Joulumusiikki

Tästä löydät kaikki tuotteemme kategoriasta Joulumusiikki.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-50 / 63

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu
 1. CHRISTMAS BUMBER BOOK REALLY EASY UKULELE
  CHRISTMAS BUMBER BOOK REALLY EASY UKULELE
  REALLY EASY UKULELE. This book contains easy Ukulele arrangements of 45 favourite Christmas songs, complete with background notes and performance hints and tips.  As well as the printed score, this book is supported by SoundWise:

  SoundCheck powered by Match My Sound: this innovative technology listens to you play and gives you instant feedback on your performance and advice on how to improve.

  eBook: a digital edition of your music to read on any device. Lisätietoja
  16,00 €
 2. KULTAINEN JOULULAULUKIRJA MELODIA/SANAT/SOINNUT
  KULTAINEN JOULULAULUKIRJA MELODIA/SANAT/SOINNUT
  MELODIA/SANAT/SOINNUT. Joululaulujen klassikkokirja täynnä joulun tunnelmaa!

  Kirja sisältää lähes 200 rakastettua sävelmää - kaikki joulun tunnelmat: herkät ja iloiset, tutut kotimaiset ja loisteliaat kansainväliset. Kauniista kokoelmasta löydät niin perinteisiä kuin uusiakin suosikkeja sekä harvemmin kuultuja lauluaarteita. Mukana ovat myös jouluevankeliumi ja Tiernapojat-kuvaelma. Lauluista on julkaistu melodiat sointumerkein sekä sanat, usein myös alkukielellä. Jouluinen piirroskuvitus täydentää kokonaisuuden.

  Kultainen Joululaulukirja on jokaisen suomalaisen jouluinen perusteos, mainio kokoelma niin kotimusisointiin kuin konsertti- ja keikkaohjelmistoksi tai koulun ja firman juhliin. Lisätietoja
  23,90 €
 3. JOULUJAZZIA PIANOLLE VIRTA TESSA
  JOULUJAZZIA PIANOLLE VIRTA TESSA
  Pianisti-laulaja Tessa Virta on sovittanut tähän kokoelmaan 15 kappaletta vastustamattomalla ja kevyellä jazz-otteella laulujen alkuperäistä henkeä unohtamatta. Sylvian joululaulu soi perinteiseen tyyliin, Oi kuusipuuta värittävät hurmaavat harmoniat, Nisse-polkka etenee bossa novan tahtiin ja Kettu juoksee yli järven vallattomalla svengillä. Bonuksena mukana on iloisten joululaulujen potpuri, ja kokoelmassa on myös laulujen sanat. Tessan esittelyvideo löytyy YouTubesta. Lisätietoja
  24,90 €
 4. SUOMALAINEN JOULU KORKEA BELLS
  SUOMALAINEN JOULU KORKEA BELLS
  Suomalainen joulu- laulukirjaan on kerätty kaikki viime vuosikymmeninä Suomessa tunnetuksi tulleet ja huomionarvoiset joululaulut. Kirjan sisältämät laulut ovat alkuperäisversioita, eli kyse ei ole helponnetuista sovituksista. Kirja on laadittu ensisijaisesti laulun ammattilaisille ja harrastajille, mutta soveltuu erinomaisesti myös yhteislaulukäyttöön (suosittelemme matalaa laitosta siihen tarkoitukseen).

  Muutamista lauluista ei ole saatavilla alkuperäisversiota pianolle ja lauluäänelle, joten niistä on laadittu uudet laulujen henkeä kunniottavat sovitukset.
  Kolmas uudistettu painos on sisällöltään identtinen ensimmäisen painoksen kanssa. Ulkoasu ja taitto on kokenut täydellisen muutoksen. Kirja on kovakantisella sidoksella. Lisäksi joitakin sovituksia on vaihdettu, sävellajeja tarkastettu ja runsaasti ensimmäisessä painoksessa esiintyneitä virheitä korjattu. Lisätietoja
  42,00 €
 5. SUOMALAINEN JOULU KESKIÄÄNI BELLS
  SUOMALAINEN JOULU KESKIÄÄNI BELLS
  Suomalainen joulu- laulukirjaan on kerätty kaikki viime vuosikymmeninä Suomessa tunnetuksi tulleet ja huomionarvoiset joululaulut. Kirjan sisältämät laulut ovat alkuperäisversioita, eli kyse ei ole helponnetuista sovituksista. Kirja on laadittu ensisijaisesti laulun ammattilaisille ja harrastajille, mutta soveltuu erinomaisesti myös yhteislaulukäyttöön (suosittelemme matalaa laitosta siihen tarkoitukseen).

