Anna lahja joka soi

Anna lahja joka soi

Odotettu F-Musiikin joulu on täällä. Anna lahja joka soi. Soittimet, tarvikkeet, nuotit ja kaikki mitä musiikkiin tarvitaan, nyt edullisesti F-Musiikin myymälöistä ja verkkokaupasta.

Tässä joulun toivotuimmat lahjat ja parhaat tarjoukset:

  1. Yamaha PAC012 Sähkökitara, valkoinen
    Yamaha
    PAC012 Sähkökitara, valkoinen
    Suosittu Yamaha Pacifica -sarjan PAC012 on erinomainen valinta ensimmäiseksi sähkökitaraksi. Tyylikkään ulkonäön lisäksi kitara on helpposoittoinen ja hyvä soundinen. Kitarassa on vibrakampi ja kaksi yksikelaista mikrofonia sekä kaksikelainen Humbucker -mikrofoni, jolla saadaan tarvittaessa tuhti särö-soundi.
    219,00 €
  2. Line 6 SPIDER V 20 II kitaravahvistin
    Line 6
    SPIDER V 20 II kitaravahvistin
    Line6 Spider V 20 MkII on monipuolinen ja kompakti mallintava kitaravahvistin harjoituskäyttöön. Vahvistimessa on 16 esiohjelmoitua soundia heti käytössä ja jopa yli 200 mallinnusta ja efektiä ilmaisen Spider V Remote -sovelluksen kautta.
    160,00 €
  3. Ortega Klassinen kitara RSTC5M, matta natural
    Ortega
    Klassinen kitara RSTC5M, matta natural
    Ortegan RSTC5M on mattapintainen nailonkielinen kitara seetrikannella. Tämä Student-sarjan kitara tarjoaa enemmän kuin aloittelijan mallin ominaisuudet, ja se on laadukas ja helpposoittoinen vaihtoehto kaikille kitaransoitosta kiinnostuneille.
    Kitaran rakenteessa käytetään laadukkaita materiaaleja, kuten seetriä (laminoitua) kannessa, catalpaa sivuissa ja pohjassa sekä pähkinäpuusta valmistettua otelautaa. Mattanatural-väritys antaa sille tyylikkään ulkonäön, ja 4/4-koko tekee siitä sopivan kaikenkokoisille soittajille. Lisäksi Ortega Custom made -kielet ja kaulan leveys (52 mm) tarjoavat mukavan ja helposti hallittavan soittokokemuksen.
    Hanki oma Ortega-kitarasi ja sukella musiikin maailmaan!
    159,90 €
    Arvio:
    80%
  4. Yamaha DTX432K Sähkörumpusarja
    Yamaha
    DTX432K Sähkörumpusarja
    Yamahan uuden DTX402 -sarjan DTX432K malli sisältää uuden DTX402 modulin, uusitut padit sekä tavanomaisen bassorummun pedaalin. Tutustu myös Yamahan DTX402 Touch-appiin (iOS- ja Android-laitteille), jossa on runsaasti rytmiharjoituksia ja soittotehtäviä. Lisäksi voit muokata ja valita eri rumpusettejä DTX402 -modulista suoraan omalla älylaitteella. Täydellinen setti niin kotiin ja erinomainen valinta koulukäyttöön.

