MIDI kontrollerit

F-Musiikissa on laaja valikoima erilaisia MIDI-kontrollereita biisintekijän työpisteeseen tai keikoille. Tutustu valikoimaamme rajaamalla valintaasi suodattimien avulla tai käyttämällä ylälaidan kätevää hakutoimintoa.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 25-38 / 38

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu
  1. Nektar Panorama T4 49 Key USB controller
    Nektar
    Panorama T4 49 Key USB controller
    Panorama T4 tarjoaa Nektarin monipuolisen plugareiden kontrolloinnin yhteensopivissa audiosekvenssereissä. Lataa patchit suoraan kontrollerin avulla ja kontrolloi softasynan parametreja välittömästi. Muutokset näkyvät välittömästi laitteen LED -näytöllä. Lisätietoja
    275,00 €
  2. Modal SKULPTsynthSE 4-äänen analogimallin
    Modal
    SKULPTsynthSE 4-äänen analogimallin
    Tehokas ja helposti liikuteltava SKULPTsynthSE mahdollistaa tuottamisen ja esiintymisen paikkaa katsomatta. USB-virralla tai paristoilla toimiva 32 oskillaattorin analogimallintava syntetisaattori on koostaan huolimatta melkoinen tehopesäke. Arkitehtuuri koostuu kahdesta neljän oskillaattorin WAVE-osasta, 2-Pole resonanssisuotimesta, 8-reikäisestä modulaatiomatriisista ja laadukkaista digitaaliefekteistä. Lisätietoja
    259,90 €
  3. Solid state logic UC 1 Plugin Controller
    Solid state logic
    UC 1 Plugin Controller
    SSL:n uusi plugari kontrolleri! Tällä voit ohjata SSL:n uusi Native Channel Strip 2 kanavanlohkoa sekä SSL:n Bus Compressor 2 ihan kuin työskentelisit oikealla analogi konsolilla! Sopii mainiosti SSL UF1 DAW kontrollerin kylkeen! Lisätietoja
    666,00 €
  4. Arturia Keystep 37 usb-kontrolleri.
    Arturia
    Keystep 37 usb-kontrolleri.
    KeyStep 37 on enemmän, kuin helppokäyttöinen 64 askelinen sekvensseri, arpeggiatori ja MIDI koskettimisto. Uuden mallin ominaisuuksia on paranneltu entisestään kaikilta osin.

    Enemmän on enemmän
    Tuttua Keystep reseptiä on nyt laajennettu. KeyStep 37:ssa on 37 velocity- ja aftertouch herkkää slimkey kosketinta ja sekvenssointia helpottava RGB LED jokaisen koskettimen juuressa tutusta kompaktiudesta tinkimättä.

    Ohjauspaneelin ytimessä on neljä uutta kontrolleripotikkaa ja LED näyttö, jotka avaavat uusia käyttömukavuuden ja toiminnallisuuden tasoja jo ennestään tuttuun ja hyväksi havaittuun workflowhun.

    Vastavuoroisuuden riemuvoitto
    Uutena ominaisuutena Keystep 37:ssa on kehittyneempi chord mode, jossa on 12 eri sointuvaihtoehtoa, koko liuta erilaisia strumming efektejä sekä äänten levitysmahdollisuus monimutkaisiksi velocityherkiksi osioiksi, joiden vaste muistuttaa jousisoittimia.

    Keystep 37:n koskettimiston voi skaalata haluamallaan tavalla scale modessa. Soitetut nuotit kvantisoituvat automaattisesti valitun skaalan lähimpään nuottiin.

    MIDI soittimien konepellin alaiseen maailmaan päästään 16 omavalintaisen neljään bankiin jaetun CC parametrin voimin. Neljää uutta kontrolleripotikkaa käyttämällä parametrejä voi ohjata kajoamatta itse syntikkaan.

    Asian ydin
    KeyStep 37 on luotu ohjaamaan. Kätevä käyttöliittymä, kompakti koko ja kattavat liitännät tarjoavat mainiot puitteet live- tai studiosetupin hallitsemiseen laitteiston ytimessä.

    Syntikat ja muut kilkkeet voidaan liittää MIDI in/out porttien kautta. Suosikki VST:t ohjataan USB MIDI:llä ja CV pitch, gate ja mod liitännät hoitavat modulaariosaston. Analoginen ja konfiguroitava sync in/out kellottaa kaiken tarpeellisen ja mikä hienointa, kaikki tämä onnistuu samanaikaisesti.

    Mukana lisäksi ilmainen Ableton Live Lite Mac ja PC maailmaan. Rekisteröimällä KeyStep 37:n se on ladattavissa heti. Lisätietoja
    175,00 €
Sivu
per sivu