Usein kysyttyä

Usein kysyttyä - FAQ

Kokosimme listan meiltä usein kysytyistä kysymyksistä vastauksineen:


Haluamaani tuotetta ei ole varastossa. Mikä on sen saatavuusaika?

Voit lähettää meille saatavuustiedustelun suoraan tuotesivulta "Kysy saatavuus" -painikkeen avulla. Selvitämme tilanteen ja palaamme sinulle asiaan vastausta viisaampina!

 

Onko tuotteilla takuu?

Vastaamme myymiemme tuotteiden mahdollisista virheistä kuluttajansuojalain mukaisesti. Joillakin myymillämme tuotteilla on valmistajan myöntämä pidempi takuu, jonka kesto ja kattavuus selviävät valmistajan takuuehdoista. Takuutodistuksesi on kassalta saatu kuitti tai verkkokauppaostoksesta sähköpostitse vastaanotettu tilausvahvistus. Takuun voimassaolo alkaa ostopäivästä. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme jos ostamasi tuote vikaantuu, jotta voimme selvittää onko sen korjaaminen myyjän, valmistajan vai ostajan vastuulla.

 

Minulla on lahjakortti F-Musiikkiin. Voinko maksaa sillä verkkokauppaostokseni?

Verkkokaupassamme ei toistaiseksi ole mahdollista maksaa lahjakortilla. Lahjakortti käy maksuvälineenä vain myymälöissämme.

 

Miten seuraan verkkokauppatilaukseni kulkua?

Tilauksen teon jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen maksun vahvistuttua. 

Kun tilauksesi kirjataan lähteväksi saat valmiusvahvistuksen seurantalinkkeineen. Mikäli valitsit noudon myymälästä on valmiusvahvistus merkki noutovalmiudesta.

 

Katsoin tuotesivulta, että tilaamaani tuotetta on lähimyymälässäni saatavilla, joten valitsin toimitustavaksi noudon myymälästä. Voinko heti hakea tuotteeni?

Ethän jalkaudu välittömästi noudolle. Käsittelyaikamme myymälästä noudettaville tilauksille on 0-3 arkipäivää, jonka puitteissa pyrimme saamaan tilauksesi keräiltyä ja selvittämään mahdolliset ongelmatilanteet.

 

Kuinka tilaan tuotteita kouluni/firmani/seurakuntani laskulle?

Olethan yhteydessä auttavaiseen yhteisömyyntiimme: yhteisot@f-musiikki.fi 

 

Onko ostamallani tuotteella palautusoikeus?

Kaikilla verkkokaupastamme ostetuilla tuotteilla on lainmukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla alkuperäispakkauksessaan siinä kunnossa kuin se on toimitettu. 

Hygieniasyistä emme voi hyvittää joitain kokeiltuja tuotteita, kuten puhaltimien suukappaleita, pillejä, korvatulppia, jne.

Myymälöistämme ostetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

 

Kuinka voin perua tekemäni tilauksen?

Mikäli olet tullut toisiin aatoksiin tekemäsi tilauksen suhteen niin olethan mahdollisimman pikaisesti yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta voimme keskeyttää käsittelyn ajoissa.

 

Sain väärän tai viallisen tuotteen. Kuinka toimin?

Voit täysin omatoimisesti ja kuluttomasti palauttaa väärin lähetetyn tai viallisen tuotteen tilauksesi mukana saadun palautuslomakkeen avulla. Löydät lomakkeesta kaikki palautukseen tarvittavat ohjeet. Lisääthän lomakkeen huolellisesti täytettynä palautuslähetykselle.

Voit olla kaikissa verkkokauppatilaukseesi liittyvissä ongelmissa epäröimättä yhteydessä asiakaspalveluumme

 

En löydä nuotteja etsimääni kappaleeseen. Mikä avuksi?

Yksittäisten kappaleiden nuotteja ei juuri valmisteta. Olethan nuottiaiheisissa tiedusteluissa suoraan yhteydessä nuottiosastoomme saadaksesi mahdollisimman asiantuntevaa palvelua: nuotit@f-musiikki.fi 

 

Kuinka liityn F-Musiikin kanta-asiakkaaksi?

Rekisteröitymällä verkkokauppamme käyttäjäksi ja tilaamalla uutiskirjeemme liityt "Backstage"-asiakkaaksemme! 

Näin saat tiedon eduista ja kampanjoista ensimmäisenä, kutsuja eksklusiivisiin tapahtumiimme ja tuotearvontoihin, sekä kanta-asiakastarjouksia.

 

Voinko varata myymälästä löytyvän tuotteen?

Ehdottomasti! Olemalla yhteydessä myymälään saat varattua hyllystä löytyviä tuotteita enintään kolmen arkipäivän ajaksi. 

Myös hetkellisesti loppuunmyytyjä tuotteita voi varata ennakkoon, jolloin lisäerän saavuttua myyjämme ilmoittavat saapumisesta.

 

Haluamaani tuotetta on saatavilla, mutta tuotesivun saatavuustietojen mukaan sitä ei ole lähiliikkeessäni. Saako tuotteen siirrätettyä liikkeiden välillä, jotta voin tehdä kaupat paikan päällä?

Olemalla yhteydessä suoraan lähimpään F-Musiikin myymälääsi voit pyytää avuliasta myyjäämme siirrättämään tuotteen ja tekemään siitä samalla varauksen.

 

Ostaako F-Musiikki käytettyjä soittimia?

Emme osta käytettyjä soittimia joitain arvopianoja lukuunottamatta, mutta otamme soittimia tapauskohtaisesti vaihdossa. Harjoitamme myymälöissämme myös myyntitilikäytäntöä. Kysythän lisää lähimmästä F-Musiikin myymälästäsi.

 

Onko mahdollista suorittaa TET-/TO-jaksoni Äffällä?

Mikäli olet kiinnostunut suorittamaan työelämääntutustumis- tai työssäoppimisjaksosi meillä, ole yhteydessä lähimpään F-Musiikin myymälääsi suoraan tai tule rohkeasti visiitille!

Voit myös lähestyä meitä asian tiimoilta perinteisesti rekrytointimme kautta: rekrytointi@f-musiikki.fi