Vahvistimet

Sähkökitara ja sähköbasso tarvitsevat niille sopivan vahvistimen. F-Musiikilta löydät vahvistimen jokaiseen käyttötarkoitukseen, pienistä kotivahvistimista stadionluokan nuppi-kaappiyhdistelmiin. Käytä sivun ylälaidan kätevää hakutoimintoa tai rajaa valintaasi suodattimien avulla.

Sähkökitaralle ja bassolle on olemassa sekä transistorivahvistimia että putkivahvistimia. Putkivahvistin vaatii yleisesti vähemmän tehoa. Esimerkiksi 36-wattinen putkivahvistin on jo tehokas laite isommillekin keikoille. Keikalle lähtiessä transistorivahvistin kannattaa kuitenkin olla jo 100- wattinen, jotta ääni ei huku esimerkiksi rumpujen alle. Mallintavat vahvistimet perustuvat digitaalitekniikkaan, ja niissä on valmiiksi tallennettuna eri vahvistin- ja efektityyppejä eri muistipaikkoihin. Combovahvistin sisältää vahvistinosan ja kaiutinosan samassa kuoressa. Voit myös hankkia vahvistinosan eli nupin, ja kaiutinosan eli kaapin erikseen.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 73-96 / 142

Aseta nousevaan järjestykseen
per sivu
 1. Hughes & kettner GRANDMEISTER 40W Deluxe putkivahv.
  Hughes & kettner
  GRANDMEISTER 40W Deluxe putkivahv.
  Uusi päivitetty Grandmeister! Täysputkisoundit digitaalisella ohjattavuudella ja MIDI-yhteensopivuudella tekevät tästä vahvistimesta fiksuimman putkivahvistimen koskaan!
  Jokainen nappi ja näiden asento on tallennettavissa laitteen sisään ja kutsuttavissa milloin tahansa. Sisään rakennetut laajat studiotason efektit tekevät soundien hakemisesta helppoa ja vaivatonta! Lisätietoja
  1 190,00 €
per sivu