Tallentimet

Tästä löydät kaikki tuotteemme kategoriasta Tallentimet.

View as Ruudukko Luettelo

24 tuotetta

Aseta nousevaan järjestykseen
per sivu
 1. Zoom H2n kämmenkokoinen audiotallennin
  Zoom
  H2n kämmenkokoinen audiotallennin
  Zoom H2n on erinomainen tallennin konsertteihin ja muihin live-esityksiin. Laadukkaiden X/Y -mikrofonien ansiosta voidaan käyttää perinteistä 2-kanavaista tai 4-kanavaista äänitystä mahdollistaen Surround-soundin tallentamisen.

  Todellinen monitoimityökalu muusikoille, toimittajille ja media-alalla työskenteleville. Nopea ja helppokäyttöinen sekä riittävän iso ja selkeä LCD-näyttö. Toimii myös USB-audiosovittimena. M/S ja Surround (2-/4-kanavaa) tallennus viidellä sisäänrakennetulla kapselilla, 24 Bit/96kHz (WAV) or 320 kb/s (MP3), tallentaa SD/SDHC-kortille (tuki 32Gb asti). Lisätietoja
  149,00 €
 2. Zoom H4nPRO kenttätallennin
  Zoom
  H4nPRO kenttätallennin
  Zoom H4n Pro -neliraitatallentimessa on kiinteä X/Y-mikrofoniasetelma ja kaksi XLR/6,3mm TRS -comboliitintä omilla phantomjännitteen syötöillään. Kiinteän mikrofoniasetelman voi myös ohikytkeä 3,5mm jakilla, joka ottaa vastaan stereomikrofoni- ja linjasignaalia. 3,5mm jakki antaa sekin pienille elektreettimikrofoneille riittävää hantomjännitettä. Laadukkaat mikrofonikapselit kestävät jopa 140dB äänenpainetta, ja etuasteiden omakohina on hyvin matala, joten Zoom H4n Pro on suoraan paketista otettuna valmis moneen tarkoitukseen. Valikoiden takaa löytyy kuitenkin reilusti lisää ominaisuuksia kaikkeen, mitä pienellä kenttätallentimella ikinä haluaakaan tehdä. Livekeikoilla comboliittimiin on helppo kytkeä mikserin päälähdöt ja käyttää tallentimen omaa mikkiparia tilaääneen. Ja kun päästään hotellihuoneeseen, Zoom H4n Pro toimii myös musiikintekijän pienenä moniraiturina. Sanelukonetoimintoa, kriittisiä kenttä-äänityksiä ja haastatteluja silmällä pitäen siinä on Auto Record ja kahden sekunnin etukäteen äänittävä puskurimuisti. Viritysmittari, metronomi ja M/S-matriisi löytyvät myös. Ja tietenkin H4n Pro toimii myös USB-äänikorttina työasemakoneelle. Efekti-osiosta löytyvät kompressorin ja EQ:n ohella kaiku, viive ja erilaisia vahvistin- ja kaappimallinnuksia. Niin laulu kuin perkussiot löytyvät esiasetuksista.
  Zoom H4n Pro tallentaa audiota suoraan SD/SDHC -muistikorteille maksimissaan 24-bit/96 kHz resoluutiolla. Työasemassa tapahtuvaa jälkityöstöä silmälläpitäen mukana tulevat lisenssit Steinberg Cubase LE ja WaveLab LE -ohjelmistoille. Lisävarusteina on saatavana mm. RC4 -johdollinen kaukosäädin, AD-14 verkkolaite sekä HS-1 kamerakenkäadapteri. Lisätietoja
  199,00 €
 3. Zoom H6 kannettava tallennin, musta
  Zoom
  H6 kannettava tallennin, musta
  Zoom H6 Black tarjoaa tiettävästi ensimmäisenä kokoluokassaan peräti kuuden raidan yhtäaikaisen tallennusmahdollisuuden. Monipuolisuutta lisää modulaarinen rakenne, jonka ansiosta laitteeseen voidaan kiinnittää äänitystilanteeseen parhaiten sopiva kapselivaihtoehto. Laitteessa on perusvarusteena XY- stereomikkikapseli, neljä mic/line sisääntuloa XLR combo-liittimin, -20 dB vaimennuspädit ja gain-potikat jokaiselle sisääntulolle. Kookas LCD-värinäyttö ja sisäänrakennettu kaiutin ovat itsestäänselvyyksiä. Phantom-syöttö on valittavissa tarpeen mukaan kaikkiin sisääntuloihin (+12/+24/+48V). Tallennusformaattina on Broadcast-WAV tai MP3. Maksimiresoluutio 24-bit/96kHz. Tallennus tapahtuu SD, SDHC ja SDXC -korteille, kortin maksimikoko 128 GB.
  Auto-record, Pre-record and Backup-record toiminnot varmistavat onnistuneen äänityksen kaikissa tilanteissa. H6 tarjoaa sisäänrakennettuna myös prosessointia (mm. bassoleikkuri, normalisointi, kompressointi, limitointi, MS-koodaus, kromaattinen viritin ja metronomi). USB-porttia voidaan käyttää tiedonsiirtoon ja monikanavaiseen (6 in/2 out) audio interface -käyttöön (Win/OSX/iOS). Nykytrendin mukaisesti H6:ssa on myös mahdollisuus kamerakiinnitykseen (DSLR). Laite tarjoaa noin 20 tunnin käyttöajan neljällä AA-paristolla. Mukana lisäksi Cubase LE-sekvensserisofta (PC/MAC). Lisätietoja
  345,00 €
 4. Zoom L8 digimikseri / tallennin / podcaster
  Zoom
  L8 digimikseri / tallennin / podcaster
  Zoom Livetrak L8 on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi ja mukana kulkevaksi äänitiskiksi podcast-lähetysten tekoon ja muusikon henkilökohtaiseksi työkaluksi. Se tallentaa niin sisäisesti SD-muistikortille kuin toimii 12 sisäntulon ja neljän lähdön USB-äänikorttina. Joka tallennustilanteesta saa samanaikaisesti niin stereosumman kuin 10 erillistä, kanavakohtaista raitaa jopa 24-bit/96 kHz resoluutiolla suoraan työasmaohjelmaan.

