Electric guitars

Here are all our products in category Electric guitars.

View as Grid List

Items 97-120 of 333

Set Ascending Direction
per page
  1. Schecter Traditional Van Nuys Natural Ash
    Schecter
    Traditional Van Nuys Natural Ash

    Saarnirunkoinen, paahdetulla vaahterakaulalla ja -otelaudalla varustettu Traditional Van Nyus on hieno ja käytännöllinen S-mallin kitara. Monia S-mallisia kitaroita vaivaava tallamikin luonteettomuus on ohitettu komeasti Schecter USA SuperRock Vintage -humbuckerilla, jolle kuitenkin löytyy kelanpuolitus perinteisten ja käyttökelpoisten väliasentojen luomiseksi. Kaula- ja keskimikki ovat Schecter USA MonsterToneja.

    On olemassa hyvin perusteltu koulukunta, jonka mukaan paras tapa parantaa klassikkoa on karsia kaikki epäolennainen ja tehdä se minkä tekee, niin hyvin kuin voi ja pystyy. Vintage C -profiilin kaula 14'' radiuksella on yhdistelmä perinnettä ja modernin teknisen soiton vaatimuksia, sen 25,5'' mensuuri ja 22 jumbonauhaa varmaan kaikille tuttu soittoasema. Lukkovirittimet ovat nykyaikaa, ja Diamond Vintage Tremolo -vibra perinnettä.


    Esteettiseltä olemukseltaan kitara on kuin suoraan puusepän pajasta lähtenyt. Siinä ei ole mitään turhaa, mutta puut loistavat lämpöä, ja viimeistely on puhdas ja selkeä. Kyseessä onkin Custom Shop -tason arvokitara, taas yksi niistä, jotka varmistavat että Schecterin nimi yhdistetään jatkossakin huippulaadukkaisiin, mittatilaustyönä tehtyihin malleihin, jotka tarjoavat soittajalle toimivia ja loppuun asti ajateltuja soittimia joissa jokainen osa on erikseen sovitettu.


    Learn More

    €1,099.00
  2. Line 6 Variax Std Sunburst Ebony
    Line 6
    Variax Std Sunburst Ebony
    Line 6 Variax Standard -mallintava sähkökitara mahdollistaa monien legendaaristen sähkökitaroiden soundi-maailman yhdistämisen yhteen Yamaha Pacifica -sarjan kitaraan. Line 6 HD Modeling -teknologian avulla saat käyttöösi mm. legendaaristen Gibson Les Paul Standard '59 tai Fender Stratocaster '59 sähkökitaroiden soundin. Line 6 Variax Standard tarjoaa käyttöösi mm. 13 eri sähkökitara mallinnusta ja 11 akustisen kitaran mallinnusta sekä 11 eri viritystyyliä. Lisäksi voit luoda oman mallinnuksen Variax Workbench HD -softan avulla. Learn More
    €1,099.00
  3. Fender American Performer Telecaster RW SSB
    Fender
    American Performer Telecaster RW SSB
    Uusi American Performer -sarja tuo aidon Jenkki-Telecasterin nyt kaikkien saataville. Kalifornian Coronassa valmistetuissa kitaroissa on originaali Telecaster-soundi ja soittotuntuma. Edullisen hinnan ansiosta American Performer Telecaster soveltuu mainiosti niin kotisoittajalle, kuin isoille lavoille tositoimiin. Learn More
    €1,499.00
  4. Schecter C-1 Apocalypse Rusty Grey
    Schecter
    C-1 Apocalypse Rusty Grey
    Apocalypse on supernykyaikainen versio sähkökitaroiden klassikosta todellisena täsmäaseena.
    Hipshotin talla ja Schecterin lukitsevat virityskoneistot ovatkin loistotapa varmistaa vireen
    pysyvyys! Kielten kiinnitys rungon läpi tuo roimasti lisää sustainia ja Schecterin Apocalypse-mikrofonit
    välittävät sen juuri oikealla sävyllä ja teholla vahvistimelle. Learn More
    €1,299.00
per page