Pianonuotit

Pianonuotit sopivat niin pianolle, flyygelille kuin kosketinsoittimelle. Valikoimasta löydät pianon nuotit niin pianonsoiton opetteluun aloittelijalle kuin vaativaan ammattimusisointiin. Tutustu F-Musiikin pianonuottivalikoimaan rajaamalla valintaasi suodattimien avulla tai käyttämällä ylälaidan kätevää hakutoimintoa.

Piano on yleinen soitin niin klassissessa musiikissa kuin populaarimusiikissa, joten piano nuottejakin löytyy laidasta laitaan. F-Musiikin valikoimista löydät satoja nimenomaan pianolle tarkoitettuja nuotteja, joista voit vapaasti valita mieleisesi. Suosittuja klassisia pianoteoksia ovat säveltäneet esimerkiksi Beethowen, Chopin, Debussy, Schumann, Bach ja Mozart.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 145-168 / 776

Aseta nousevaan järjestykseen
per sivu
  1.  SUZUKI PIANO 1 KIRJA+CD NEW EDITION   AZUMA
    SUZUKI PIANO 1 KIRJA+CD NEW EDITION AZUMA
    The New International Edition of Suzuki Piano School, Volume 1 includes French, German and Spanish translations as well as a newly recorded CD performed by internationally renowned recording artist Seizo Azuma. Now the book and CD can be purchased together or separately. While the music selections in Volume 1 remain the same as the earlier edition, the spacious new engraving with minimal editing generally keeps only one piece per page. Instruction material in many pieces from Volume 1 has been removed in lieu of right-hand studies at the top of the page and left-hand studies at the bottom. Tempo markings are now included on many pieces. Lisätietoja
    26,99 €
  2.  VAPAAN SÄESTYKSEN KÄSIKIRJA TENNI - ABELEIN
    VAPAAN SÄESTYKSEN KÄSIKIRJA TENNI - ABELEIN
    * Säestä kappaleita tyylinmukaisesti sointumerkeistä
    * Soinnuta kappaleita - myös korvakuulolta
    * Opi improvisoimaan säestyksiä ilman nuotteja

    Vapaan säestyksen käsikirja tarjoaa kattavasti käytännön pianonsoiton tiedot ja taidot, joiden avulla opit soittamaan ja säestämään sointumerkeistä tyylinmukaisesti.

    Kirja sisältää runsaasti käytännön esimerkkejä komppien, improvisoinnin sekä rytmiikan opiskeluun. Ensimmäisten harjoitusten sekä verkossa olevien ääniraitojen avulla pääset heti kiinni improvisaation maailmaan. Harjoitusten avulla opit soinnuttamaan, kehittämään koordinaatiota ja sisäistä kuulemista sekä yhdistämään säestykset melodiaan. Kirjan lopussa on koottuna kaikki säestystyylit sekä musiikin teorian perusasiat havainnollisesti ja käytännönläheisesti selitettynä.

    Verkossa olevien ääniraitojen avulla voit harjoitella säestyksiä sekä improvisointia myös itsenäisesti. Ammattilaisten soittamat säestystaustat houkuttelevat musisointiin. Kirja sopii sekä yksilö- että ryhmäopetukseen esim. musiikkioppilaitoksissa ja opettajankoulutuksessa. Runsaiden esimerkkien ansiosta kirja sopii myös itseopiskeluun. Kirja täyttää musiikkiopistotason sekä Vapaa säestys D -jakson vaatimukset.

    Vapaan säestyksen käsikirja sisältää mm.:
    * yli 50 säestysmallia: beat, blues, bossa nova, cha-cha-cha, fox-trot, kantri, rock, samba, tango jne. Soita melodian kanssa tai ilman!
    * sointumerkit selityksineen sekä yleisimmät sointukulut
    * runsaasti ideoita improvisointiin sekä sen harjoitteluun
    * perusteelliset soinnutustyökalut
    * selkeän metodin melodian, säestyksen sekä basson yhdistämiseen

    Sisältää 99 esimerkki- ja taustaääniraitaa verkossa - lataa tai streamaa. Kansainvälinen menestys – jo yli 15.000 myytyä kirjaa! Lisätietoja
    33,99 €
  3.  VAPAAT KÄDET TUURNA
    VAPAAT KÄDET TUURNA
    Kirjan avulla opit pianonsoiton alkeet - ja aina hauskalla ja luovuuteen kannustavalla tavalla. Jokaisen opinkappaleen yhteydessä saat eväät omaan puuhasteluun soittimen ääressä, mm. improvisointia hyödyntämällä. Kirjan musiikkityylien kirjo on laaja. Opit kappaleita klassisen musiikin, popin, jazzin, bluesin, kansanmusiikin ja elokuvamusiikin tyyleistä. Oppikirjan kohderyhmä on varttuneemmat oppilaat, teini-ikäisistä aina eläkeläisiin asti. Kirja soveltuu myös itsenäisesti harrastaville, sillä useiden opinkappaleiden yhteydessä on linkki netistä löytyvälle virtuaalitunnille.