  Kuusi mikrofonituloa on varustettu laadukkailla, matalakohinaisilla etuasteilla (-121dBU EIN), ja ne antavat 48V phantomjännitettä kondensaattorimikrofoneille. Kaksi sisääntuloa on korkeaimpedanssisia, joten niitä voi käyttää suoraan sähkökitaran tai -basson kanssa. Zoom Livetrak L8 tarjoaa kolme erillistä monitorimiksausta, joten jokainen saa mieluisen summan kuunteluunsa.

  Podcast-lähetysten etähaastatteluja varten tiskistä löytyy TRRS-liitäntä (stereokuuntelu + mikrofoni samassa jakissa) puhelimelle, ja sen mix-minus -toiminto jolla voidaan välttää turha kierto mikrofonin ja kuntelun välillä. USB-liittimen kautta onnistuu niin Skype, Facetime, Hangouts kuin Slack -audion reitittäminen.

  Valmiin ohjelman luomiseksi Zoom Livetrak L8 tarjoaa kuusi Sound Pad -pikakytkintä, joiden taakse on helppo tallentaa tavallisesti tarvitut introt, outrot, jinglet ja kanavatunnukset. Lisätietoja
  429,00 €
 5. Zoom M2
  Zoom
  M2
  Zoom M2 MicTrak mahdollistaa täydellisen äänen tallentamisen helposti. Innovatiivinen X/Y-suunnatut mikrofonikapselit sekä 32-bittinen float-tekniikka tuottavat upean äänen heti ensimmäisellä otolla. 32-bittisellä float-tallennuksella ei tarvitse säätää vahvistusta. Nauhoitatpa sitten hentoa dialogia tai rumpujen kumua, lopputulos on halutunlainen.

  Tallenna kaikki esiintymisesi ja harjoitukset. M2 on suunniteltu tarjoamaan studiolaatuista ääntä joka kerta, kun painat ''reciä''. Kun olet liikenteessä, M2 on ainoa tallennin, jonka tarvitset. M2 tuottaa terävää ja selkeää dialogia joka kerta. Kun sinulla on vain yksi mahdollisuus taltioida tarina, M2 ei jätä sinua pulaan.

  M2:n ainutlaatuiset X/Y-stereomikit sekä sen erityisesti suunniteltu pintamateriaali vähentävät huomattavasti käsittelymelua.