    Yamaha DTX402 -sarjan rumpuseteillä voit tehdä myös oman version YouTube -videosta ''Kuinka opin soittamaan rumpuja'' ja tulla suosituksi YouTube -tähdeksi. Voit kuvata videon iPhone / iPad -laitteella ja lisätä studiotason äänen ilmaisella Rec 'n' share -sovelluksella suoraan DTX402 -modulista ja lataat videon YouTube -palveluun.
    598,90 €
  5. Yamaha EZ300 valo-opastava kosketinsoitin
    Yamaha
    EZ300 valo-opastava kosketinsoitin
    YAMAHA EZ300 jatkaa siitä, mihin kaikkien aikojen suosituin kosketinsoitin EZ220 jäi. Monipuolisten perusominaisuuksien lisäksi, mukana on lukuisia uusia innovatiivisia työkaluja. Tyylikkään ulkokuoren alla piilee käteviä opetustoimintoja sekä laadukkaita soundeja harjoitteluun ja esiintymiseen.
    359,00 €
  6. Casio CDP-S110BK digitaalipiano, musta
    Casio
    CDP-S110BK digitaalipiano, musta
    CDP-S110 on loistava valinta pianonsoittoa aloittavalle, tarjoten tunnokkaan vasarakoskettimiston, laadukkaat piano- ja lisäsoitinäänet ja tehokkaan äänentoiston. Kompaktin muotoilunsa ansiosta soitin on helposti siirrettävissä. Lisävarusteena saatavilla tukeva jalusta (CS-46P) sekä tukeva kuljetuslaukku (SC-800P).
    415,00 €
  7.  KULTAINEN JOULULAULUKIRJA MELODIA/SANAT/SOINNUT
    KULTAINEN JOULULAULUKIRJA MELODIA/SANAT/SOINNUT
    MELODIA/SANAT/SOINNUT. Joululaulujen klassikkokirja täynnä joulun tunnelmaa!

    Kirja sisältää lähes 200 rakastettua sävelmää - kaikki joulun tunnelmat: herkät ja iloiset, tutut kotimaiset ja loisteliaat kansainväliset. Kauniista kokoelmasta löydät niin perinteisiä kuin uusiakin suosikkeja sekä harvemmin kuultuja lauluaarteita. Mukana ovat myös jouluevankeliumi ja Tiernapojat-kuvaelma. Lauluista on julkaistu melodiat sointumerkein sekä sanat, usein myös alkukielellä. Jouluinen piirroskuvitus täydentää kokonaisuuden.

    Kultainen Joululaulukirja on jokaisen suomalaisen jouluinen perusteos, mainio kokoelma niin kotimusisointiin kuin konsertti- ja keikkaohjelmistoksi tai koulun ja firman juhliin.
    25,99 €
  8.  KULTAINEN LASTENLAULUKIRJA MELODIA/SANAT/SOINNUT
    KULTAINEN LASTENLAULUKIRJA MELODIA/SANAT/SOINNUT
    MELODIA/SANAT/SOINNUT. Lastenlaulujen ihana ''pikku-jättiläinen'' houkuttelee musisoimaan! Noin 250 laulun kokoelma sisältää rakkaimmat, vanhemmille ja isovanhemmillekin tutut sävelmät sekä runsaasti uudempia, päiväkotien ja lastenohjelmien supersuosikkeja.

    Kaikissa lauluissa on sanat, melodiat ja sointumerkit. Kirja toimii korvaamattomana apuna ja innostajana kotimusisoinnissa, päiväkodeissa ja muskareissa, kerhoissa ja kouluissa.

    Viihdyttävän kirjan laulut on jaettu aihepiireittäin: Eläinlauluja - Satuhahmoja - Lauluja muista maista - Perinnelauluja - Luonto ja vuodenajat - Keho, viikonpäivät, numerot ja värit - Työ, liikenne, matkustaminen - Koti, isänmaa ja juhlat - Kehtolauluja - Hengellisiä lauluja - Joululauluja.


