Studiomonitorit

Studiomonitorit ammattilaiskäyttöön ja kotistudioihin. Studiomonitorit ovat äänentoistoltaan erittäin laadukkaita aktiivi- ja passiivikaiuttimia. Ne soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi äänitysstudioihin.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 31

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu
 1. Bose VB-1 Videobar
  Bose
  VB-1 Videobar
  BOSE Professional Videobar VB1 on kaikki yhdessä USB-videoneuvottelulaite 4K automaattirajauskameralla, joka tarjoaa huippuluokan äänen ja kuvan keskisuuriin kokoushuoneisiin.
  Kuuden automaattisen suuntamikrofonin, 4K Ultra-HD-kameran ja tunnetun Bose-äänentoiston ansiosta BOSE Videobar VB1 auttaa tiimityöskentelyssä ja tehokkaassa kokousten pitämisessä. 6 säädettävää suuntamikrofonia tekevät keskusteluista luonnollisempia keskittymällä aktiivisesti ääniin: poisrajainalgoritmit auttavat hylkäämään ei-toivotun äänen ja automaattinen EQ tarjoaa optimoidun äänen kaikille osallistujille.
  4K Ultra-HD-kamera tarjoaa laajan kuvakulman, joka auttaa kokouksen osallistujia kommunikoimaan ja näkymään selkeämmin. BOSE VB1 toimii Microsoft Teamsin, Zoomin, Google Meetin ja monien muiden suosittujen yhteensopivien viestintäalustojen kanssa, tuoden parannetun videon ja äänen suorituskyvyn.
  Yhden kaapelin liitettävyys ja tyylikäs matalaprofiilinen muotoilu ovat mahdollisia tunnetun Bose Professional -tekniikan ansiosta, mikä mahdollistaa kaiuttimien, mikrofonien ja elektroniikan asettamisen lähelle toisiaan samalla kun tarjotaan upeaa suorituskykyä ilman häiriöitä. Lisätietoja
  1 499,00 €
Sivu
per sivu