Vahvistimet

Sähkökitara ja sähköbasso tarvitsevat niille sopivan vahvistimen. F-Musiikilta löydät vahvistimen jokaiseen käyttötarkoitukseen, pienistä kotivahvistimista stadionluokan nuppi-kaappiyhdistelmiin. Käytä sivun ylälaidan kätevää hakutoimintoa tai rajaa valintaasi suodattimien avulla.

Sähkökitaralle ja bassolle on olemassa sekä transistorivahvistimia että putkivahvistimia. Putkivahvistin vaatii yleisesti vähemmän tehoa. Esimerkiksi 36-wattinen putkivahvistin on jo tehokas laite isommillekin keikoille. Keikalle lähtiessä transistorivahvistin kannattaa kuitenkin olla jo 100- wattinen, jotta ääni ei huku esimerkiksi rumpujen alle. Mallintavat vahvistimet perustuvat digitaalitekniikkaan, ja niissä on valmiiksi tallennettuna eri vahvistin- ja efektityyppejä eri muistipaikkoihin. Combovahvistin sisältää vahvistinosan ja kaiutinosan samassa kuoressa. Voit myös hankkia vahvistinosan eli nupin, ja kaiutinosan eli kaapin erikseen.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 73-96 / 141

Aseta nousevaan järjestykseen
per sivu
  1. Hughes & kettner GRANDMEISTER 40W Deluxe putkivahv.
    Hughes & kettner
    GRANDMEISTER 40W Deluxe putkivahv.
    Uusi päivitetty Grandmeister! Täysputkisoundit digitaalisella ohjattavuudella ja MIDI-yhteensopivuudella tekevät tästä vahvistimesta fiksuimman putkivahvistimen koskaan!
    Jokainen nappi ja näiden asento on tallennettavissa laitteen sisään ja kutsuttavissa milloin tahansa. Sisään rakennetut laajat studiotason efektit tekevät soundien hakemisesta helppoa ja vaivatonta! Lisätietoja
    1 190,00 €
  2. Ampeg MICRO Classic Stack 100W 2-10"
    Ampeg
    MICRO Classic Stack 100W 2-10"
    Ampeg MICRO Classic Stack 100W 2-10'' Bassovahvistin tarjoaa kompaktissa muodossa suuren tehopakkauksen Mosfet-etuasteella. Tämä vahvistinjärjestelmä tuottaa voimakkaan äänen, joka on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta soundia ja helppokäyttöisyyttä.
    100W teho 8 ohmin kuormalla varmistaa riittävän voimakkaan äänenvoimakkuuden mihin tahansa tilanteeseen. Mosfet-etuaste ja pääte tarjoavat luotettavan suorituskyvyn ja erinomaisen äänenlaadun. Lisäksi vahvistimessa on Bass, Mid ja Treble -säädöt, jotka mahdollistavat soundin hienosäädön omien mieltymysten mukaan.
    Lisäominaisuuksiin kuuluvat balansoimaton linjaulostulo ja kuulokeliitäntä, jotka tarjoavat monipuoliset vaihtoehdot äänenhallintaan ja soittoon.
    Ampeg MICRO Classic Stack 100W 2-10'' Bassovahvistin on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kompaktin mutta tehokkaan vahvistimen, joka tarjoaa ammattimaisen soundin ja helpon käytettävyyden. Lisätietoja
    489,00 €
  3. Fender Mustang GTX50
    Fender
    Mustang GTX50
    Uusi ja entistä parempi Mustang GT kitaravahvistin tarjoaa ensimmäisenä maailmassa sisäänrakennetun WiFi-yhteyden uusimpia päivityksiä varten. Samalla on mahdollista ladata Fender-artistien omia preset-soundeja omaan vahvistimeen. Bluetooth-yhteyden avulla voidaan yhdistää ulkoinen äänilähde tai kontroloida vahvistinta esim. omalla älypuhelimella. Lisätietoja
    439,00 €
per sivu