    Teos on osa uutta kaiken ikäisille musiikin harrastajille tarkoitettua musiikkiopassarjaa. Sarjassa tähdätään improvisointiin, joka tunnetusti tuo hyvin paljon iloa harrastajalleen. Lisätietoja
    37,99 €
  4.  VIVO PIANO 2 JÄÄSKELÄINEN KANTALA RIKANDI
    VIVO PIANO 2 JÄÄSKELÄINEN KANTALA RIKANDI
    Vivo piano 2 on jatkoa Vivo piano - sarjaan, ja se on tarkoitettu noin 11-15-vuotiaille oppilaille. Tämä kirja kattaa SML:n pianonsoiton perustaso 2:n oppimäärän sekä vapaa säestys 1-2 -oppimäärän. Kirja sopii käytettäväksi sekä yksityis että ryhmätunneilla. Kirjaan liittyy internetistä ladattava äänite, jolla on osa kirjan sävellyksistä sekä harjoittelumateriaalia kamarimusiikkikappaleisiin ja vapaa säestys -tehtäviin, jotka sopivat mainiosti myös yhteissoittoon. Lisätietoja
    28,99 €
  5.  YHDESSÄ PIANOLLA OPETTAJAN OPAS
    YHDESSÄ PIANOLLA OPETTAJAN OPAS
    ELOMAA - KANTANEN. Uutta, innostavaa nuottimateriaalia pikku pianistien ryhmäopetukseen. Yhdessä pianolla sisältää neli- ja kuusikätisiä kappaleita alkeet hallitseville oppilaille sekä monipuolista lisämateriaalia, joka johtaa hauskalla tavalla vapaan säestyksen, improvisoinnin ja säveltämisen alkupoluille. Mukana rytmi-, melodia-, sävel-, ja tunnetaitokortit sekä motivoivia tehtäviä. Kirjalla on oma Youtube-kanava. Lisätietoja
    24,99 €
  6.  YHDESSÄ PIANOLLA OPPILAAN KIRJA
    YHDESSÄ PIANOLLA OPPILAAN KIRJA
    ELOMAA - KANTANEN. Uutta, innostavaa nuottimateriaalia pikku pianistien ryhmäopetukseen. Yhdessä pianolla sisältää neli- ja kuusikätisiä kappaleita alkeet hallitseville oppilaille sekä monipuolista lisämateriaalia, joka johtaa hauskalla tavalla vapaan säestyksen, improvisoinnin ja säveltämisen alkupoluille. Mukana rytmi-, melodia-, sävel-, ja tunnetaitokortit sekä motivoivia tehtäviä. Kirjalla on oma Youtube-kanava. Lisätietoja
    38,99 €
  7.  *KUVIONUOTIT 3 KAIKKONEN - UUSITALO
    *KUVIONUOTIT 3 KAIKKONEN - UUSITALO
    Suositun Kuvionuotti-sarjan kolmas kirja sisältää aiemmin ilmestyneiden kirjojen tapaan lähes 70 laulua. Uutuutena Kuvionuotit 3 -kirjassa on värinuoteilla kirjoitettuja lauluja, joiden avulla voi aloittaa perinteisen nuottikuvan opiskelun. Kirjasta löytyy myös materiaalia ja ideoita kuvionuoteilla säveltämistä varten.

    Kuvionuoteissa nuotti-informaatio on merkitty konkreettisesti muotoja ja värejä käyttäen. Soitettava sävel löytyy helposti kirjan mukana tulevien, soittimeen liimattavien kuvionuottitarrojen avulla. Tarroja voi ostaa myös erikseen.

    Menetelmä soveltuu pianon, laattasoittimien, kanteleen, haitarin, kitaran, basson ja lyömäsoittimien opiskeluun. Musiikin opiskelun lisäksi kuvionuottimenetelmää voidaan hyödyntää terapiassa ja kuntoutuksessa.

    Laulut on jaettu
    • kansanlauluihin ja kotimaahan
    • lastenlauluihin
    • ikivihreisiin ja iskelmiin
    • hitteihin ja idoleihin
    • juhlalauluihin.

    Jokaisessa osiossa on helppoja lauluja vasta-alkajille ja haasteellisempia kappaleita jo pidemmälle edenneille. Lisätietoja
    46,99 €
  8.  *PIANOVAPARI 2 OPPIKIRJA PIETU HALONEN
    *PIANOVAPARI 2 OPPIKIRJA PIETU HALONEN
    Pianovapari.com – Oppikirja 2 on jatko-osa suositulle ykköskirjalle. Kirja jatkaa selkeää oppimispolkua luku luvulta kohti uusia tekniikoita niin melodiseen soittoon, komppaamiseen kuin näiden yhdistämiseenkin.

    Esimerkkejä kirjan luvuista:
    - Kolmas käsi
    - Nelisointuja
    - Twist-komppi
    - Sijaissoinnut
    - Blokkisoinnut
    - Satsin käsittely
    - Triolikomppi
    - Kolmimuunteisuus
    - Walking Bass
    - Blues-komppi
    - Rock’n'Roll -komppi
    - 1/16-täyttäminen
    - Disco-komppi
    - Balladifillejä
    - Bluesfillejä
    - Melodian koristelu Lisätietoja
    36,99 €
per sivu