Puhallinsoittimien huolto

Puhallinsoittimien huoltoJarmo Parkusjärvi Tmi on koko puhallinsoitinsektorin kattava korjaamo. Käytössäni on Suomen ainoa sekä puu- että vaskipuhaltimien korjauksiin suunniteltu työkalukokonaisuus (valmistaja Ferree, USA).

Toiminnan alkuvaiheessa 1985 opiskelin Geert van der Heiden työpajassa Hollannissa. Tämän alan todellisen gurun opastus oikeisiin työskentelymenetelmiin yhdistettynä 25 vuoden käytännön kokemukseen takaavat onnistuneen lopputuloksen.

Vuonna 1985 alkanut yhteistyö Fazer Musiikki Oy:n (nykyisin F-Musiikki Oy) kanssa YAMAHA-tuotteiden valtuutettuna huoltajana jatkuu edelleen. Korjaan ja huollan kuitenkin käytännöllisesti katsoen kaikkia tunnettuja merkkejä kuten esimerkiksi Amati, Armstrong, B&S, Bach, Besson, Buffet Crampon, Conn, Courtois, Edwards, Getzen, Hans Hoyer, Holton, Jupiter, King, Leblanc, Marigaux, Mateki, Miyazawa, Noblet, Pearl, Rigoutat, Sankyo, Schilke, Schreiber, Selmer, Trevor J. James jne.

Varsinaisten huolto- ja korjaustoimenpiteiden lisäksi tarjoan myös asiantuntemustani ja kokemustani uusien ja ennen kaikkea käytettyjen soittimien valinnassa niin ammattilaisille, opiskelijoille kuin opiskelunsa aloittavien lasten vanhemmillekin.

Vierailut muusikkojen soittoleireillä ja alan tapahtumissa pitävät kontaktit yllä musiikin ammattilaisiin sekä takaavat tuntuman uusiin ajatuksiin ja tuotteisiin.

Puhallinsoitinkorjaamo Jarmo Parkusjärvi Tmi

Åkerlundinkatu 6 A
33100 Tampere

Avoinna: ma-pe 8.30-12 ja 13-16.30.
Muina aikoina sopimuksen mukaan.
Puhelin: 03-212 8699

Email: jarmo@parkusjarvi.fi
www.parkusjarvi.fi

> Katso tästä seuraava huoltopäivä F-Musiikki Vantaalla