  Voit äänittää stereo- tai monotilassa. Stereo on ihanteellinen soittimien tai yhtyeen äänittämiseen, kun taas mono sopii puolestaan haastattelujen ja dialogien äänittämiseen. M2:ssa on myös NORMALIZE-toiminto, jonka avulla voit helposti optimoida äänitteesi voimakkuuden. Tämä nopeuttaa prosessia ja säästää jälkityön määrässä.

  Pystyt tarkkailemaan äänitettävää signaaliasi helposti selkeän aaltomuotonäytön avulla. M2:ssa on lisäksi kuulokeliitäntä, jonka kautta voit monitoroida äänitystäsi. Siinä on jopa pieni sisäänrakennettu kaiutin nopeaa referenssikuuntelua varten.

  Voit käyttää tallentavaa Zoom M2 -mikrofonia myös USB-mikrofonina PC, Mac, iOS ja Android-yhteensopivissa laitteissa. Laitteen mukana saat tukevan ja standardienmukaisen mikrofonipidikkeen, jolla saat sen kiinnitettyä telineeseen. M2:n akkukesto on vertaansa vailla. AA-paristoilla uusin tekniikka mahdollistaa jopa 11 tunnin yhtämittaisen käytön. Lisätietoja
  199,00 €
 6. Zoom M3
  Zoom
  M3
  Zoom M3 Mictrak - Ensimmäinen tallentava haulikkomikrofoni

  M3 MicTrak antaa elokuvantekijöille mahdollisuuden parantaa sisältöään turmeltumattomalla äänenlaadulla. Tämä kameralle tarkoitettu stereomikrofoni/tallennin vangitsee äänen jokaikisen vivahteen 32-bittisellä float-tekniikalla.

  M3 tallentaa virheetöntä laatua joka otolla. 32-bittisellä float-tallennuksella ylimääräisestä vahvistuksesta ei tarvitse huolehtia. Olipa kyseessä dialogi, äänitehosteet tai luonnon äänet, täydellinen otto on taattu. M3:n erityinen vaimennustekniikka pitää laitteistosi kevyenä ja takaa myös minimaalisen käsittelyäänen.

  Voit vaihtaa helposti mono- ja stereotilojen välillä. Mono-tila on optimaalinen dialogin äänittämiseen. 90º antaa tarkemman stereokuvan. 120º tarjoaa puolestaan erittäin runsaan stereokuvan, joka on ihanteellinen ambienssien taltiomiseen tai äänitehosteille.

  M3 tallentaa aina varmuuskopiona Mid-Side RAW-tiedoston, mikä antaa mahdollisuuden säätää tallenteen stereoleveyttä myöhemmin.

  Voit käyttää M3:n 3,5 mm stereolähtöä liittääksesi kameraan ja tallentaaksesi ääniraidasta varmuuskopion. Tämä on hyödyllistä etenkin synkronoitaessa ääntä videoon. M3 Edit and Play -ohjelmistolla voit säätää tallenteen stereoleveyttä ja normalisoida tiedostoja valmistellaksesi ne synkronointia ja muokkausta varten.

  Voit liittää M3:n USB-C-portin kautta PC-, Mac-, iOS- tai Android-laitteeseen, jotta voit käyttää M3:a USB-mikrofonina striimaamiseen tai tallentamiseen. 3,5 mm kuulokeulostulon kautta voit monitoroida äänitystäsi. Jopa 1 teran SDXC-korttituki ja 12 tunnin AA-pariston keston ansiosta M3 voi pitää äänesi vireänä pitkienkin tuotantopäivien ajan. Lisätietoja
  229,00 €
 7. Zoom R4 4-raitatallennin
  Zoom
  R4 4-raitatallennin
  Zoom R4 MultiTrak -tallennin on korkealaatuinen monikanavainen tallennin. Ainutlaatuisen 'bounce trackin' ja kehittyneen 32-bittisten float-äänitysteknologian ansiosta R4 on täydellinen kumppani sävellysten tallentamiseen ja viimeistelyyn.

  R4 MultiTrak voi tallentaa jopa neljä äänitysraitaa ja sekoittaa ne saumattomasti ennen niiden siirtämistä 'bounce trackille'. Tämä innovatiivinen lähestymistapa mahdollistaa muusikoille jatkuvan kerrostamisen tallennuksiinsa, tarjoten monipuolisen alustan musiikilliselle kokeilulle. Mahdollisuus suorittaa nopeita välimiksauksia tai miksata ja summata reaaliajassa takaa joustavuuden musiikintuotantoon. Lisäksi R4 mahdollistaa edellisen miksauksen peruuttamisen.

