BOSE

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 73-96 / 215

Aseta nousevaan järjestykseen
per sivu
  1. Bose FreeSpace IZA 250-LZ DM+FS EQ
    Bose
    FreeSpace IZA 250-LZ DM+FS EQ
    Bose FreeSpace® IZA 250-LZ -vahvistin on kompakti ja helppokäyttöinen, ja se soveltuu erinomaisesti taustamusiikin ja kuulutusten toistamiseen. Se on suunniteltu tuottamaan ensiluokkaista ääntä, ja lisäksi sen asentaminen, päivittäinen käyttö, ja mahdollinen myöhempi laajentaminen on helppoa. Käytettäessä FreeSpace FS2- ja FS4-kaiuttimia optimointi on vieläkin tarkempaa vahvistimesta löytyvien EQ-asetusten ansiosta. Lisätietoja
    570,40 €
  2. Bose PowerMatch PM4500N amplifier
    Bose
    PowerMatch PM4500N amplifier
    Bose® PowerMatch PM4500N -päätevahvistin on ammattitason ratkaisu kiinteisiin asennuksiin, kun tarvitaan skaalautuvuutta ja konserttitason äänentoistoa. Ethernet-verkkoliitäntä mahdollistaa konfiguroinnin, ohjauksen ja valvonnan, lisäksi laajennuskorttipaikka mahdollistaa vaihtoehtoisten digitaalisen audioverkkojen käyttämisen. Konfigurointi on mahdollista myös etupaneelin USB-liitännän kautta. PowerMatch-vahvistimet sisältävät lukuisia Bosen teknologioita, jotka yhdessä tarjoavat ennennäkemätöntä suorituskykyä, tehokkuutta ja helppokäyttöisyyttä. Lisätietoja
    3 715,04 €
  3. Bose PowerShareX PSX1204D
    Bose
    PowerShareX PSX1204D

    Bose PowerShareX: Fiksu päätevahvistin


    PoweShareX PSX1204D on nelikanavainen 1200 watin älykäs päätevahvistin, joka on suunniteltu käytettäväksi erityisesti Bose Professional -kaiuttimien kanssa. Sisäänrakennetun DSP:n ja ControlSpace Designer -ohjelmiston avulla on helppo käyttää optimoituja kaiuttimien esiasetuksia, sekä tarvittaessa integroida samaan järjestelmään myös Bose Professional -prosessoreita ja ohjaimia. Järjestelmän suunnittelu, konfigurointi, asennus, ja käyttö on yksinkertaista - Bosen käyttömukavuus on aivan omaa luokkaansa.

     

    Power-sharing -teknologian avulla vahvistimen teho voidaan jakaa dynaamisesti ja helposti halutulla tavalla joko tasaisesti tai epäsymmetrisesti ulostulojen välillä. Lisäksi tämä onnistuu ilman että ulostulokanavien määrää täytyisi vähentää tai että kanavia täytyisi sillata.

    Bose Professional -sertifioidut esiasetukset ja ControlSpace Designer -integraatio takaavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja kaiuttimien suojauksen helposti. Yhden käyttöliittymän kautta koko Bose Professional -järjestelmän suunnittelu, konfigurointi, ohjaus ja valvonta on helppoa ja yksinkertaista.

    Bose Professional ja Powersoft ovat yhdistäneet voimansa PowerShareX-vahvistimien valmistamisessa. Saat älykkään vahvistimen jossa yhdistyvät Bose Professional -ohjelmistointegraatio ja Powersoftin tehokkuus ja luotettavuus.

    Joustavat ulostulot pystyvät käsittelemään sekä matalan impedanssin (2/4/8 Ω) tai korkean impedanssin (70/100 V) kaiutinkuormia, myös yhtäaikaisesti.

    Sisäänrakennettu Dante tukee jopa 4 digitaalista tulokanavaa. Tämä poistaa tarpeen erillisen verkkokortin hankkimiseen ja asennukseen.

    4 analogista sisäänmenoa linjatasoilla Dante-sisäänmenojen lisäksi.

    Ladattavalla PowerShare Design Tool -suunnittelutyökalulla järjestelmäsuunnittelijat voivat laskea ja vertailla eri PowerShare-vahvistimien tehonjako-ominaisuuksia, ja joissain tapauksissa saavuttaa kustannussäästöjä, mikäli osoittautuu että pienempitehoisempi vahvistinmalli on optimaalinen ja riittävä.

    GPIO-rajapinta.

    Reaaliaikainen monitorointi verkon yli mahdollistaa järjestelmän valvomisen, ja vähentää tarpeettomia huoltokutsuja.

    Kompakti mitoitus tekee ylimitoitetut räkit tarpeettomiksi. Kotelon korkeus on vain 1U, ja syvyys vain 358mm.

    Lisätietoja
    3 531,52 €
  4. Bose PowerShareX PSX2404D 100V 230V
    Bose
    PowerShareX PSX2404D 100V 230V
    Bose PowerShareX: Fiksu päätevahvistin

    PoweShareX PSX2404D on nelikanavainen 2400 watin älykäs päätevahvistin, joka on suunniteltu käytettäväksi erityisesti Bose Professional -kaiuttimien kanssa. Sisäänrakennetun DSP:n ja ControlSpace Designer -ohjelmiston avulla on helppo käyttää optimoituja kaiuttimien esiasetuksia, sekä tarvittaessa integroida samaan järjestelmään myös Bose Professional -prosessoreita ja ohjaimia. Järjestelmän suunnittelu, konfigurointi, asennus, ja käyttö on yksinkertaista - Bosen käyttömukavuus on aivan omaa luokkaansa. Lisätietoja
    4 397,04 €
  5. Bose PowerShareX PSX4804D
    Bose
    PowerShareX PSX4804D
    Bose PowerShareX: Fiksu päätevahvistin



    PoweShareX PSX4804D on nelikanavainen 4800 watin älykäs päätevahvistin, joka on suunniteltu käytettäväksi erityisesti Bose Professional -kaiuttimien kanssa. Sisäänrakennetun DSP:n ja ControlSpace Designer -ohjelmiston avulla on helppo käyttää optimoituja kaiuttimien esiasetuksia, sekä tarvittaessa integroida samaan järjestelmään myös Bose Professional -prosessoreita ja ohjaimia. Järjestelmän suunnittelu, konfigurointi, asennus, ja käyttö on yksinkertaista - Bosen käyttömukavuus on aivan omaa luokkaansa. Lisätietoja
    5 117,48 €
  6. Bose S1 Pro+ kannettava PA-järjestelmä
    Bose
    S1 Pro+ kannettava PA-järjestelmä
    Bose on päivittänyt markkinoiden johtavan ja muusikoiden rakastaman mikro-PA-järjestelmän aivan uudelle tasolle. S1 Pro+ -kaiuttimessa huippuluokan ääni, kannettavuus, ja helppokäyttöisyys ovat täydellisessä balanssissa. Litium-akulla varustettu Bose S1 Pro+ kannettava all-in-one PA-laite soveltuu musiikkiesityksiin, DJ-käyttöön, oppilaitoksiin, lattiamonitoriksi tai yleisvahvistimeksi moneen käyttöön. Bluetooth-yhteyden avulla voidaan helposti liittää ulkoinen äänilähde vahvistimeen. Ladattavalla litium-akulla jopa 11 tuntia soittoaikaa yhdellä latauksella.

    Lisävarusteena saatavilla langattomat RF-lähettimet mikrofoneille ja instrumenteille. Lisätietoja
    725,00 €
per sivu