    Koko ihastuttavan laulupaketin kruunaa Pirkko Huttusen taidokas piirroskuvitus!
    26,99 €
  9. Yamaha F310II Teräskielinen kitara
    Yamaha
    F310II Teräskielinen kitara
    Yamahan F-sarja on edullisempi versio suositusta FG-sarjasta. F-sarja on mainio valinta ensimmäiseksi teräskieliseksi kitaraksi.
    63,4 cm skaalan pituus tekee kitaran kevyeksi soittaa .
    149,00 €
    Arvio:
    100%
  10. Beyerdynamic MMX100 Pelikuulokkeet mikrofonilla.
    Beyerdynamic
    MMX100 Pelikuulokkeet mikrofonilla.
    Suljettu headset-kuuloke pelikäyttöön, podcasteihin jne. Selkeä ja tarkka studiotason soundi. Luonnollinen ääni matalalla taustakohinalla, irroitettava Meta Voice -mikrofoni. Volumesäädin sekä erillinen mute-kytkin. Erittäin miellyttävä istuvuus pidempiinkin pelisessioihin. Irroitettava mikrofoni ja kaapeli.
    99,00 €
  11. Yamaha PSRF52 Kosketinsoitin
    Yamaha
    PSRF52 Kosketinsoitin
    Yamaha PSR-F52 on helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen kosketinsoitin säestysautomatiikalla ja normaalikokoisilla koskettimilla. Valitset vain halutun soundin ja rytmin ja alat soittamaan. PSR-F52 on erinomainen valinta aloittelijalle ensimmäiseksi kosketinsoittimeksi.
    109,00 €
  12. Yamaha PSRE273 Kosketinsoitin
    Yamaha
    PSRE273 Kosketinsoitin
    PSR-E273 yhdistää Yamahan laadukkaat soitinäänet ja säestystyylit pitkälle kehittyneiden opetustoimintojen kanssa, antaen aloitteleville soittajille mahdollisuuden kehittyä monipuoliseksi soittajaksi ja inspiroitua tekemään omaa musiikkiaan koko maailman kuultavaksi!
    199,00 €
    Arvio:
    100%
  13. Yamaha CLP735WH Clavinova Digital Piano
    Yamaha
    CLP735WH Clavinova Digital Piano
    Yamaha Clavinova CLP-700 -sarja on maailman suosituimman digitaalipianoperheen kahdeskymmenes sukupolvi. Siinä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla Yamahan yli 100-vuotinen pianonrakennuksen osaaminen ja 35-vuoden tinkimätön pioneerityö musiikkiin suunnatun digitaaliteknologian parissa. Yamaha Clavinova CLP-700 puhuttelee soittajaansa ensimmäisestä sävelestä lähtien akustista flyygeliä uskollisesti jäljitellen kompleksisen huipputekniikan jäädessä täydellisesti taka-alalle. Clavinova on jo vuosikymmenten ajan ollut luokkansa mittapuu. CLP-700 -sarja nostaa riman uudelle tasolle vallankumouksellisen teknologiansa sekä tinkimättömän laadukkuutensa ansiosta.
    1 739,00 €
  14. Casio CDP-S360BK digitaalipiano, musta
    Casio
    CDP-S360BK digitaalipiano, musta
    Casio Compact -sarjan laadukas 88-koskettimen digitaalipiano erittäin laajalla soundivalikoimalla. Luonnollisen pianosoundin lisäksi CDP-S360 tarjoaa yhteensä 700 eri instrumenttia ja 200 rytmiä. Moniraitaisen äänitysmahdollisuuden avulla voidaan helposti luoda omia kappaleita. Tutustu myös Casion Chordana Play Piano -appiin (iOS ja Android -laitteille), jossa voidaan harjoitella yli sataa tunnettua klassista kappaletta ja ohjata pianon ominaisuuksia. Lisävarusteina saatavissa kolmella kiinteällä pedaalilla varustettu CS470P -jalusta tai 3-osainen pedaaliyksikkö (SP34). WU-BT10 -adapteri (lisävaruste) tarjoaa langattoman Bluetooth MID/audio -yhteydenI iOS ja Android -älylaitteiden kanssa.
