For beginners

Here are all our products in category For beginners.

View as Grid List

Items 145-168 of 206

Set Ascending Direction
per page
  1. Yamaha DTX432K Sähkörumpusarja
    Yamaha
    DTX432K Sähkörumpusarja
    Yamahan uuden DTX402 -sarjan DTX432K malli sisältää uuden DTX402 modulin, uusitut padit sekä tavanomaisen bassorummun pedaalin. Tutustu myös Yamahan DTX402 Touch-appiin (iOS- ja Android-laitteille), jossa on runsaasti rytmiharjoituksia ja soittotehtäviä. Lisäksi voit muokata ja valita eri rumpusettejä DTX402 -modulista suoraan omalla älylaitteella. Täydellinen setti niin kotiin ja erinomainen valinta koulukäyttöön.

    Yamaha DTX402 -sarjan rumpuseteillä voit tehdä myös oman version YouTube -videosta ''Kuinka opin soittamaan rumpuja'' ja tulla suosituksi YouTube -tähdeksi. Voit kuvata videon iPhone / iPad -laitteella ja lisätä studiotason äänen ilmaisella Rec 'n' share -sovelluksella suoraan DTX402 -modulista ja lataat videon YouTube -palveluun. Learn More
    €598.90
  2. Yamaha DTX6KX Sähkörumpusarja
    Yamaha
    DTX6KX Sähkörumpusarja
    Uudessa DTX6KX sähkörumpusarjassa on kokonaan uusi DTX-PRO moduli ja laadukas DTX-PAD virveli autenttisella soittotuntumalla sekä hiljaiset TP-70 tomipadit. 3-alueiset symbaali- ja Hi-Hat padit täydentävät soittokokemuksen.
    Tutustu myös Yamahan ”Rec´n´Share” -appiin (iOS- ja Android-laitteille), jonka avulla voit harjoitella ja äänittää soittoasi, sekä tehdä ja jakaa videoita DTX-PRO-modulista suoraan omalla älylaitteella. Learn More
    €1,049.90
  3. Ortega Klassinen kitara RSTC5M, matta natural
    Ortega
    Klassinen kitara RSTC5M, matta natural
    Ortegan RSTC5M on mattapintainen nailonkielinen kitara seetrikannella. Tämä Student-sarjan kitara tarjoaa enemmän kuin aloittelijan mallin ominaisuudet, ja se on laadukas ja helpposoittoinen vaihtoehto kaikille kitaransoitosta kiinnostuneille.
    Kitaran rakenteessa käytetään laadukkaita materiaaleja, kuten seetriä (laminoitua) kannessa, catalpaa sivuissa ja pohjassa sekä pähkinäpuusta valmistettua otelautaa. Mattanatural-väritys antaa sille tyylikkään ulkonäön, ja 4/4-koko tekee siitä sopivan kaikenkokoisille soittajille. Lisäksi Ortega Custom made -kielet ja kaulan leveys (52 mm) tarjoavat mukavan ja helposti hallittavan soittokokemuksen.
    Hanki oma Ortega-kitarasi ja sukella musiikin maailmaan! Learn More
    €159.90
per page