Nylonkielet

F-Musiikista löydät kaikenlaiset kielet klassiselle, eli nylonkieliselle kitaralle. Klassisen kitaran kieliä on neljää eri jännitettä: light, normal, hard ja extrra hard. Selaa kielivalikoimaamme käyttämällä sivun yläpalkin kätevää hakutoimintoa tai rajaa valintaasi suodattimien avulla.

Light tension on helpposoittoinen kielisarja esimerkiksi aloittelijalle, kun taas hard tai extra hard tension on jäykkyytensä vuoksi kokeneemman soittajan valinta. Sopivat kielet löytyvät yleensä kokeilemalla useampia erilaisia vaihtoehtoja.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-50 / 67

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu
 1. ORTEGA ATMOSPHERE GREEN Klassisen kitaran kielisarja, Mediu
  ORTEGA ATMOSPHERE GREEN
  Klassisen kitaran kielisarja, Mediu
  ATMOSPHERE GREEN - Vallankumouksellinen uusi kielisarja orgaaniseen ääneen.


  ORTEGA kehitti yhdessä italialaisen valmistajan kanssa diskanttikielet korvaamalla yleensä öljypohjaiset diskanttikielet uudella nailonmateriaalilla, joka on valmistettu 100% kasvipohjaisista tuotteista.
  ORTEGA Guitars asetti virstanpylvään ympäristöystävälliselle tulevaisuudelle kitarankielissä. Tuotantoprosessin aikana hiilidioksidipäästöt vähenevät yli 50%. Pieni mutta tärkeä panoksemme puhtaampaan ja vihreämpään planeettaan. Uusi materiaali tarjoaa täydellisen yhdistelmän lämpöä ja täsmällistä äänen sävyä. Tarkalla intonaatiolla ja pitkäaikaisella virityksen pitävyydellä saat lisää mukavuutta ja soitettavuutta. Lisätietoja
  12,90 €
Sivu
per sivu