kontrolli sisäänrakennetun 8-raitaisen polyfonisen kuviosekvensserin avulla. Learn More
  €555.00
 2. Rme Babyface Pro FS
  Rme
  Babyface Pro FS
  Äärimmäisen vakaa, pienikokoinen ja alumiinirunkoinen 24 kanavan 192kHz USB-äänikortti ottaa virtansa USB-väylästä, ja osaa myös hyödyntää väylän tarjoaman jännitteen poikkeuksellisen hyvin. Sen +19 / +4 dBu lähtötasokytkin mahdollistaa erilaisten monitorien käytön niitä yliohjaamatta ja kohinatason kärsimättä. Se myös auttaa siinä, ettei TotalMix FX:n puolella tarvitse liikaa boostata signaalia kuullakseen paremmin.

  Edelliseen Babyface-malliin verraten parannukset ovat ehkä pieniä, mutta olennaisia. Äänikortin kahden rinnakkaisen 3,5 mm kuulokelähdön tehoa on kasvatettu 70 milliwatista 90 milliwattiin (10 desibeliä) ja lähtöimpedanssi pudotettu 2 ohmista 0,1 ohmiin. Kuulokesyötön operaatiovahvistimet, molemmille lähdöille omansa, ovat samat kuin ADI-2 Pro:ssa ja mahdollistavat siis hyvinkin erilaisten kuulokkeiden käytön samanaikaisesti.

  Mikrofonitulojen XLR-liittimet ovat tilaa säästävästi osa rakennetta. Molemmat etuasteet ovat digitaalisesti ohjattavia ja niiden 48V phantomjännite on kytkettävissä kanavakohtaisesti. Gain-ala on 76dB, säädettävissä 1dB portain, ja kanavissa on releohjattu PAD-vaimennus. Entiseen verrattuna mikrofonitulojen signaali/kohinataso (SNR) on parantunut 112.2 desibelistä 113.7 desibeliin, linjatulojen 114 desibelistä 116.3 desibeliin (120 dBA).

  Balansoimattomat linjatulot 3 ja 4 toimivat myös korkeaimpedanssisina instrumenttituloina, joten niihin voi suoraan kytkeä kitaran ja basson.

  Linjatulojen THD on nyt kahdeksan desibeliä entistä parempi. Midi-yhteensopivuuskin löytyy, joten RME Babyface Pro FS on kattava paketti käyttöliittymää musiikintekoon, tien päällä ja studiossa.

  RME on studioiden ja musiikkialan ammattilaisten vakionimi erityisesti vakautensa ansiosta. Myös Babyface Pro FS tarjoaa saman huippulaadukkaan SteadyClock FS -kellotuksen kuin ADI-2 Pro, ja niin jitterin määrä kuin ulkopuolisen jitterin sietokyky ovat huippuluokkaa. Latenssi analogista digitaaliseen on myös parantunut kuudella näytteenottotasolla (AD 5 samplea, DA 7 samplea) ja muunnos molempiin suuntiin tapahtuu äärimmäisen puhtaasti ja dynamiikan säilyttäen.

  RME Babyface Pro FS:ssä on optinen TOSLINK I/O , joka toimii niin SMUX-tuettuna ADAT-väylänä kuin 192 kHz S/PDIF -väylänä. Erillisen ADAT-muuntimen avulla laite tarjoaakin 12 tuloa ja 12 lähtöä, riittävästi niin live- kuin studiotallennukseen.Kaikki tämä on toteutettu virrankulutuksen kasvamatta. RME Babyface Pro FS tarvitsee erillistä virtalähdettä aniharvoin, useimmissa tilanteissa se pärjää mainiosti sillä mitä USB3-väylä sille syöttää. RME Babyface Pro FS onkin erinomainen kenttä-äänityksiin, ja tarjoaa riittävästi phantomjännitettä useimpien kondensaattorimikrofonien tarpeisiin.
  RME Babyface Pro FS on varustettu Kensington-lukkopesällä, jonka ansiosta sen voi ankkuroida varkaita vastaan, esimerkiksi kytkemällä se vaijerilla johonkin kiinteään esineeseen.

