USB äänikortit

USB-äänikortit ja oheislaitteet F-Musiikista. Tästä kategoriasta löydät laatuvalmistajien tuotteet kotistudioon ja ammattilaiskäyttöön. Selaa valikoimaamme käyttämällä sivun yläpalkin kätevää hakutoimintoa tai rajaa valintaasi suodattimien avulla.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 25-36 / 36

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu
 1. Zoom L20 digimikseri/tallennin
  Zoom
  L20 digimikseri/tallennin
  Zoom LiveTrak L-20 on kaikenkattava tallentava digikonsoli, joka on suunniteltu haastavien musatuotantojen tarpeisiin. Se tarjoaa monipuoliset miksaus-, monitorointi- ja tallennusominaisuudet, 20 laadukasta audiokanavaa ja kuusi eri monitorimiksausta isompiinkin sessioihin.
  20'sta tulosta 16 on mikrofoni/linjatason monokanavia omalla kompressorilla, ja kaksi stereotuloja. Joka tulossa on itsenäinen kolmialueinen parametrinen EQ. Zoom LiveTrak L-20 tallentaa 20 raitaa audiota suoraan SD-muistikortille ja miksaussumman - yhteensä siis 22 tallennusraitaa. Se osaa tallentaa jopa 24-bit/96 kHz syvyydellä, tosin kaikki toiminnot (efektit, EQ, overdub, äänikorttitila ja liukusäädintilat A-F) eivät pysy perässä täydellä 96kHz taajuudella. Etuasteet tarjoavat huimat -128 dBu EIN gain-tulotasolla +60 dB joten voidaan sanoa, että ne ovat riittävän hyviä kriittisimmillekin signaaleille.

  Zoom LiveTrak L-20 toimii niin kokonaisvaltaisena pakettina jossa miksaus tapahtuu suoraan laitteen sisällä, kuin tilanteissa joissa raidat siirretään erilliselle työasemalle muualla tapahtuvaa miksausta varten. LiveTrak L-20 osaa myös toimia 22I/4O USB-äänikorttina, ja Audio Interface -tilassa signaali on reititettävissä ulos myös silloin kun samaan aikaan halutaan äänittää SD-kortille. Tietenkin audiota voi myös reitittää takaisin erilliseltä työasemakoneelta esimerkiksi silloin kun L-20:ta halutaan käyttää osana livekonserttia. Erillisellä Apple Lightning -> USB -kamerasovitteella Zoom LiveTrak L-20 kytkeytyy myös iOS-laitteisiin.

  Soittajien cue-kuuntelua silmälläpitäen Zoom LiveTrak L-20 on varustettu kuudella erillisellä monitorilähdöllä, joista jokaiseen on mahdollista rakentaa erillinen miksaus, efekteineen. Lähdöt toimivat niin kuulokekuunteluun, tehokkaalla esivahvistimella, kuin lavamonitorilinjojen balansoituina lähtöinä. Laitteessa on myös erillinen, seitsemäs lähtö salimiksaajaa silmälläpitäen, sen kautta voi monitoroida niin päämiksauksen summaa kuin eri monitosimiksauksia ja säätää ne omin korvin.
  Zoom LiveTrak L-20 on ohjattavissa langattomasti Zoom Bluetooth -sovittimella (esimerkiksi BTA-1) ja ilmaisella iOS- pohjaisella L-20 Control -mobiiliapplikaatiolla. Bluetooth toimii avoimissa sisätiloissa 10 metrin säteellä laitteesta. Ohjaus kattaa useimmat toiminnot kuten liukujen tasot, liukutilat, näkymät, EQ:t, efektien lähdöt, paluut ja muuttujat. Myös efektikirjasto ja näkymäkirjasto ovat selattavissa etänä. Näkymävaihtoehtoina ovat Monitor Out -keskeinen ikkuna pienin transport-säätimin, tai laajennettu transport-näkymä pienellä Monitor Out -näkymällä. Lisätietoja
  949,00 €
 2. Zoom P4 PodTrak
  Zoom
  P4 PodTrak
  Pienikoinen Zoom Podtrak P4 tarjoaa kaiken mitä podcast-audion tekemisessä tarvitaan, kätevässä kenttätallenninmuodossa. Neljä kanavaa toimivat kaikki mikrofonituloina, mutta mukana on myös TRRS-liitäntä (stereokuuntelu + mikrofoni samassa jakissa) puhelimelle, ja sen mix-minus -toiminto jolla voidaan välttää turha kierto mikrofonin ja kuntelun välillä. USB-liittimen kautta onnistuu niin Skype, Facetime, Hangouts kuin Slack -audion reitittäminen. Erillisen Zoom BTA-2 Bluetooth-vastaanottimen kautta puhelimen kautta tehdyille haastatteluille voi luoda langattoman yhteyden.
  Mikrofonituloissa on laadukkaat etuasteet, joiden 70dB gain-taso mahdollistaa monenlaisten mikrofonien hyödyntämisen. XLR-liittimet syöttävät phantom-jännitettä. Neljässä erillisessä kuulokelähdössä on jokaisessa oma tasonsäätönsä. Zoom Podtrak P4 toimii myös erillisenä 2I/2O USB-äänikorttina PC, Mac, Android ja (sovittimen kanssa) iOS-ympäristöissä. Näin myös livestreamin rakentaminen on helppoa.