    539,00 €
  15. Fender Mustang LT25
    Fender
    Mustang LT25
    Fender Mustang LT25 on täydellinen valinta sinulle, joka etsit laadukasta kitaravahvistinta yksinkertaisella käyttöliittymällä ja ammattimaisella äänellä. Tämä vahvistin yhdistää Fenderin pitkän historian ääniteknologian saralla ja modernin, aloittelijaystävällisen suunnittelun.
    LT25:ssä on vaikuttavat 30 esiladattua muistipaikkaa, jotka antavat sinulle välittömän pääsyn laajaan valikoimaan soundeja ja sävyjä. Tämä tekee siitä ihanteellisen niin opiskelijoille kuin kokeneille soittajillekin, jotka arvostavat monipuolisuutta ja helppokäyttöisyyttä.
    Kotiharjoitteluun tai jopa pienen keikan vetämiseen, Mustang LT25 tarjoaa monipuoliset liitännät ja kompaktin koon, joka tekee siitä helpon kuljettaa mukana minne tahansa. Lisäksi sen sisäänrakennettu äänenmuokkaus mahdollistaa sen, että voit luoda oman uniikin soundisi vaivattomasti.
    179,00 €
    Arvio:
    80%
  16. Yamaha Poikkihuilu YFL-212
    Yamaha
    Poikkihuilu YFL-212
    YFL-212 on suunniteltu vieläkin paremmaksi. Huiluun on tehty pieniä, mutta merkittäviä muutoksia. Ranskalaistyyppinen koneisto, uudelleen muotoillut tyynykupit, uusi tyynymalli, koneiston akselit entistä kestävämmät, parempi korroosion kestävyys, Yamahan uniikki CY-suukappale.
    699,00 €
    Arvio:
    100%
  17. Yamaha Alttosaksofoni YAS-280
    Yamaha
    Alttosaksofoni YAS-280
    Yamaha YAS-280 alttosaksofoni tarjoaa luotettavan instrumentin saksofonin soiton aloittamiseen. YAS-280 alttosaksofonissa on selkeä ja puhdas ääni ja erinomainen intonaatio sekä oppilastason alttosaksofoniksi yllättävän korkelaatuisia ominaisuuksia. Yamaha YAS-280 onkin yksi suosituimmista oppilastason alttosaksofoneista, mitä markkinoilla on saatavilla.
    1 199,00 €
    Arvio:
    80%
  18. Yamaha APX600VW valkoinen elektro-akust
    Yamaha
    APX600VW valkoinen elektro-akust
    Yamahan elektroakustisen APX- sarjan kitaroiden erityinen muotoilu mahdollistaa soitettavuuden, joka on lähellä sähkökitaraa, (skaala 634 mm.).
    APX-sarjan kitaroiden tavallista ohuempi kaikupohja soi tasapainoisesti. Nämä kitarat ovat suosittuja erityisesti lava- ja studiokäytössä. Uusitussa APX600 sarjassa on
    uusittu rimoitus joka tuo alaäänin muhkeutta ja kapeampi kielten väli yhdessä lyhyen skaalan kanssa tekee kitaroista entistäkin helpomman soittaa.
    359,00 €
  19. Yamaha DTX402KRL Sähkörumpusarja
    Yamaha
    DTX402KRL Sähkörumpusarja
    DTX402KRL - Sähkörumpusetti.
    Yamahan DTX402 -sarjan edullisimman setin uusin versio sisältää kupongin jolla voit lunastaa kaksi ilmaista verkko-oppituntia Yamaha-musiikkikoulun opettajan kanssa. Skannaa QR-koodi, rekisteröi tuotteesi ja lunasta verkkotunti.
    Rekisteröinti sisältää myös pidennetyn takuun, joka on yhteensä 36 kuukautta!
    Setti sisältää DTX402 modulin, hiljaisen bassorummun pedaalin ja uusitut padit.
    Tutustu myös Yamahan DTX402 Touch-appiin (iOS- ja Android-laitteille), jossa on runsaasti rytmiharjoituksia ja soittotehtäviä. Lisäksi voit muokata ja valita eri rumpusettejä DTX402-modulista suoraan omalla älylaitteella. Täydellinen sähkörumpusetti soveltuu hyvin kotikäyttöön ja oppilaitoksille.