  R4 vie äänenlaadun uusiin ulottuvuuksiin 32-bittisen float-äänitysteknologiansa avulla, jolloin vahvistusta ei tarvitse säätää ja äänentallennus on virheetön jokaisella otoksella. Jokainen raita tarjoaa 3-kaistaisen taajuuskorjaimen, panoraaman ja kaiun hienosäätääksesi miksaustasi. A-inputiin voidaan lisätä vahvistinmallinnuksia, viiveitä ja säröjä, mikä avaa mahdollisuuksia ainutlaatuisen äänimaiseman luomiseen.

  Tallennin on varustettu laadukkaalla sisäänrakennetulla mikrofonilla, joka on täydellinen akustisille instrumenteille ja laululle. Rytmi-osioon on esiladattu yli 80 rumpukomppia eri genreille, mikä muuntaa R4:n luovaksi kumppaniksi sekä soolomuusikoille että bändeille. Automaattisen yksittäisen raidan tallennuksen avulla R4 varmistaa, että jokainen otos säilyy, jopa bouncen jälkeen.

  Kaksi XLR/TS-yhdistelmäliitäntää esivahvistimineen mahdollistavat mikrofonien, soittimien, koskettimien ja monen muun liittämisen. R4 ei ole rajoitettu vain itsenäiseen tallentamiseen, vaan se toimii tehokkaana 2 sisään/2 ulos USB-äänirajapintana 32-bittisellä float-tekniikallaan, jonka ansiosta voit yhdistää sen saumattomasti tietokoneeseesi tai älypuhelimeesi.

  Käyttäjäystävällisen suunnittelun ansiosta laitteessa on liukusäädin jokaiselle raidalle, eliminoiden tarpeen vaivalloiseen valikkonavigointiin äänitysprosessin aikana.

  Käytä paristoilla tai USB-C-portin kautta. Käytitpä tallenninta neljän AA-pariston tai USB-C-portin voimalla, R4 on valmiina tukemaan ja vahvistamaan musiikillisia ideoitasi, missä inspiraatio sattuukin iskemään. Lisätietoja
  219,00 €
 8. Rode RODECaster Pro ll podcast raituri
  Rode
  RODECaster Pro ll podcast raituri
  RØDECaster Pro II tekee podcast- tuotannon helpoksi ja samalla korkeatasoiseksi. Se tukee neljää esiintyjää yhtäaikaa tarjoten samalla helpon liitännän älypuhelimelle, USB- ja Bluetooth -äänilähteille. Kahdeksan ohjelmoitavaa padia tarjoaa nopean toiston ääniefekteille ja jingleille. Podcast voidaan nauhoittaa suoraan MicroSD -kortille tai USB-liitännän kautta tietokoneelle. Käyttöä helpottaa myös iso värillinen kosketusnäyttö. Lisätietoja
  725,00 €
 9. Zoom H1n Value Pack tallennin
  Zoom
  H1n Value Pack tallennin
  Zoom H1n on kätevä ja erittäin monipuolisin toiminnoin varustettu taskuunsopiva 24bit/96kHz tallennin, jossa on kahden kiinteästi asennetun mikrofonin 90° XY-asetelma ja 3,5mm tulo ulkoiselle stereomikrofonille. Sen selkeä, taustavalaistu 1,25'' LCD-yksivärinäyttö on luettavissa kirkkaassakin auringonpaisteessa ja niin äänitys kuin toisto asetuksineen löytyvät yhden napinpainalluksen takaa. Lisätietoja
  129,00 €
 10. Zoom H3VR kannettava 360 asteen tallennin
  Zoom
  H3VR kannettava 360 asteen tallennin
  Zoom on ottanut kelpo harppauksen virtuaalisen surroundin suuntaan, ja Zoom H3-VR pystyykin tuottamaan täyden 360 asteen äänikuvan joka sopii erinomaisesti niin VR-, AR- kuin vastaavissa täydestä surround-äänestä hyötyvissä yhteyksissä käytettäväksi.

