Melkein kaikki -15%


Muista ystävää, mielitiettyä, sukulaista tai itseäsi musiikin lahjalla. F-Musiikissa juhlitaan ystävänpäivää jopa kahden viikon ajan. Supertarjouksia 29.2.2024 asti.

Nyt lähes kaikki tuotteet -15% alennuksella F-Musiikin myymälöissä ja verkkokaupassa. Lisäksi paljon myymäläkohtaisia tarjouksia! Tule tekemään löytöjä!

Tarjous ei koske tiettyjä Yamaha-digitaalipianoja ja -syntetisaattoreita, Nord-tuotteita, F-Pro Esitystekniikan äänentoistotuotteita, ammattivalaistusta ja lavarakenteita. Tarjous koskee F-Musiikin myymälöissä ja varastossa olevia tuotteita, ei tilaustuotteita.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 73-96 / 1586

Aseta nousevaan järjestykseen
per sivu
 1. Yamaha AD8HR REMOTE MIC PREAMP
  Yamaha
  AD8HR REMOTE MIC PREAMP
  With the AD8HR Yamaha introduces a new generation of 8-channel remote microphone preamp/AD converters combining unparalleled sound quality with a host of innovative functions in a compact 1U rack size unit.The AD8HR can be used with Yamaha digital consoles such as the PM5D, DM2000 and DM1000, providing high-quality remote microphone preamps with analog circuitry derived from the extraordinary PM5000 analog console. The AD8HRprovides digital audio output via high-performance 24-bit/96-kHz AD converters, and simple digital connection allows gain, filter, and phantom power control right from the console! Lisätietoja
  Tarjoushinta 543,00 € Normaali hinta 1 850,00 €
 2. Sonor Altto metallofoni, Smart
  Sonor
  Altto metallofoni, Smart
  Sonor Smart-sarja julkistettiin vuonna 2021 ja soveltuu erinomaisesti tämän päivän muunneltaviin oppimisympäristöihin. Soittimet voi kätevästi pinota päällekkäin säilytyksen ajaksi. Lisäksi ne ovat kevyitä siirrellä ja sisältää nerokkaita yksityiskohtia: mm taittuvat jalat sekä luukun taakaa löytyvän säilytyslokeron extra kielille ja malleteille. Myös kielten kiinnitys on patentoitu uudelleen. Smart soittimet ovat yhteensopivia Sonorin kärryjärjestelmään AS1-adapterilla( BT+AS1). Tuoteperhe sisältää sopraano ja altto mallit ja on saatavana kolmella kielimateriaalilla: Pao Rosa, Palisono tai Alumiini. Lisätietoja
  595,00 €
per sivu