    Yamaha DTX402 -sarjan rumpuseteillä voit tehdä myös oman version YouTube -videosta ''Kuinka opin soittamaan rumpuja'' ja tulla suosituksi YouTube -tähdeksi. Voit kuvata videon iPhone / iPad -laitteella ja lisätä studiotason äänen ilmaisella Rec 'n' share -sovelluksella suoraan DTX402 -modulista ja lataat videon YouTube -palveluun.
    499,90 €
  20. Yamaha DTX452K Sähkörumpusarja
    Yamaha
    DTX452K Sähkörumpusarja
    DTX452K sähkörumpusarja sisältää uuden DTX402 modulin, uusitut padit, kolmealueisen virvelipadin sekä tavanomaisen bassorummun pedaalin. Tutustu myös Yamahan DTX402 Touch-appiin (iOS- ja Android-laitteille), jossa on runsaasti rytmiharjoituksia ja soittotehtäviä. Lisäksi voit muokata ja valita eri rumpusettejä DTX402-modulista suoraan omalla älylaitteella. Täydellinen setti niin kotiin, kuin kouluihinkin.

    Yamaha DTX402 -sarjan rumpuseteillä voit tehdä myös oman version YouTube -videosta ''Kuinka opin soittamaan rumpuja'' ja tulla suosituksi YouTube -tähdeksi. Voit kuvata videon iPhone / iPad -laitteella ja lisätä studiotason äänen ilmaisella Rec 'n' share -sovelluksella suoraan DTX402 -modulista ja lataat videon YouTube -palveluun.
    669,90 €
  21. Planet waves GH KOSTUTINLAITE AKUST. KITARALLE
    Planet waves
    GH KOSTUTINLAITE AKUST. KITARALLE
    Helppokäyttöinen ja tehokas akustisen kitaran kostutin. Suositellaan käytettäväksi erityisesti talvikuukausina, jolloin ilmankosteus on matala. Säännöllisesti käytettynä estää puun liiallisen elämisen ja halkeilun sekä pitää kitaran soittokuntoisena. Uuden kitaran takuu edellyttää riittävän kosteuden ylläpitämistä ympäri vuoden.
    9,49 €
    Arvio:
    100%
  22. Planet waves Eclipse kromaattinen klipsiviritin, musta
    Planet waves
    Eclipse kromaattinen klipsiviritin, musta
    Eclipse on kätevä kromaattinen klipsiviritin kitaroille ja bassoille ja se on varustettu selkeällä värinäytöllä. Eclipse -viritin mahdollistaa tarkan ja nopean virityksen myös live-esityksissä. Säädettävän näytön avulla Eclipse toimii myös vasenkätisissä kitaroissa.
    13,99 €
    Arvio:
    100%
  23. Planet waves Eclipse kromaattinen klipsiviritin, purple
    Planet waves
    Eclipse kromaattinen klipsiviritin, purple
    Eclipse on kätevä kromaattinen klipsiviritin kitaroille ja bassoille ja se on varustettu selkeällä värinäytöllä. Eclipse -viritin mahdollistaa tarkan ja nopean virityksen myös live-esityksissä. Säädettävän näytön avulla Eclipse toimii myös vasenkätisissä kitaroissa.
    17,99 €
    Arvio:
    100%
  24. Overtone labs Tune-bot Studio elekt. rumpuviritin
    Overtone labs
    Tune-bot Studio elekt. rumpuviritin
    Super-suositun Tune-Botin seuraaja!
    Rummun vanteeseen kiinnitettävä elektroninen rumpuviritin, jonka avulla on helppoa ja vaivatonta saada rummut vireeseen.
    97,90 €
    Arvio:
    100%
  25. Bose L1 PRO 8 Äänentoistojärjestelmä
    Bose
    L1 PRO 8 Äänentoistojärjestelmä
