Seuraava Musamimmien päivä tulee su 3.12.2023!

Seuraava Musamimmien päivä tulee su 3.12.2023!

Puhumassa muun muassa radiojuontaja Tytti Junna (Radio Rock, SuomiPop), pitchausvalmentaja Elsa Ervasti ja Lailasta Almaan - Suomalaisten naisten populaarimusiikin historia -kirjan tekijät Tiina Käpylä ja Anna-Elena Pääkkölä.

Tervetuloa kaikille Suomen musamimmeille ja -muusuille järjestettävään tapahtumapäivään! Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se järjestetään sunnuntaina 3.12. F-musiikki Vantaalla (Antaksentie 4, Vantaa). Luvassa on verkostoitumista, erittäin mielenkiintoisia haastatteluita ja puheenvuoroja sekä tapahtuman yhteistyökumppanien tarjouksia ja tuotteita. Päivän ohjelma alkaa klo 11 ja päättyy noin klo 17. 

FB-tapahtuman löydät täältä: https://www.facebook.com/events/650806930580340

Kovaa vauhtia ajankohtaiseksi ilmiöksi muodostuvassa ja järjestyksessään jo kolmannessa Musamimmien päivässä kuullaan toimittaja Christina Bomanin (Anna-lehti) haastattelemana radiojuontaja Tytti Junnan ajatuksia äitiyden ja uran yhdistämisestä viihdealalla, pitchausvalmentaja Elsa Ervastin tiivistys siitä millainen on hyvä pitch ja miten sitä kannattaa hyödyntää eri kanavissa. Lailasta Almaan -kirjan tekijät Tiina Käpylä ja Anna-Elena Pääkkölä kertovat kirjan kirjoitusprosessin vaiheista. 

Lisäksi kuullaan rumpalin ja multi-instrumentalisti Marianne Heikkisen ja Eroman uratarinat muun muassa ihanasta ja kamalasta omakustanneartistiudesta. Musamimmien päivän avaa artisti Leomi.

Tapahtumassa on muuten esillä myös musamimmien tuotteita ja palveluita - siis ihania joululahjaideoita! Mukana muun muassa aritisti AWA:n koruja ja Studio Kupun söpöjä tuotteita. Paikalla päivystää myös Fitmo ’N Beautyn Jemina, joka tekee kaikille halukkaille pikameikkejä ja antaa parhaat vinkit keikkameikkeihin. Myös artistien suosima, kierrätys- ja vintagevaatteisiin erikoistunut 1981helsinki -vaateliike tarjoaa nopeimmille alennuskupongin liikkeeseensä! 

Tule kuuntelemaan, osallistumaan, tutustumaan ja verkostoitumaan – olitpa sitten musiikkiuraa aloitteleva tai jo kokeneempi musamimmi tai -muusu! 

Tilaisuus on maksuton ja suunnattu kaikille musiikkialasta kiinnostuneille musamimmeille ja -muusuille. Ohjelmamuutokset ja -lisäykset mahdollisia.

Aikataulu (muutokset mahdollisia):
11.15-11.30 Live: Leomi 
11.30-12.00 Haastattelu: Radiojuontaja Tytti Junna – äitiys ja ura viihdealalla + vinkit, kuinka lähestyä radioita
12.15-12.45 Artistitarina: Eroma – Ihana, kamala omakustanneartistius
13.15-14.00 Pitchausvalmentaja Elsa Ervasti: Millainen on hyvä pitch ja miten hyödyntää sitä eri kanavissa? 
14.00-15.00 Ohjelmatauko, vapaata verkostoitumista (vaihtoehtoisesti Elsa Ervastin antamien tehtävien tekoa)
15.00-15.30 Haastattelu: Lailasta Almaan - Suomalaisten naisten populaarimusiikin historia -kirjan tekijät Tiina Käpylä ja Anna-Elena Pääkkölä kertovat tarinoita kirjoitusprosessin varrelta
16.00-16.30 Uratarina: Rumpali ja multi-instrumentalisti Marianne Heikkinen


F-Musiikki Vantaa
Antaksentie 4
Tervetuloa!


Musamimmien päivän työryhmä,
Jojo von Hertzen, Cecilia Lindelöf, Christina Boman, Cristal Flores, Veera Vento ja Heli Järvenpää
tuotanto@musamimmienpaiva.fi