Allen & heath

Allen & Heath oli suurten englantilaisten audiomerkkien etujoukoissa aloittaessaan äänipöytien rakentamisen Lontoon sykkivän musiikkiskenen sydämessä vuonna 1969. Allen & Heathin käsityönä valmistettuja miksereitä käyttivät aikakauden ykkösbändit, kuten Genesis, Pink Floyd ja The Who. Tänä päivänä näet Allen & Heath miksereitä keikkapaikoilla ja festareilla ympäri maailman. Kiertuetuotantojen ohella mallistosta löytyy oikeat välineet myös DJ-klubeille, kouluihin, seurakuntasaleihin, teattereihin ja kongressikeskuksiin.
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-24 / 76

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu
 1. Allen & heath CQ-20B digitaalimikseri
  Allen & heath
  CQ-20B digitaalimikseri

  CQ on Allen & Heathin kompaktein digitaalimikseriperhe koskaan, ja se pohjautuu SQ- ja dLive -sarjojen edistykselliseen FPGA-prosessoriytimeen, joka mahdollistaa korkearesoluutioisen näytteenottotaajuuden (96 kHz), 0.7 ms. latenssin, monipuoliset Bluetooth- ja WiFi -yhteydet sekä SD- tai USB -pohjaisen moniraitatallennuksen ja paljon muuta.

  CQ-sarja käsittää kolme eri malliversiota - kaksi kosketusnäytöllistä pöytämallia monipuolisilla ohjaimilla (CQ12T ja CQ18T) sekä stage box -lavarasia langattomalla älytablettiohjauksella (CQ20B). Tekniikka ja ohjelmisto on kaikissa malleissa yhtenäinen, erot syntyvät hieman eri käyttötarkoituksiin suunnatuista ominaisuuksista ja liitännöiden lukumäärästä.

  7.6.2024 FIRMWARE 1.20 uudet toiminnot
  Mute-ryhmät
  DCA-kanavat
  Kustomoitava kanavablokki
  Ekvalisointi FX -paluissa
  Valittavissa oleva kytkentäpiste Out 1-6 -ulostuloille
  MIDI Control.
  Lock Screen -toiminto
  Output strip ja FADER Sends lisätty Out 1-6 taustaväreihin. 

  Lisätietoja
  899,00 €
Sivu
per sivu