YC73 stagepiano

Stage piano

Keikkailevalle kosketinsoittajalle suunnitellussa Yamaha YC73 stagepianossa on uudistettu Virtual Circuitry Modeling (VC...

Read More »
€2,399.00
Availability
 • Webshop Few left
 • F-Musiikki Kuopio Out of stock
 • F-Musiikki Oulu Out of stock
 • F-Musiikki Turku Out of stock
 • F-Musiikki VantaaFew left
Delivery (estimate)
Immediately
SKU
YC73
Details
Stagepiano vaativille kosketinsoittajille
Drawbar -urkua on pidetty laajalti yhtenä ilmaisuvoimaisimpana instrumenttina nykymusiikissa. Yamaha YC73 tarjoaa kompaktin ja kevyen, silti monipuolisen ja autenttisen Stage-keyboardin. Yhdeksän liukusäätöä yhdessä vaikuttavien VCM -teknologian soundeilla mahdollistaa ilmaisuvoimakkaan esityksen. Joustavan käyttösovelluksen ja onnistuneen yksityiskohtaisen muotoilun ansiosta YC73 sopii erinomaisesti Live-käyttöön lavalle.

Autenttinen soundi VCM -teknologialla
Saavuttaakseen luonnollisen ja eloisan klassisen Drawbar -urkusoundin, Yamaha YC73:een on kehitetty erityinen äänilähde. Yamahan insinöörit loivat patentoidun Virtual Circuitry Modeling (VCM) -teknologian, jossa on mallinnettu tarkasti tonewheel- ja drawbars -piirien transistorien ja vastuksien toiminta. Yksityiskohtiin paneutumisen tuloksena on saatu kokoelma poikkeuksellisen laadukkaita urkusoundeja mukaan lukien Leslie -tyyppinen pyörivä kaiutin ja muut vastaavat tehosteet. Kaikkia soittimen yksityiskohtia voidaan säätää ilman rajoituksia halutun soundin luomiseen. Yamaha YC73 tekee suuren vaikutuksen soundeillaan niin soittajaan kuin yleisöönkin.

YC73 BHS -vasarakoskettimisto
YC73 Balanced Hammer Standard -koneisto jäljittelee uskottavasti sähköpianon E-to-E -klassikkokoskettimistoa, asettuen tuntumaltaan progressiivisen flyygelikoskettimiston ja urun waterfall-koskettimiston välimaastoon.
Liukusäädöissä on myös käsin tunnistettava vaste parempaan kontrolliin. Osittain läpinäkyvinä liukusäädöt mahdollistavat LED -merkkivalojen helpon havainnoinnin riippumatta liukusäädön asennosta. Soittajalla on aina selkeä kuva paitsi liukusäätöjen asennosta myös sen hetkisestä aktiivisesta kokoonpanosta.

Monipuolinen soundimaailma vaativaan keikkailuun
Urkusoundien lisäksi YC73 tarjoaa myös laajan valikoiman korkealuokkaisia pianosoundeja ja syntetisaattorisoundeja. Mukana on esimerkiksi Yamaha CFX -konserttiflyygelin ja Yamaha S700 -konserttiflyygelin soundit. Laaja valikoima klassisia sähköpianosoundeja FM -synteesillä parantaa soittimen suorituskykyä entisestään tehden kosketinsoittajan valmistautumisen keikalle helpommaksi.

Tehty esiintymislavalle
Yamaha YC73 on suunniteltu erityisesti live-esityksiin, jonka myös huomaa helposti. Monimutkaisten ohjelmointien sijaan käytössä on helppokäyttöiset kontrollisäädöt parametrien muokkaamiseen. Suunnittelussa on huomioitu erityisesti soittimen keveys, joka on ainoastaan 13,4 kg. Jopa soittimen rakenteessa on huomioitu lavakäyttö. Yamaha YC73 on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja roudausta. Lisävarusteena on saatavissa myös pehmustettu kuljetuslaukku.

Ominaisuudet
 • Äänigenerointi: VCM-Tonewheel -mallinus, AWM2, FM
 • 73-äänen Balanced Hammer Standard -koskettimisto
 • Drawbar-liukutangot valoindikaattoreilla (9 kpl)
 • Efektit: Rotary-kaiutinsimulaatio, Master EQ
 • 160 Live Set -muistipaikkaa
 • Liitännät: Balansoimaton stereo ulostulo L/R, Korvakuulokeliitäntä, foot controller 1&2, Sustain (ohjelmoitavissa), MIDI IN/OUT, USB Host to Device (audio/MIDI), audion sisääntuloliitin (2 x 6,3 mm TRS-liitäntää)
 • Mitat: 1086 mm x 145 mm x 355 mm
 • Paino: 13,4 kg
 • Read More
  Overview
  Keikkailevalle kosketinsoittajalle suunnitellussa Yamaha YC73 stagepianossa on uudistettu Virtual Circuitry Modeling (VCM) urku-äänilähde fyysisillä liukusäätimillä, monipuoliset Real Time- kontrollerit ja autenttiset soundit akustiselle pianolle ja sähköpianolle sekä FM Synth -soundit.
  More from Yamaha
  Write Your Own Review
  You're reviewing:YC73 stagepiano