  Muutamista lauluista ei ole saatavilla alkuperäisversiota pianolle ja lauluäänelle, joten niistä on laadittu uudet laulujen henkeä kunniottavat sovitukset.
  Kolmas uudistettu painos on sisällöltään identtinen ensimmäisen painoksen kanssa. Ulkoasu ja taitto on kokenut täydellisen muutoksen. Kirja on kovakantisella sidoksella. Lisäksi joitakin sovituksia on vaihdettu, sävellajeja tarkastettu ja runsaasti ensimmäisessä painoksessa esiintyneitä virheitä korjattu. Lisätietoja
  42,00 €
  Arvio:
  100%
 6. ANNI TANNIN JOULULAULUT BELLS
  ANNI TANNIN JOULULAULUT BELLS
  Sympaali Oy:n tutut Anni tannin -joululaulut nuottijulkaisuna. Kokoelma sisältää Anni tannin joululaulut 1 ja 2 -äänitteiden laulut sovitettuna neliääniseksi säestyskirjaksi. Kokoelma sisältää sekä iloisia joululauluja että tunnelmallisia ja hartaita joululauluja. Nuottivihko soveltuu erinomaisesti koteihin, päiväkoteihin ja muskareihin ja kouluihin. Sovitusten vaikeustaso on laadittu vastaamaan etenkin kyseisiin käyttötarpeisiin.
  52 perinteistä joululaulua pianosäestyksin.
  Säestyksissä sointumerkit
  Sivuilla Vuokko Kankaan laatima värikuvitus
  Sovitukset Juha Hakulisen käsialaa
  54 A4-kokoista sivua Lisätietoja
  17,00 €
 7. BLAKE SNOWMAN EASY PIANO PICTURE BOOK
  BLAKE SNOWMAN EASY PIANO PICTURE BOOK
  Raymond Briggs' The Snowman is a charming Christmas story of the boy who builds a snowman who comes to life, and their adventures together have become a children's classic. In this Piano Picture Book, composer Howard Blake and animator Dianne Jackson have recreated the story in words, music and beautiful illustrations, based on scenes from the film. The music, which includes the hit song Walking In The Air, is easy enough to be played by pianists of all ages and abilities. Lisätietoja
  15,00 €
 8. CHRISTMAS CAROLS UKULELE ENSEMBLES INTERMEDIATE
  CHRISTMAS CAROLS UKULELE ENSEMBLES INTERMEDIATE
  This festive collection features 15 Christmas carols, arranged in a melody, harmony part, and 'bass' line format for intermediate-level Ukulele ensembles.

  The songs in Christmas Carols: Ukulele Ensembles Intermediate are all playable by any combination of Ukuleles (Soprano, Concert, Tenor or Baritone) and for groups with more than three or four Ukuleles, the parts may be doubled.

  Chord symbols are also provided if you wish to add a rhythm part. Lisätietoja
  14,00 €
 9. JOULULAULUJA MEILTÄ JA MUUALTA KORKEA BELLS
  JOULULAULUJA MEILTÄ JA MUUALTA KORKEA BELLS
  KORKEA. Joululauluja meiltä ja muualta sisältää suomalaisten säveltäjien lauluharvinaisuuksia ja arkistoaarteita, raikkaita sovituksia tunnetuimmista ulkomaisista joululauluista, sekä upeita uusia kotimaisia joululauluja aivan viime vuosilta. Kokoelmasta löydät juuri ne laulut, joiden nuotteja olet halki vuosien kaipaillut ja etsinyt!

  Kaikki laulut ovat suomenkielisiä.

  Kokoelmasta on versiot kolmelle eri äänenkorkeudelle. Korkealle äänelle soveltuu parhaiten tenori- ja sopraanolaulajille. Kokoelman laulut soveltuvat yhtä hyvin joulukonserttien ohjelmistoksi kuin kotien jouluisiin lauluhetkiin. Mikään ei estä käyttämästä kokoelmaa myös laulun opetuskäytössä, löytyyhän kokoelmasta lauluja monen tasoiselle laulajalle.