    Bose L1 Pro8 on yksi parhaimmista kevyistä PA-laitteista, jossa yhdistyy ainutlaatuinen suorituskyky ja poikkeuksellisen helppo käyttö ja siirreltävyys. Line Array -tyylisessä kaiutinyksikössä on kahdeksan korkeatasoista 2'' Neodymium -elementtiä, joka mahdollistaa jopa 180 asteen kuuntelualueen. Vahvistinyksikköön integroidussa subwooferissa on ovaalinmuotoinen RaceTrack driver -bassoelmentti, joka tuottaa tuhdin bassotoiston jokaiseen esitykseen. Integroituun mikseriin voit liittää erilaisia mikrofoneja, soittimia tai muita äänilähteitä. Optimoitujen EQ-asetusten avulla on todella helppoa esittää live-musiikkia tai tallennettua musiikkia. Voit hyödyntää myös Bose L1 Mix -sovellusta, jolla voidaan ohjata laitteiston toimintoja omalla älypuhelimella. Bose L1 Pro8 on erinomainen valinta kannettavaksi PA-laitteeksi pienille akustisille keikoille tai DJ-käyttöön sekä presentaatioihin.
    1 333,00 €
    Arvio:
    100%
  26. Beyerdynamic DT 770 PRO Suljettu kuuloke 80ohm
    Beyerdynamic
    DT 770 PRO Suljettu kuuloke 80ohm
    Studioammatilaisten maailmanlaajuisesti suosima 80 ohmin referenssikuulokkeet monitorointi- ja äänityskäyttöön. Kuuloke on hyvin erittelykykyinen ja tunnettu vaikuttavasta bassotoistosta. Käyttömukavuus on omaa luokkaansa laadukkaiden pehmusteiden ansiosta. Kuuloke on huoltoystävällinen ja kaikki komponentit voidaan tarvittaessa vaihtaa uusiin. Kaikki Beyerdynamic-kuulokkeet on valmistettu Saksassa
    149,00 €
  27. Beyerdynamic DT 990 PRO Avoin kuuloke 250ohm
    Beyerdynamic
    DT 990 PRO Avoin kuuloke 250ohm
    Ammattitason avoin kuuloke monitorointiin ja studiotyöskentelyyn. Soveltuu hyvin myös pitkäaikaiseen yhtäjaksoiseen musiikin kuunteluun. Kuulokkeen kaikki komponentit on helposti vaihdettavissa uusiin. kaikki Beyerdynamicin kuulokkeet on valmistettu Saksassa.
    149,00 €
  28. Beyerdynamic Space Nordic Grey Personal Speakerp
    Beyerdynamic
    Space Nordic Grey Personal Speakerp
    SPACE langaton Bluetooth kaiutinpuhelin toimii yhdessä älypuhelimen kanssa Bluetooth-yhteyden tai USB-liitännän kautta. Kehittynyt tekniikka poimii hyvin puheen muusta taustaäänestä ja samalla eliminoi häiritsevän kaiun. Laadukas ympärisäteilevä kaiutin kattaa helposti kuuntelutilan huoneessa. Soveltuu erityisen hyvin kokous- ja konferenssikäyttöön.
    179,00 €
  29. Bose Bose Videobar VB-S
    Bose
    Bose Videobar VB-S
    BOSE Professional Videobar VB-S on kaikki yhdessä USB-videoneuvottelulaite 4K automaattirajauskameralla, joka tarjoaa huippuluokan äänen ja kuvan pieniin kokoushuoneisiin.
    Neljän automaattisen suuntamikrofonin, 4K Ultra-HD-kameran ja tunnetun Bose-äänentoiston ansiosta BOSE Videobar VB-S auttaa tiimityöskentelyssä ja tehokkaassa kokousten pitämisessä. 4 säädettävää suuntamikrofonia tekevät keskusteluista luonnollisempia keskittymällä aktiivisesti ääniin: poisrajainalgoritmit auttavat hylkäämään ei-toivotun äänen ja automaattinen EQ tarjoaa optimoidun äänen kaikille osallistujille.
    4K Ultra-HD-kamera tarjoaa laajan kuvakulman, joka auttaa kokouksen osallistujia kommunikoimaan ja näkymään selkeämmin. BOSE VB-S toimii Microsoft Teamsin, Zoomin, Google Meetin ja monien muiden suosittujen yhteensopivien viestintäalustojen kanssa, tuoden parannetun videon ja äänen suorituskyvyn.
    Yhden kaapelin liitettävyys ja tyylikäs matalaprofiilinen muotoilu ovat mahdollisia tunnetun Bose Professional -tekniikan ansiosta, mikä mahdollistaa kaiuttimien, mikrofonien ja elektroniikan asettamisen lähelle toisiaan samalla kun tarjotaan upeaa suorituskykyä ilman häiriöitä.
    899,00 €

Fiksu maksaa osissa!

Osta nyt, maksa vasta helmikuussa 2023. Rahoitustarjous voimassa 31.12.2022 saakka. Kysy lisää myymälästä.