Kaikki Tarjoukset

Tästä kategoriasta löydät kaikki tarjoukset.

View as Grid List

Items 25-48 of 732

Set Ascending Direction
per page
  1. Yamaha B2ESC3PWH Silent valkoinen kiiltävä
    Yamaha
    B2ESC3PWH Silent valkoinen kiiltävä

    Normaalia isomman runkonsa ja jykevämmän rakenteensa ansiosta B2-piano antaa kokemuksen voimakkaammasta ja syvemmästä äänestä. Perinteisesti muotoiltu piano sopii jokaiseen kotiin. Yamaha B2-piano on sopiva valinta vakavammin harrastavalle pianistille.

    Yamaha pianot on suunniteltu kestämään vuosikymmenien ajan. Kaikki F-Musiikin maahantuomat Yamaha-pianot ovat ''European dry'' tai ''European super dry'' tuotantoa, jossa on otettu huomioon Suomen vaativa ilmasto akustiselle pianolle.
    B-sarjassa käytettävät puu- ja metalliosat valmistetaan Japanissa.

    10 vuoden lisätakuu...

    Learn More
    €9,190.00
  2. Yamaha B2ETC3PE TransAcoustic, kiiltävä musta
    Yamaha
    B2ETC3PE TransAcoustic, kiiltävä musta

    Normaalia isomman runkonsa ja jykevämmän rakenteensa ansiosta B2-piano antaa kokemuksen voimakkaammasta ja syvemmästä äänestä. Perinteisesti muotoiltu piano sopii jokaiseen kotiin. Yamaha B2-piano on sopiva valinta vakavammin harrastavalle pianistille.

    B2ETC3PE on B2-sarjan TransAcoustic-versio, joka Silent-ominaisuuden lisäksi toimii kaiuttimena kaikupohjaan asennettujen aktuaattoreiden avulla.

    Kaikki F-Musiikin maahantuomat Yamaha-pianot ovat ''European dry''- tai ''European super dry'' -tuotantoa, jossa on otettu huomioon Suomen vaativa ilmasto akustiselle pianolle.

    Lue lisää...

    B-sarjassa käytettävät puu- ja metalliosat valmistetaan Japanissa.

    Learn More
    €9,950.00
  3. Yamaha piano B3EPE MUSTA KIILTÄVÄ
    Yamaha piano
    B3EPE MUSTA KIILTÄVÄ
    B3-pianossa on suurempi äänipohja sekä runko, kuin muissa B-sarjan pianoissa. B3-pianossa on korkealaatuinen vasarakoneisto ja viisi tukevaa runkopalkkia äänipohjan takana stabiloimassa rungon rakennetta. B3-piano kuulostaa ja tuntuu hintaluokkaansa paremmalta pianolta. Kaikki F-Musiikin maahantuomat Yamaha-pianot ovat ''European dry'' tai ''European super dry'' tuotantoa, jossa on otettu huomioon Suomen vaativa ilmasto akustiselle pianolle. B-sarjan pianot on mahdollista saada myös Yamaha Silent-versiona. F-Musiikki Oy myöntää kaikille maahantuomilleen Yamaha-pianoille ja Yamaha-flyygeleille 10-vuoden takuun. Learn More
    €7,490.00
  4. Sonor Chime bar set 15 pcs
    Sonor
    Chime bar set 15 pcs
    Metallofonin diatoninen palasarja,Kielet erikoismetalliseosta,värikoodattu Boom whackers putkien mukaan.Kaikukoppa kestävästä resophen-lasikuituseoksesta Sisältää 15 palaa c1- c3 sekä kaksi paria (SCH23) malletteja. (EN) Chime Bars in Boomwhackers®-colours are an uncomplicated entry into playing music without a deep theoretical knowledge. By using the Boomwhackers®-colour scheme, these chime bars can be combined with Boomwhackers®-literature, be it for education and just for playing at home. The sound bars made from aluminum and the resonator boxes made from resophen are the same as on the Meisterklasse-Series and offer the same manufacturing and sound quality. Learn More
    €698.00
per page