  Nelikapselinen Ambisonics-mikrofoniasetelma ja sisäinen A/B-dekooderi tuottavat yhteensä neljä audiokanavaa, jotka summautuvat automaattisesti 360-audiojärjestelmien kanssa yhteensopivaksi kokonaisuudeksi. Näin Zoom H3-VR korvaa tähänastiset raskaat ja moniosaiset järjestelmät kevyesti mukanakulkevana ja helppokäyttöisenä kokonaisratkaisuna.

  Zoom H3-VR osaa myös toistaa stereoääntä sekä stereosummana että binauraalisena kahden erillisen äänen muodostamana äänikuvana. Näin se on erinomainen lisä elokuva- ja videotuotantoihin, musiikki- ja ääniteoksiin ja kaikkialle missä vain tarvitaan VR-syvyyttä äänenhallintaan.

  Pienikokoinen, pyramidimallinen Zoom H3-VR pyydystää ääntä eri suunnista peittämättä kameran näkyvyysaluetta. Kun ääni on tallennettu, osaa laitteen sisäinen Ambisonics-toisto käännellä kuulokuvaa ja sovittaa siten surround-äänen haluttuun kuuntelusuuntaan. Kaiuttimien asettelusta riippumaton Ambisonics tarjoaa äänisuunnittelijalle mahdollisuuden valita ääniasetelmia suunnan perusteella, lähes riippumatta siitä miten ja monellako kaiuttimella lopullinen kuuntelu on toteutettu. Jo 1970-luvulla kehitetty Ambisonics onkin saavuttanut viime aikoina vahvan aseman moderneissa virtuaaliääniratkaisuissa.

  Kuuden kääntöakselin liiketunnistin kertoo Zoom H3-VR -tallentimelle automaattisesti mikrofoniasetelman suunnan ja tason, joten tallentimen omasta asennosta riippumatta 360 asteen äänikuva säilyy samana otoksesta otokseen.

  Zoom H3-VR on uuden sukupolven virtuaaliäänitallennin, joka tarjoaa ainutlaatuiset täyden 360 asteen surround-ominaisuudet yhdessä kompaktissa laitteessa. Lisätietoja
  229,00 €
 11. Zoom H8 kannettava tallennin
  Zoom
  H8 kannettava tallennin
  Zoom H8 -tallentimessa on valmis X/Y -mikrofoniasetelma, neljä XLR ja kaksi
  XLR/6,3mm TRS -comboliitintä. Kaikki kuusi sisääntuloa ovat omilla 24/48V
  phantomjännitteen syötöillään ja comboliittimiin voi myös kytkeä
  korkeaimpedanssisen kitaran tai basson. Mikrofoniasetelman kapseleita voi myös
  vaihtaa: Zoom Capsule System 2.0 -järjestelmässä on tarjolla saranoidut X/Y-AB -
  yhdistelmämikrofonit, Ambisonic-surroundasetelma ja mikrofoniasetelmaan saa
  myös EXH-8 -laajennusosan (4 kpl XLR-liitintä) jolloin tarjolla on 10 samanaikaista tuloa.
  Laajennusosan phantom tarvitsee erillisen virtalähteen.
  Zoom H8 ei ole vain erinomaisen monipuolinen kenttätallennin liikkuvaan
  ohjelmantuotantoon. Musiikki on helppo poimia keikoilta ja soittotiloista kun
  käytössä on 12 samanaikaista raitaa. Podcastien ja puheohjelmien teossa H8 on
  mukana kulkeva valmis studio neljällä jingle-paikalla. Kaikille käyttötarkoituksille on omat, räätälöidyt
  käyttöliittymänsä.
  Zoom H8 tallentaa audiota suoraan SD/SDHC/SDXC -muistikorteille
  maksimissaan 24-bit/96 kHz resoluutiolla. Työasemassa tapahtuvaa jälkityöstöä
  silmälläpitäen mukana tulevat lisenssit Steinberg Cubase LE ja WaveLab Cast -
  ohjelmistoille. Zoom H8 toimii myös USB-monikanavaäänikorttina työasemille. Lisätietoja
  355,00 €
 12. Zoom IQ7 Stereomikrofoni iOS Laitteisiin
  Zoom
  IQ7 Stereomikrofoni iOS Laitteisiin
  Zoom iQ7 -kondensaattorimikrofoni vie iOS-laitteesi uudelle tasolle. Voit nyt liittää Lightning-liitännäisen iOS-laitteesi kiinni iQ7-mikrofoniin ja saat hetkessä taskuun mahtuvan korkealuokkaisen tallentimen, jolla äänität helposti kaikki konsertit ja haastattelut! Monipuolisten säätimien avulla voit esimerkiksi säätää sisääntulo-tasoa ja tarkkailla kolmiosaisen LED-valon avulla äänitystä, jotta nauhoitus ei säröydy missään vaiheessa. Paketin viimeistelee Zoomin Handy Recorder -applikaatio, jonka avulla voit editoida ja jakaa äänityksesi kätevästi. Lisätietoja
  99,00 €
 13. Zoom Q2n-4K Videotallennin
  Zoom
  Q2n-4K Videotallennin
  Zoom Q2n-4K yhdistää korkealaatuisen audion ja tarkan 4K-kuvanlaadun näppäräksi tallentimeksi, joka on suunniteltu varta vasten tallentamaan keikat, treenit ja soittovideot, niin jälkeenpäin editoitaviksi kuin suoraan 720p-tasolla livenä streamattaviksi. Se toimii myös kokous- ja neuvottelutallentimena, kun niin tarvitaan, ja oikeastaan missä tahansa dokumentoitavassa tilanteessa jossa kohde on osapuilleen rajatulla alueella.

