Hanki F-Musiikilta laatutarkistettu soitin joululahjaksi

Hanki F-Musiikilta laatutarkistettu soitin joululahjaksi

Anna lahja joka soi! Mikä olisikaan ihastuttavampi joulun lahja, kuin saajalle mieleinen instrumentti? Jouluun sopivat niin ensisoitinhankinnat lapselle tai soittoharrastusta aloittelevalle aikuiselle, vanhan instrumentin päivitys uuteen kuin erilaiset pienemmät tarvikelahjat vaikkapa bändikaverille. Joulupukin toivelistan kanssa kannattaakin suunnata lähimpään F-Musiikkiin, jossa asiantuntijamme opastavat sinua lahjojen valinnassa. 

Musiikintäyteiset lahjat ilahduttavat aina vastaanottajaa –  ja oleellista on että niitä pääsee heti testaamaan! Siksi me F-Musiikilla tarkistamme kaikki meiltä ostetut soittimet ennen niiden luovutusta – näin sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko esimerkiksi lahjakitara valmis soitettavaksi suoraan paketista.

Videolla F-Kielisoitinverstaan soitinrakentaja Markus kertoo, mitä kaikkea esimerkiksi kitaran osalta tarkistetaan ennen asiakkaalle luovutusta. Vaikka soittimet tulevat myymälöihin uusina ja paketissa, on silti syytä suorittaa aina läpikotainen tarkastus.

– Soittimet tarkistetaan jo tehtaalla ennen niiden tänne lähetystä, mutta täällä ne tarkistetaan aina vielä toisen kerran. Ensin katsotaan yleiskunto, sitten asiakkaan toiveesta yleensä aina säädetään hieman kaularautaa, sen jälkeen tarkistetaan kielen korkeus ja säädetään sitä asiakkaan toiveen mukaan. Sitten säädetään hienovire, säädetään satulapaloja niin että soinnut soi vireessä joka paikasta otelautaa. Sitten tarkistetaan vielä sähköt ja että kaikki napit toimii.

Katso videolta myös Markuksen terveiset lahjasoittimen saajalle sekä vinkit, mitä tarvikkeita kitaran kylkeen kannattaa paketoida.

Tervetuloa joululahjaostoksille! Muistathan, että voit aina kääntyä asiantuntijoidemme puoleen niin myymälöissä kuin verkkokaupassa. 

F-Musiikki palvelee sinua joulukuussa laajennetuin aukioloajoin. Katso myymäläkohtaiset aukioloajat Yhteystiedot-sivulta