  Kuten muissakin uusissa RME-äänikorteissa, on myös RME Babyface Pro FS:ssä mukana tehokas digimikseri TotalMix FX, joka sallii käytännössä lähes rajoittamattomat summaus- ja reititysmahdollisuudet. Kaikki tulot ja playback-kanavat ovat reititettävissä samanaikaisesti kaikkiin rautapuolen lähtöihin. Erilliset stereosummaukset ja tarkkaamon oma summamiksaus mahdollistavat monipuolisen monitoroinnin ja jokaiselle oman kuuntelun. Kaikissa lähdöissä on kolmialueinen EQ, delay-viive ja kaiku.

  TotalMix Remote mahdollistaa RME-äänikorttien ohjaamisen niin PC kuin Mac/iOS -järjestelmistä. Se on helppo pystyttää - riittää kun kertoo järjestelmälle ohjaavan laitteen IP-osoitteen - sen jälkeen kaikkia TotalMix FX -toimintoja pystyy ohjaamaan niin etänä tarkkaamosta kuin tabletilta tilassa liikkuen. Learn More
  €845.00
 3. Novation FLKEY37, FL Studio MIDI-koskettimisto
  Novation
  FLKEY37, FL Studio MIDI-koskettimisto
  FLKey Mini sopii isojen hittien nikkarointiin pienissä tiloissa, ja se tuo kaikki FL Studion olennaisimmat sormenpäittesi ulottuville. Jos tarvitset enemmän, FLKey 37 on täydellinen tuotantoratkaisu laajemmassa skaalassa. Heittäydy luovaksi User Chord- ja Scale Chord -modeissa ja hienosäädä miksauksesi FL Studion toiminnoilla: pitch bendillä, modulaatiopyörillä, ylimääräisillä transport-painikkeilla ynnä muilla. Learn More
  €225.00
 4. Arturia Keylab 49 usb-controller
  Arturia
  Keylab 49 usb-controller
  Arturian MIDI kontrollereiden lippulaiva, Keylab MkII on mainio kaikilla mittapuilla. Koskettimisto ja sen koneisto ovat kiitosta niittäneestä Matrixbrutesta tuttuja, velocityherkkyys ja aftertouch sekä soittotuntuma ovat viimeisen päälle. MkII:ssä on lisäksi jämäkkä alumiinirunko, monipuolisesti mapattavissa oleva käyttöliittymä, 16 RGB valolla varustettua padia, yhdeksä faderia ja potikkaa, viisi expressiosiäntuloa, neljä CV ulostuloa, kategoriakontrollit ja tietenkin USB- ja MIDI liitännät. Mukana myös softabundle, jossa Piano V, Analog Lab 3 ja Ableton Live Lite. Learn More
  €529.00
 5. Arturia Keylab 49 usb-controller
  Arturia
  Keylab 49 usb-controller
  Arturian MIDI kontrollereiden lippulaiva, Keylab MkII on mainio kaikilla mittapuilla. Koskettimisto ja sen koneisto ovat kiitosta niittäneestä Matrixbrutesta tuttuja, velocityherkkyys ja aftertouch sekä soittotuntuma ovat viimeisen päälle. MkII:ssä on lisäksi jämäkkä alumiinirunko, monipuolisesti mapattavissa oleva käyttöliittymä, 16 RGB valolla varustettua padia, yhdeksä faderia ja potikkaa, viisi expressiosiäntuloa, neljä CV ulostuloa, kategoriakontrollit ja tietenkin USB- ja MIDI liitännät. Mukana myös softabundle, jossa Piano V, Analog Lab 3 ja Ableton Live Lite. Learn More
  €459.00
 6. Native instruments Komplete Kontrol M 32
  Native instruments
  Komplete Kontrol M 32
  Inspiraatio voi tapahtua milloin tahansa, joten sinun täytyy saada ajatuksesi talteen nopeasti, missä tahansa. KOMPLETE KONTROL M32 on täydellinen työkalu missä tahansa - helppo asentaa, helppo pakata pois, mutta ei vain työnkalu, vaan myös luovan elämäntapasi rikastuttaja. Jos haluat tehdä biisejä matkoilla tai luoda pienikokoisen studiosetupin missä tahansa, tässä sinulle täydellinen tarpeisiisi sopiva apuväline. Kevyt ja matkalle valmis, mihin vain musiikkisi sinut viekin.