  Zoom Q2n-4K tarjoaa ammattilaistason 4K-kuvanlaadun ja 120° X/Y stereokuvan pienessä koossa, se on tallennin joka ei peitä näkyvyyttä edes mikrofonitelineen varteen ripustettuna. Tallennin on helppo säätää, kameran 150 asteen näkymälle on valmiiksi viisi eri kuvanrajausta (FOV) valmiina asetuksina ja LCD-näytöstä on helppo tarkistaa että kaikki istuu kuvaan.

  Äänikuva on laaja ja sopii niin puheelle kuin soittimille herkimmästä akustisesta soolosta raskaimpaan äärimetalliin. Auto Gain -toiminto varmistaa, ettei ääni mene pilalle vaikka soiton dynamiikka muuttuisi. Ja sama helppokäyttöisyys heijastuu myös kuva-asetuksiin: HDR (High Dynamic Range) -tekniikallaan Zoom Q2n-4K säätää automaattisesti valotusta niin, etteivät kirkkaatkaan lavavalot polta kuvaa puhki.

  12 eri Scene-näkymävaihtoehtoa sisältävät valmiit asetukset tavallisimpiin tallennusympäristöihin pienestä jazzklubista kirkkaisiin konserttivaloihin ja ulos kadunkulmaan. Lisäksi tarjolla on automaattivalinta, joka tunnistaa itse valaistuksen ja säätää kuvan tasapainon sen mukaan.

  Kuulokekuuntelu Zoom Q2n-4K -tallentimessa on toteutettu 3,5mm stereojakilla, ja laite osaa tarvittaessa itse lähettää livestreamia sosiaaliseen mediaan, Facebookiin, YouTubeen ja Twitchiin. Audio on erikseen ohjattavissa iOS-laitteille podcasteja varten erikseen saatavilla Lightning to USB ja iPad Camera Connection Kit -sovittimilla.

  Zoom Q2n-4K -tallentimessa on micro-HDMI -lähtö, jonka ansiosta kuva on katsottavissa isommaltakin ruudulta.

  Normaalin paristoparin lisäksi Zoom Q2n-4K osaa ottaa virtansa kaikista tavallisista USB-virtalähteistä. Saatavana on myös BCQ-2n -lisäparisto-osa, jonka avulla käyttöaika on jopa nelinkertainen ja riittää pidemmän tai useammankin esityksen taltioimiseen. Lisätietoja
  229,00 €
 14. Rode RODECaster Duo podcast raituri
  Rode
  RODECaster Duo podcast raituri
  RØDECaster Duo tekee podcast- tuotannon helpoksi ja samalla korkeatasoiseksi. Se tukee kahta esiintyjää yhtäaikaa tarjoten samalla helpon liitännän älypuhelimelle, USB- ja Bluetooth -äänilähteille. Kuusi ohjelmoitavaa padia tarjoaa nopean toiston ääniefekteille ja jingleille. Podcast voidaan nauhoittaa suoraan MicroSD -kortille tai USB-liitännän kautta tietokoneelle. Käyttöä helpottaa myös iso värillinen kosketusnäyttö. Lisätietoja
  519,00 €
per sivu