N1X AVANTGRAND hybridipiano

Digital piano

YAMAHA AvantGrand N1 -hybridiflyygelin kauan odotettu X-versio on viimeinkin täällä! Uudessa AvantGrand N1X:ssä yhdi...

Read More »
€8,799.00

Availability
 • Webshop Out of stock
 • F-Musiikki Kuopio Out of stock
 • F-Musiikki Oulu Out of stock
 • F-Musiikki Turku Out of stock
 • F-Musiikki Vantaa Out of stock
Delivery (estimate)
1-2 months
SKU
N1X
Details
Ainoana Euroopassa - AvantGrand -hybridimallisto 10 vuoden takuu!

Laadukkaimmista puumateriaaleista valmistettu täysimittainen flyygelikoneisto
Korkelaatuinen musiikillinen ilmaisu syntyy soittimen ja muusikon välisestä vahvasta fyysisestä siteestä. AvantGrand N1X -hybridiflyygelin kohdalla kaikki alkaa hienostuneimmista puumateriaaleista valmistetuista koskettimista, joiden pinnoitteena toimii tunnokas Acrylic Resin -norsunluujäljitelmä. Täysimittainen vasarakoneisto on vuorostaan derivoitu Yamahan premium-luokan flyygeleistä mitään lisäämättä tai poistamatta. Huippuinstrumentteihin verrattavissa oleva tarkkuus ja reaktionopeus on käsin kosketeltavan autenttinen. Kosketindynamiikan optinen tunnistusjärjestelmä toteutetaan ilman kosketintuntumaa heikentävää mekaanista yhteyttä. Jokaista ääntä kohti löytyy kaksi erillistä optista tunnistinta asennettuna koskettimen alapintaan (nopeus ja syvyys) sekä vasaran varteen (ajoitus ja voima). Tarkka informaatio muuttuu monitahoisen rikkaaksi pianoklangiksi kehittyneen ääniytimen välityksellä.

Kaksi maailmanluokan flyygeliä yksissä kuorissa
Täydellinen pianoklangi on makuasia, ja siksi Yamaha tarjoaakin käyttöösi kaksi maailmanluokan huippuflyygelikirjastoa - kummatkin karaktääriltään vahvoja - valmiina palvelemaan musiikillista ilmaisuasi. CFX on Yamahan 275 cm. pituinen lippulaivamalli, jonka ilmaisu ylettyy aina herkimmästä piano pianissimosta räjähtävimpään, konserttisalit täyttävään forte fortissimoon. Legendaarinen Bösendorfer Imperial -konserttiflyygeli vuorostaan edustaa Wieniläistä koulukuntaa aidoimmillaan lämpimän ja erottelukykyisen klanginsa ansiosta.
Pianoäänien tallennus toteutetaan nelikanavaisen Spatial Acoustic Sampling -teknologiaa hyödyntäen. Tarkkaan valikoitujen huippusoittimien kaikupohjista on otettu monikanavaiset ääninäytteet vasemmalle-, oikealle-, keskelle, ja taakse asetetuilla mikrofoneilla. Autenttinen, soittajan kuuntelupisteeseen optimoitu äänimaisema rakennetaan monikanavaisen Spatial Acoustic -kaiutinjärjestelmän avulla.

VRM-resonanssimallinnus (Virtual Resonanace Modelling)
Kompleksiset resonanssiäänet ovat olennainen osa flyygelin monitahoisen rikasta äänimaisemaa. N1X AvantGrand -flyygelin kehittynyt VRM-mallinnusteknologia jäljentää jopa jokaisen yksittäisen kielen resonanssifysikkaa reaaliajassa.

Kolmiulotteinen Binaural-kuulokeääni
Binaural-tekniikalla toteutettu kolmiulotteinen äänimaisema takaa todentuntuisen elämyksen kuulokkeilla soittaessa. Keinopään avulla tallennettu ääni vangitsee ihmiskorvan lailla mm. sijaintiin liittyvät tiedot uskomattomalla tarkkuudella. Äänikuva on niin todenmukainen, että unohdat soittavasi kuulokkeiden välityksellä!

Puolipedaali
N1X:än pedaalit jäljentävät uskottavasti akustisen flyygelipedaalin fysiologiaa. Vaste on raskaampi liikkeen alkuvaiheessa, kevyempi keskellä ja jälleen raskaampi loppuvaiheessa pohjatuntuman lähellä. Jatkuvan luennan ansiosta tämä välittyy myös äänigeneraattoriin.

Ohjauspaneeli sekä laajat lisätoiminnot
Ohjauspaneeli on käyttölogiikaltaan äärettömän helppotajuinen, ja kaikki perustoiminnot hoituvat mutkattomasti ilman ohjekirjan tarvetta.
Nykyaikaiset lisäominaisuudet, kuten USB-audio/MIDI mahdollistavat lähes rajattoman laajennettavuuden Mac/PC/iOS -tietokoneympäristössä. Ilmainen Yamaha Smart Pianist -applikaatio tarjoaa mielenkiintoisia lisäohjelmia soitonharjoitteluun, ja se muuntaa jopa kaikki älytabletilla olevat audiotiedostot nuottikuvaksi. Kaikki suosituimmat musiikkiapplikaatiot ja ohjelmat, kuten Garageband, Logic Pro X, MainStage, Ableton, Cubase/Cubasis, Sibelius ovat yhteensopivia N1X:än kanssa

Teknologia ja historia
N1X-tasoisen hybridisoittimen suunnittelussa ja toteuttamissa tarvitaan pitkää kokemusta ja kokonaisvaltaista osaamista kaikilta osa-alueilta. Maailman suurimpana soitinvalmistajana Yamaha kykenee tähän. Mitään ei jätetä sattuman varaan saatika ulkoisteta.

Hybridipianojen kehityskaari
 • 1976, CP-70/80 Stage Piano
 • 1982, Disklavier
 • 1993, Silent Piano
 • 1995, GT-1 hybrid piano
 • 2009, AvantGrand hybrid piano
 • 2014, TransAcoustic piano
  • Color: Black
 • Read More
  Overview
  YAMAHA AvantGrand N1 -hybridiflyygelin kauan odotettu X-versio on viimeinkin täällä! Uudessa AvantGrand N1X:ssä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla Yamahan yli 100-vuotinen pianonrakennuksen osaaminen ja 35-vuoden tinkimätön pioneerityö hybridipianojen ja huippudigitaaliteknologian parissa.
  Lopputuloksena on upea instrumentti, joka ensimmäisten sävelestä lähtien puhuttelee soittajaansa akustisen flyygelin tavoin kompleksisen huipputekniikan jäädessä täydellisesti taka-alalle.
  Yamaha hybridipianot ovat ollet F-Musiikin maahantuontiohjelmassa yli 30-vuoden ajan ja vakiinnuttaneet asemansa maamme musiikkielämässä. Yamaha on valtamerkki laatua arvostavissa kodeissa ja erityisesti musiikkioppilaitoksissamme kautta maan.
  More from Yamaha
  Write Your Own Review
  You're reviewing:N1X AVANTGRAND hybridipiano