  Kotimusisointiin ja yhteislaulukäyttöön soveltuu parhaiten ''matalalle äänelle'' -kirja (vihreät kannet). Lisätietoja
  42,00 €
 10. CHRISTMAS CLASSICS PLAY-ALONG +ONLINE AUDIO
  CHRISTMAS CLASSICS PLAY-ALONG +ONLINE AUDIO
  Today's best way to practice jazz! Accurate, easy-to-read lead sheets and professional, customizable audio tracks accessed online for 10 songs. The interactive, online audio interface includes: tempo control, looping, buttons to turn each instrument on or off, lead sheet with follow-along marker, and melody performed by a saxophone or trumpet on the head in and head out. The full stereo tracks can also be downloaded and played off-line. Separate lead sheets are included for C, B-flat, E-flat and Bass Clef instruments. Lisätietoja
  24,00 €
 11. LAST CHRISTMAS SOUNDTRACK PVG
  LAST CHRISTMAS SOUNDTRACK PVG
  PIANO/VOCAL/GUITAR. Last Christmas is a festive romantic comedy film starring Emilia Clarke as a cynical Christmas store worker who keeps running into an overly-cheerful man (Henry Golding) and begins to fall for him. The film features the music of singer George Michael and Wham!, including Last Christmas and the previously unreleased track This Is How (We Want You To Get High). This official movie soundtrack songbook includes songs from the film arranged for piano and voice with guitar chords. Lisätietoja
  24,00 €
 12. PARHAIMMAT JOULULAULUT HARMONIKALLE AHVENAINEN
  PARHAIMMAT JOULULAULUT HARMONIKALLE AHVENAINEN
  Parhaimmatt joululaulut harmonikalle. Sovittanut Veikko Ahvenainen.

  Tämä nuottikirja sisältää 50 joulunajan sävelmää harmonikalle sovitettuina. Sovituksissa on otettu huomioon harmonikan erityispiirteet muihin soittimiin verrattuna, jolloin sekä diskantti- että bassopuolen soitto onnistuu luontevasti.

  Kokoelma sisältää perinteisiä suomalaisia joululauluja sekä hartaita joululauluja ja virsiä. Mukana on myös iloisia lasten joululauluja sekä tuttuja ulkomaisia ja uusia suomalaisia joulunajan sävelmiä. Sidottu, kovakantinen. Lisätietoja
  34,00 €
 13. JOULUN KLASSIKOT JA HITIT MLC
  JOULUN KLASSIKOT JA HITIT MLC
  Uutta sykettä joulumusisointiin - laula ja säestä!

  Koko perheen joulukirja on loistava uutuus kaikkiin jouluajan musisointihetkiin koulujen juhlista kodin aattotunnelmiin tai keikka- ja konserttitapahtumiin. Jouluhittien äärellä viihtyvät niin laulajat kuin soittajatkin.

  Joulusävelmien svengi ja harmonia vievät mukanaan! Laulut ovat tuttuja, nuotit selkeitä ja säestysideat helppo toteuttaa. Kunkin laulun lopussa on esimerkki pianokompista, jonka avulla loihdit nopeasti toimivat joulusoundit.

  Pikkujoulusta loppiaiseen ... 67 kappaleen joukosta löytyvät juhla-ajan eri tunnelmat omina osastoinaan: upeat jouluklassikot meiltä ja maailmalta, lasten tonttulaulut, suosituimmat jouluiskelmät ja -popit:

  Kaikissa kappaleissa on mukana melodiat, sointumerkit ja sanat (suomi/alkukieli). Kätevä kierresidos. Lisätietoja
  28,90 €
 14. KAUNEIMMAT BAROKKIJOULULAULUT UKULELE + NOKKAHUILU
  KAUNEIMMAT BAROKKIJOULULAULUT UKULELE + NOKKAHUILU
  UKULELE + NOKKAHUILU. Nokkahuilutaiteilija Sini Vahervuo, cembalotaiteilija ja orkesterinjohtaja Matias Häkkinen sekä kitara- ja ukuleletaiteilija Jarmo Julkunen ovat kiertäneet yhtyeensä kanssa vuosien ajan joulukirkkokonserteissa ympäri Suomea. Heidän suositut konserttinsa ovat keränneet vuosi vuodelta kirkkosalit täyteen.  Kirjan lauluilla on kaikilla kiintoisat taustatarinansa, jotka on nyt talletettu tähän kirjaan. Kirja on samalla hieno nuottikirja, joka sisältää kauneimpien barokkijoululaulujen yhtyesovitukset ja myös yksinkertaiset säestysmerkinnät sekä luonnollisesti sanat suomeksi ja alkukielellä. Kirja soveltuu materiaaliksi yhtä lailla konsertti- ja koulukäyttöön kuin myös kotoisiin ja muihin pienimuotoisiin joululauluhetkiin. Lisätietoja
  27,90 €
 15. CHRISTMAS HITS VOCAL SHEET MUSIC
  CHRISTMAS HITS VOCAL SHEET MUSIC
  The Hal Leonard Vocal Sheet Music series is an exciting new series for singers, featuring authentic piano accompaniments and custom guitar chord diagrams, tailored to each song's unique chord progressions and designed to provide realistic support. 31 holiday hits are included in this volume: All I Want for Christmas Is You · Blue Christmas · The Christmas Song (Chestnuts Roasting on an Open Fire) · Frosty the Snow Man · Have Yourself a Merry Little Christmas · A Holly Jolly Christmas · Last Christmas · Mary, Did You Know? · Rockin' Around the Christmas Tree · Santa Baby · White Christmas · Wonderful Christmastime · and more. Lisätietoja
  26,00 €
 16. SUOMALAINEN JOULU MATALA BELLS
  SUOMALAINEN JOULU MATALA BELLS
  Suomalainen joulu- laulukirjaan on kerätty kaikki viime vuosikymmeninä Suomessa tunnetuksi tulleet ja huomionarvoiset joululaulut. Kirjan sisältämät laulut ovat alkuperäisversioita, eli kyse ei ole helponnetuista sovituksista. Kirja on laadittu ensisijaisesti laulun ammattilaisille ja harrastajille, mutta soveltuu erinomaisesti myös yhteislaulukäyttöön (suosittelemme matalaa laitosta siihen tarkoitukseen).

