Piano

Tästä löydät kaikki tuotteemme kategoriasta Piano.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 1004

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu
 1. PIANON AVAIN ALKEISOHJELMISTO + AUDIO-ONLINE LOUHOS JURIS LIU TAW
  PIANON AVAIN ALKEISOHJELMISTO + AUDIO-ONLINE LOUHOS JURIS LIU TAW
  Pianon Avain - Alkeisohjelmisto sisältää innostavia esityskappaleita opintojaan aloitteleville soittajille. Värikkäiden ja tunteisiin vetoavien kappaleiden nuotit ovat helposti hallittavalla alueella. Kokoelman soittaminen voidaan aloittaa heti kun oppilas on omaksunut nuotinluvun alkeet. Mukana on runsaasti yhteissoittotehtäviä kahdelle tai kolmelle soittajalle sekä rytmisoitinosuuksia.

  Kappalekohtaiset, puhelimella tai tabletilla skannattavat QR-koodit avaavat kappaleet kuunneltavina versioina YouTubessa. Suomenkieliset tempomerkinnät johdattelevat soittajan tavoittelemaan vaihtelevia tunnelmia. Lisätietoja
  24,99 €
  Arvio:
  100%
 2. PIANOSUOSIKIT TENNI
  PIANOSUOSIKIT TENNI
  Pianosuosikit on uudenlainen nuottikokoelma kaikille pianonsoiton harrastajille. Kirjan laaja, musiikillisesti inspiroiva ja monipuolinen sisältö huomioi soittotaidon eri osa-alueet kattavasti. Mukana on kappaleita sekä vapaan säestyksen että klassisen musiikin puolelta, huolella valikoitu kokoelma kiehtovia improvisointi- ja tekniikkaharjoituksia, yhteissoittotehtäviä ja luovaan työskentelyyn kannustavia harjoituksia. Kirjan sisältö muodostaa jatkumon, joka houkuttelee etenemään pianonsoittotaidoissa monipuolisesti. Ilmava nuottiasu antaa tilaa kuuntelulle ja omille muunnelmille.

  Kappaleet on jaettu nuotinlukua kehittäviin alkuharjoituksiin, melodian ja säestyksen yhdistäviin sovituksiin, tekniikka- ja improvisaatioharjoituksiin, vapaan säestyksen ohjelmistoon, klassisten kappaleiden helpotettuihin sovituksiin sekä nelikätiseen ohjelmistoon.

  Alkupuolen lukuharjoitukset ja kolmisointusovitukset ovat selkeitä, sointujen tuntemusta opettavia ja perusmotoriikkaa kehittäviä tehtäviä. Näitä seuraavat tekniikkaa kehittävät harjoitukset sekä improvisoinnin ja säveltämisen harjoitukset, jotka esittelevät sointukiertoja, asteikkoja ja muita työkaluja. Yhteissoitto- ja säestystehtävät kehittävät kuuntelua, rytmitajua sekä yhteismusioinnin valmiuksia. Lisätietoja
  31,99 €
  Arvio:
  100%
 3. ANNA SOIDA PIANOKOULU AIKUISILLE
  ANNA SOIDA PIANOKOULU AIKUISILLE
  JÄÄSKELÄINEN, KANTALA, SARMANTO-NEUVONEN. Pitkään toivottu, alun perin 1990-luvulla julkaistu Pianokoulu aikuisille, on jälleen saatavilla! Anna soida on ensisijaisesti aikuisille ja jo jonkin verran soittaneille tarkoitettu pianokoulu, heille, joiden pianonsoiton opiskelu on syystä tai toisesta keskeytynyt tai lykkäytynyt. Koulu sisältää monipuolista ja virkistävää ohjelmistoa, kaikille tuttuja kappaleita ja klassisia pienoishelmiä - ikivihreitä unohtamatta. Koskaan ei ole liian myöhäistä oppia soittamaan pianoa - anna soida! Lisätietoja
  36,99 €
 4. BASTIEN BIT FÖR BIT FÖRBEREDANDE PIANO
  BASTIEN BIT FÖR BIT FÖRBEREDANDE PIANO
  Bastien bit för bit är en rolig och komplett studiekurs i pianospel avsedd att ge unga elever den rätta starten. Studiegången och progressionen är noga avvägd för att eleven ska utvecklas i jämn takt. De färggranna illustrationerna hjälper till att hålla intresset uppe. Spelstyckena består dels av originalkompositioner, dels av välkända folksånger och popriff i roliga och bra arrangemang.
  Bastien bit för bit är en skola som ger glädje parallellt med framsteg. Vi önskar att ni får del av den berikande känsla som musiken erbjuder varje barn.

  James Bastien, Jane Smisor Bastien Förlag: Notfabriken Music Publishing AB
  Artikelnr: NOTWP200SW
  Utgiven år: 1985
  Antal sidor: 64
  Format: 304x230 (liggande Lisätietoja
  27,99 €
Sivu
per sivu