Kitaranhoito

F-Musiikista löydät runsaasti erilaisia kitarahoitotuotteita, mm. puhdistusaineet ja puhdistusliinat. Kostutin on tärkeä tarvike Suomen vaihtelevassa ilmastossa, kun talviajan kuiva ilma rasittaa mm. akustisen kitaran puuosia.

Lisäksi hyödyllisiä tuotteita ovat erilaiset kitaran huoltoon tarkoitetut työkalut ja työkalusarjat. Selaa valikoimaa käyttämällä sivun yläpalkin hakutoimintoa tai rajaa valintaasi suodattimien avulla.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 42

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu
 1. Planet waves GH KOSTUTINLAITE AKUST. KITARALLE
  Planet waves
  GH KOSTUTINLAITE AKUST. KITARALLE
  Helppokäyttöinen ja tehokas akustisen kitaran kostutin. Suositellaan käytettäväksi erityisesti talvikuukausina, jolloin ilmankosteus on matala. Säännöllisesti käytettynä estää puun liiallisen elämisen ja halkeilun sekä pitää kitaran soittokuntoisena. Uuden kitaran takuu edellyttää riittävän kosteuden ylläpitämistä ympäri vuoden. Lisätietoja
  9,49 €
  Arvio:
  100%
 2. Planet waves PWHPK03 Humidipack restore kit
  Planet waves
  PWHPK03 Humidipack restore kit
  Humidipak Restore Kit on huoltovapaa kaksitoiminen kosteutusjärjestelmä erityisen kuivan soittimen kostutukseen. Patentoitu Humidipak- järjestelmä pitää ihanteellisen 45-50% kosteuden yllä useita kuukausia, käytännössä juuri kuivien talvikuukausien yli Suomessa. Voit huoletta jättää kitarasi koteloon pitkäksikin aikaa ilman riskiä rungon tai kaulan vioittumisesta.
  Vaihtopusseja on saatavana refill -pakettina ( koodi PWHPRP03 ) Lisätietoja
  35,99 €
Sivu
per sivu