  Nyt lähtevät niin virtuaalisoittimet kuin efektit kerralla kontrolliin, kohtuuhintaan ja saman virtaviivaisen käyttöliittymän kautta. Ääniaineksen tallentaminen, haku, muokkaus ja tietenkin musiikin tekeminen onnistuu luokkansa parhaalla koskettimistolla. Kontrollipinnan mukana seuraa myös laaja valikko ammattitason soittimia ja muita herkkuja. Learn More
  €111.00
 7. Novation Launchkey 25 Mk3
  Novation
  Launchkey 25 Mk3
  Novation Launchkey on intuitiivinen ja täysin MIDI-yhteensopiva pianokoskettimisto ja kontrolleri. Erityisesti Ableton Liven hallinnointi käy sataprosenttisen saumattomasti, mutta kontrolleri integroituu sujuvasti myös joko suoraan tai HUI-protokollan kautta Presonus Studio Oneen, Logiciin, Reasoniin, ProToolsiin, Cubaseen ja moniin muihin työasemaohjelmiin. Launchkey toimii niin erillisenä kontrollerina, kuin osana laajempaa kokonaisuutta, tuomassa oman tulokulmansa kaikkeen musiikintuotantoon. Learn More
  Special Price €111.00 Regular Price €169.00
 8. Novation Launchkey 88 MK3
  Novation
  Launchkey 88 MK3
  Launchkey 88 on täysikokoinen ja täysin integroitu MIDI-keyboard-kontrolleri kappaleiden tekemiseen Ableton Livessä, Logic Prossa ja Cubasessa ja monessa muussa dawissa. Se on suunniteltu tarjoamaan sinulle kaiken mitä tarvitset musiikin luomiseen ja toistamiseen.

  Ensiluokkainen puolipainotettu koskettimisto erottuu muusta Launchkey-sarjasta, ja se on optimoitu reagoivaan tuntumaan ja kosketukseen. Soittajalle suunniteltu Launchkey 88 on suunniteltu vangitsemaan jokainen yksityiskohta.

  Tee enemmän suosikki-DAWillasi saumattoman integroinnin avulla. Hallitset intuitiivisesti kaikkia tärkeimpiä tuotanto- ja suorituskykytoimintoja Ableton Livessä, Logicissa ja Cubasessa, sekä tärkeitä mikseri-, kuljetus- ja navigointiohjaimia HUI:n kautta kaikille muille tärkeimmille DAW:ille, mukaan lukien Studio One, Pro Tools ja Reaper.
  Tuomalla 88 ensiluokkaista puolipainotettua kosketinta Launchkeyn tunnettuihin luoviin työkaluihin, voit luoda ilman rajoituksia. Muuntele soundiasi luovilla ominaisuuksilla, kuten skaalaus- ja sointutilailla, sekä tehokkaalla arpeggiaattorilla. Custom Mode ja viisipinninen MIDI-ulostulo tekevät Launchkey 88:sta tehokkaan työkalun kenen tahansa soittajan käsissä, olipa kyseessä sitten lava tai studio. Yhdistä modeja viedäksesi musiikkisi uusiin suuntiin, löytääksesi ideoita vaivattomasti ja pysyäksesi inspiroituneena. Learn More
  €424.00
 9. Orange OMEC Teleport - pedaaliäänikortti
  Orange
  OMEC Teleport - pedaaliäänikortti
  Omec Teleport on jämäkkä ja keikkakestävä äänikortti efektipedaalilautaan. Se toimii kaikkien laitteiden kanssa (iOS, Android, PC, Mac) jotka osaavat ottaa vastaan digitaalista audiota, ja mahdollistaa siis kitaran, basson, koskettimien, rumpujen tai laulun ajamisen suoraan audiotyöasemiin ja älylaitteisiin: tallennettavaksi, muokattavaksi tai ohjaamaan elektronisia soitinnuksia. Sen latenssi on alimmillaan 4 millisekuntia ja se ottaa käyttöjännitteensä samasta 9V virransyötöstä kuin muutkin pedaalit. Eikä se tarvitse erillisiä ajureita tai aliohjelmia.

