SRB40A Soundbar langattomalla subwooferilla

Yamaha SRB40A soundbar tukee Dolby Atmos® äänentoistoa, jonka ansiosta voit uppoutua täysin elokuvien ja musiikin ko...

Read More »
€499.00

Availability
  • Webshop Out of stock
  • F-Musiikki Kuopio Out of stock
  • F-Musiikki Oulu Out of stock
  • F-Musiikki Turku Out of stock
  • F-Musiikki Vantaa Out of stock
Delivery (estimate)
2-4 months
SKU
SRB40ABL
Details
SRB40A-mallissa on mukana langaton bassokaiutin, joka täydentää soundbaria tuomalla iskevyyttä ja tekstuuria äänentoiston matalaan päähän.


Clear Voice: Clear Voice -tekniikka parantaa ja selkiyttää puheen YouTube-videoista elokuviin ja ohjelmiin erityisesti silloin, kun taustamusiikki ja äänitehosteet yrittävät viedä huomion.


Yamaha SRB40 soundbarissa on neljä äänitilaa ja basson laajennus, joten voit hienosäätää ääntä sisällön ja tunnelman mukaan. Stereotila toimii loistavasti musiikin ja podcastien kuuntelussa. Vakiotila sopii erinomaisesti televisio-ohjelmiin. Pelitilassa voit uppoutua taisteluun ja elokuvatilassa eläytyä teatterilliseen kokemukseen. Käytä basson laajennusta, kun toivot voimakkaampaa ja täyteläisempää bassotoistoa.


Voit liittää soundbarin televisioon helposti yhdellä HDMI-kaapelilla tai optisella-kaapelilla. HDMI-CEC- ja eARC-yhteensopivuuden ansiosta voit käyttää perustoimintoja television kaukosäätimellä. Lisäksi voit säätää äänenvoimakkuutta ja vaihtaa äänitiloja kätevästi mukana toimitettavalla kaukosäätimellä tai Yamahan Sound Bar Remote -sovelluksella suoraan älylaitteeltasi.
Read More
Overview
Yamaha SRB40A soundbar tukee Dolby Atmos® äänentoistoa, jonka ansiosta voit uppoutua täysin elokuvien ja musiikin kolmiulotteiseen maailmaan. Heittäydy uudenlaiseen elokuvakokemukseen ja nautiskele huoneentäyttävästä äänimaailmasta. Tarkasti muotoillut kaiuttimet ja kehittynyt korkealaatuinen äänitekniikka takaavat, että SR-B40A:n luoma äänikenttä kietoo sinut sisälleen. Voit säätää ääntä mieleiseksesi uudistetuilla äänensävyn säätimillä (sovelluksella).
More from Yamaha
Write Your Own Review
You're reviewing:SRB40A Soundbar langattomalla subwooferilla