Yksinlaulu

Tästä löydät kaikki tuotteemme kategoriasta Yksinlaulu.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 121-144 / 195

Aseta nousevaan järjestykseen
per sivu
  1.  CANTUS 2 MATALA BELLS
    CANTUS 2 MATALA BELLS
    Cantus 2 -nuottikokoelma on laadittu aloittavien laulunopiskelijoiden erityistarpeisiin. Valitun ohjelmiston vaikeustaso noudattelee kolmen ensimmäisen opiskeluvuoden vaatimuksia. Kokoelma sisältää sekä tuttua, hyväksi havaittua , että harvinaisempaa perusohjelmistoa: antiikin aarioita, saksankielistä liediä ja suomalaisia yksinlauluja suomen- ja ruotsinkielisenä. Kaikista lauluista löytyvät kirjan takaa suomen- ja ruotsinkieliset käännökset.

    Ainutlaatuisen kokoelmasta tekee se, että se on saatavana peräti neljälle eri äänen korkeudelle. Näin pystytään ottamaan tehokkaasti huomioon jokaisen äänen yksilölliset ominaisuudet lauluharrastuksen ja -opiskelun alkumetreillä. Cantus I on siten erinomainen valinta ensimmäiseksi nuottihankinnaksi.

    Cantus I - Matalalle äänelle soveltuu aloittaville, lähtöjään keskimatalille ja tummahkoille äänille: baritoneille ja tummemmille mezzosopraanoille.

    Tarkat tiedot
    ISMN M-706348-08-7
    Laulun opiskelijoille ja opettajille
    109 laulua lauluäänelle ja pianosäestykselle
    192 A4-kokoista sivua ja tekstit selkeällä fontilla.
    Säveltäjäkohtainen sisällysluettelo
    Laulukohtainen sisällysluettelo
    Kaikkien laulujen sanoista on kirjan takaosassa suomen- ja ruotsinkieliset käännökset. Lisätietoja
    38,99 €
  2.  KANSANLAULUJA MEILTÄ JA MUUALTA MATALA BELLS
    KANSANLAULUJA MEILTÄ JA MUUALTA MATALA BELLS
    MATALA. Kauan toivottu Kansanlauluja meiltä ja muualta -kokoelma sisältää tunnetuinta kansanlauluaarteistoa – yhteensä 76 kansanlaulua – Suomesta, Ruotsista sekä englanninkielisistä maista: Englannista, Skotlannista, Irlannista, Walesista, Amerikasta ja Australiasta. Ovathan suomi, ruotsi ja englanti ne kaikkein tutuimmat kielet suomalaisen koulujärjestelmän läpikäyneelle, mikä palvelee parhaiten laulunopiskelua: oppilas hallitsee kieltä jo valmiiksi.

    Tutut ja helposti omaksuttavat laulusävelmät auttavat myös nuotteja osaamatonta laulajaa laulamisen alkuun. Sovitusten piano-osuus tukee hyvin laulajaa olematta kuitenkaan liian yksinkertainen tai persoonaton. Näin ollen Kansanlauluja meiltä ja muualta palvelee kaikkia laulajia, monissa tilanteissa, aloittelevasta harrastajasta aina rutinoituneimpaan ammattilaiseen saakka.

    Kokoelma on laadittu erityisesti aloittelevan lauluopiskelijan tarpeisiin, mutta se tarjoaa sopivaa ja käyttökelpoista ohjelmistoa juhliin, jumalanpalveluksiin, iltamusiikkeihin, sävelhartauksiin, kirkkokonsertteihin, kuten myös kotimusisointeihin.

    Kotimusisointiin ja yhteislaulukäyttöön soveltuu parhaiten ''matalalle äänelle'' -kirja (vihreät kannet). Lisätietoja
    31,99 €
  3.  NUOTIN VIERELLÄ
    NUOTIN VIERELLÄ
    Laulu on musisoinnin muodoista todennäköisesti vanhin ja laajimmalle levinnyt. Laulaminen on myös kaikkein henkilökohtaisinta musisointia: käsitys omasta laulamisesta on sidoksissa itsetuntoon ja siihen, minkälaista palautetta on elämänsä aikana laulamisestaan saanut. Opetuksessakin laulamisen iloa tuottava vaikutus ja hyvinvointinäkökulma on liian usein jäänyt taka-alalle. Suomalaisten lauluharrastuksen suurta suosiota kuvas- tavat rikas kuorolaulu- ja yhteislauluperinne sekä karaoken pitkäkestoiseksi osoittautunut suosio.



    Kokeneet laulunopettajat Kaisa Kelloniemi ja Kirsi Sipinen ovat niin ammattilaisille kuin harrastajillekin suunnatussa opetuksessaan havainneet selkeän epäkohdan: harrastajille ei ole tarjolla pätevää ja helppotajuista oppimateriaalia – varsinkaan sellaista, joka korostaisi laulamisen hyvää mieltäja onnistumisen kokemuksia tuottavaa vaikutusta. Nuotin vierellä – rautalankaa laulamisesta on laadittu paikkaamaan näitä puutteita. Lisätietoja
    40,99 €
per sivu