  Omec Teleport toimii USB-B -lähdön lisäksi myös signaalin splitterinä kahteen analogilähtöön. Kytkentä on rinnakkaisbufferoitu, joten signaali säilyy mahdollisimman vahvana ja häviöttömänä. Se osaa tarvittaessa myös muuttaa digiaudion analogiseksi, joten se sopii myös digi-instrumenteille jotka halutaan ohjata analogipuolelle: vahvistimiin, DI-boksiin, mikserin tuloihin tai efekteihin.

  Omec Teleport on niin yksinkertainen, ja samalla monipuolinen, että on mahdollista rakentaa esimerkiksi pieni matkastudio sen ja sopivan älylaitteen varaan. Mukana tuleva täysversio Amplitube CS -ohjelmistosta tarjoaa lisätyökalut signaalin muokkaukseen ja virtuaalivahvistimet OR120. Tiny Terror, Rockerverb 50, AD30 sekä niihin sopivat Orange Caps -kaiutinmallinnukset. Learn More
  €99.00
 10. Focusrite Scarlett 18i8 3th gen
  Focusrite
  Scarlett 18i8 3th gen
  Focusrite Scarlett 18i8 3rd Gen on monipuolisilla liitännöillä varustettu USB-äänikortti yhteensä 18 tulolla ja 8 lähdöllä, Neljässä tulossa erittäin laadukkaat etuasteet uudella AIR-tilalla. Kaksi korkeaimpedanssista soitintuloa ovat erinomaisen dynaamisia, eivätkä säröydy helposti. Etuasteissa on myös uusi Air-tila joka tarjoaa kirkkaamman ja avoimemman äänen. Kahdeksan balansoitua linjatuloa. 24-bit/192kHz muuntimien ansiosta ääni on erittäin laadukas molempiin suuntiin. Neljä monitorilähtöä on varustettu anti-thump -vaimennuksella ja kuuntelupareja voi vaihtaa lennossa. Learn More
  Special Price €339.00 Regular Price €399.00
 11. Focusrite Scarlett 2i2 4th Gen
  Focusrite
  Scarlett 2i2 4th Gen
  Scarlett tekee kappaleidesi äänittämisestä ja julkaisemisesta helpompaa kuin koskaan. Erittäin laadukas mikrofonietuaste. Studioluokan konvertterit, jotka antavat ammattistudfioista tutun valtavan 120dB dynamiikan. Kokonainen biisinkirjoittajan työkalupakki sisältää mm. Pro Tools Artist, Ableton Live Lite ja Focusrite Hitmaker Expansion -softapaketti (Auto-Tune Access, Softube Marshall Silver Jubilee 2555, Native Instruments MASSIVE ym.). Air -toiminto mahdollistaa äänittämisen ison studiomikserin sävyllä. Solon erinomainen kuulokevahvistin takaa aina erinomaisen soundin omalla voimakkuussäädöllä. Todella nopea asennus ja 3 vuoden takuu varmistavat, että Scarlett on valmis musiikintekoon aina, kun sinäkin. Learn More
  €199.00
 12. Focusrite Scarlett 2i2 STUDIO 4th Gen
  Focusrite
  Scarlett 2i2 STUDIO 4th Gen
  Scarlett 2i2 Studio 4th Gen -äänityspaketti Scarlett 2i2 4th Gen -äänikortilla, CM25 MkIII -mikrofonilla ja SH-450 -kuulokkeilla.

  Scarlett 2i2 4th Gen tekee parempien äänitysten tekemisestä helppoa joka kerralla. Kaksi Focusriten hienoa etuastetta studioluokan konverttereilla ja 120dB:n dynaamiikalla takaa ammattimaisen laadun. Auto Gain, Clip Safe ja 69dB Gain-säätövaraa varmistaa, että jokaisen oton voi varmasti pitää.

  Täydellinen äänitystyökalupakki sisältää Pro Tools Artistin, Ableton Live Liten ja Hitmaker Expansion -softabundlen (Auto-Tune Access, Softube Marshall Silver Jubilee 2555, Native Instruments MASSIVE ym.). Uusi, kaksitoiminen Air-toiminto mahdollistaa äänittämisen ison studiomikserin sävyllä.

  2i2:n erinomainen kuulokevahvistin takaa aina erinomaisen soundin omalla voimakkuussäädöllä. Todella nopea asennus ja 3 vuoden takuu varmistavat, että Scarlett on valmis musiikintekoon aina, kun sinäkin. Learn More
  €289.00
Page
per page