  Muutamista lauluista ei ole saatavilla alkuperäisversiota pianolle ja lauluäänelle, joten niistä on laadittu uudet laulujen henkeä kunniottavat sovitukset.
  Kolmas uudistettu painos on sisällöltään identtinen ensimmäisen painoksen kanssa. Ulkoasu ja taitto on kokenut täydellisen muutoksen. Kirja on kovakantisella sidoksella. Lisäksi joitakin sovituksia on vaihdettu, sävellajeja tarkastettu ja runsaasti ensimmäisessä painoksessa esiintyneitä virheitä korjattu. Lisätietoja
  42,00 €
 17. SVENSKA JULSÅNGER MELODI/TEXT/ACKORD
  SVENSKA JULSÅNGER MELODI/TEXT/ACKORD
  Svenska Julsånger. Sång och musik hör julen till, och en sångbok är kanske den bästa julklappen, till dig själv eller till någon du tycker om. I den här vackra samlingen finns närmare tvåhundra julsånger, samtliga presenterade med melodi, text och ackord. De flesta har svenskt ursprung, men här finns även ett antal utländska julklassiker med sina svenska texter. I boken hittar du såväl kända sånger som ett antal nyare guldkorn som ännu inte fått så stor spridning men som kan komma att bli nya favoriter. Lisätietoja
  28,00 €
 18. BACH CHRISTMAS ORATORIO BWV248 VOCAL SCORE BÄRENREITER
  BACH CHRISTMAS ORATORIO BWV248 VOCAL SCORE BÄRENREITER
  Bach, Johann Sebastian (1685-1750)
  Christmas Oratorio BWV 248
  1. Christmas Day - Ephphanias, Part 1-6
  ISBN/ISMN: M-006-46166-0
  Series:
  Edition: Piano Reduction/Vocal Score
  Editor: Blankenburg, Walter,Dürr, Alfred
  Binding: paperbound
  Instrumentation: Soprano solo, Alto solo, Tenor solo, Bass solo, Mixed Choir-SATB, Orchestra Lisätietoja
  20,00 €
 19. BURTON NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS PVG
  BURTON NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS PVG
  TIM BURTON'S THE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS
  P/V/G
  Series: Piano/Vocal/Guitar Songbook


  Composer: Danny Elfman


  The revised edition of this book features 11 songs from Tim Burton's creepy animated classic, with music and lyrics by Danny Elfman.
  HL 00312488
  ISBN: 0793528275
  EAN: 9780793528271
  UPC: 73999124880
  Width: 9
  Length: 12
  Pages: 82 Lisätietoja
  24,00 €
 20. VÅRA ÄLSKADE JULSÅNGER & LEKAR NOTFABRIKEN
  VÅRA ÄLSKADE JULSÅNGER & LEKAR NOTFABRIKEN
  Jul, jul, strålande jul - så börjar en av våra vackraste svenska julsånger. Denna, och alla de andra sångerna som hör julen till, finns samlade i Våra älskade julsånger & lekar, en bok som har en given plats i alla svenska hem.
  Här finns adventssånger, luciasånger, staffansvisor, julens psalmer, alla de glada profana sångerna samt till och med ett par visor till nyårsfirandet.
  Dessutom finns en mängd av våra traditionella danslekar, givetvis kompletterade med utförliga dansbeskrivningar.
  Historik och kuriosa kring sångerna, skrivna av en av musikbranschens profiler, Håkan Elmquist, gör boken till intressant läsning för den vetgirige. Vackra och fantasifulla teckningar av Tord Nygren skänker inspiration åt varje läsare.

  Melodistämmor, texter och ackordanalyser.
  Förlag: Notfabriken Music Publishing AB
  Artikelnr: 9789197575430
  Utgiven år: 2006
  Antal sidor: 304
  Format: 169x229
  Antal titlar: 152 Lisätietoja
  31,00 €
Sivu
per sivu