  Sound Pad -pikakytkinten taakse on helppo tallentaa tavallisesti tarvitut introt, outrot, jinglet ja kanavatunnukset. Omien muistipaikkojen ohella tarjolla on 11 valmista merkkiääntä.
  Zoom Podtrak P4 toimii jopa 4 tuntia kahdella AA-paristolla. Lisäksi USB-väylään voi liittää ulkoisen virtalähteen tai akkupakin. Lisätietoja
  177,00 €
 3. Zoom P8 PodTrak
  Zoom
  P8 PodTrak
  Zoomilla käyttäjälähtöisyys otetaan vakavasti. Se tarkoittaa sekä sitä, että mietitään mitä kaikkea käyttäjä voisi laitteeltaan toivoa, kuin myös sitä, millainen käyttäjä on ja mitä hänen tarvitsee tietää. Jokaisen muusikon ei tarvitse ryhtyä äänitysammattilaiseksi voidakseen tallentaa musiikkiaan, ja kun podcast on vapauttanut ohjelmatuotannon verkkoon, on myös asiallista luoda laitteita joiden avulla voi keskittyä avainasiaan - tekemään hyvää ohjelmaa.
  Zoom P8 on äärimmäisen intuitiivinen ja itseään selittävä podcast-työasema. Kosketusnäyttö kertoo toimintojen merkityksen englanniksi, ranskaksi, saksaksi, espanjaksi, italiaksi ja japaniksi. Se käyttää termejä kuten ''good range'' puhuessaan hyvästä äänitystasosta ja ''over range'' viitatessaan yliohjauksen aiheuttamaan säröön, sen sijaan että käyttäjän pitäisi tietää mitä +6dBVU tarkoittaa. Samalla Zoom P8 tarjoaa kaikki tarvittavat toiminnot niin äänitykseen, editointiin kuin lopulliseen miksaukseen.
  ????
  Signaalin kulkua on helppo seurata, kun niin sisääntulot, lähdöt, säätimet kuin mittaritkin on värikoodattu kertomaan, mikä kanava kulloinkin on työn alla. Äänen värin säädöt, eli ekvalisaattori, kertovat selkeästi, mihin suntaan ääni muuttuu kun napista vääntää. Mukana on myös ammattilaisominaisuuksia, kuten alaääniä leikkaava low cut -ylipäästösuodin, sihiseviä s-äänteitä siivoava de-esser ja tietenkin kompressori, jolla tasoitetaan äänen kovimpia kohtia ja tuodaan hiljaisempia lähemmäs. Automaattinen kohinasalpa noise reduction hiljentää mikrofonikanavien tasoa kun niihin ei puhuta.

  Zoom PodTrak P8 tarjoaa kuusi erittäin hyvälaatuista mikrofonietuastetta, joiden 70dB gain-taso sopii monenlaisille mikrofoneille. Ohjelman tekijän lisäksi jopa viidelle vieraalle on siis mahdollista laittaa oma, henkilökohtainen mikrofoni. Mukana on myös TRRS-liitäntä (stereokuuntelu + mikrofoni samassa jakissa) puhelimelle, ja sen mix-minus -toiminto jolla voidaan välttää turha kierto mikrofonin ja kuntelun välillä. USB-liittimen kautta onnistuu niin Skype, Facetime, Hangouts kuin Slack -audion reitittäminen. Erillisen Zoom BTA-2 Bluetooth-vastaanottimen kautta puhelimen kautta tehdyille haastatteluille voi luoda langattoman yhteyden.
  Sound Pad -pikakytkinten taakse on helppo tallentaa niin introt, outrot, jinglet ja kanavatunnukset kuin valmiit haastattelut. Omien muistipaikkojen ohella tarjolla on 13 valmista merkkiääntä, yhteensä 36 ääniefektiä ja tallennetta neljässä aliryhmässä.
  Kuudessa kuulokelähdössä on jokaisessa oma tasonsäätönsä. Päälähdöistä Zoom P8 kytkeytyy esimerkiksi tarkkailukaiuttimiin. USB-C -väylän kautta P8 kytkeytyy tietokoneeseen, joko streamin luomiseksi tai äänen jatkokäsittelyä varten.
  Zoom Podtrak P8 toimii niin omalla virtalähteellään, kuin tarpeen vaatiessa jopa 2 tuntia neljällä AA-paristolla. Lisätietoja
  319,00 €
 4. Zoom R20 16-raitatallennin
  Zoom
  R20 16-raitatallennin
  Zoom R20 on näppärän kokoinen tallentava miksauspöytä, jolla voit äänittää, editoida ja miksata kappaleitasi. Voit keskittyä itse musiikkiin, sillä 4.3 tuuman kosketusnäyttö ja selkeät kontrollit tekevät käytöstä helppoa ja nopeaa. R20:n on ujutettu Zoomin pitkän historian ylivoimaisesti laadukkaimmat etuasteet. Kuusi XLR-sisäänmenoa, kaksi combo-sisäänmenoa ja 16 äänitettävää raitaa tekee R20:sta täydellisen työkalun lauluntekijälle tai vaikka kokonaiselle bändille.
  Voit myös kiillottaa äänityksiäsi ammattitason efekteillä, kuten kompressorilla, ekvalisaattorilla yms. Laitteesta löytyy myös 150 rytmikuviota 30 eri genrestä, joiden avulla voit jatkaa äänityksiä vaikka rumpali olisi nukkunut pommiin. R20:ssa on jopa 18 sisäänrakennettua syntikkasoundia, joilla voit maustaa biisejäsi USB-C-liitäntään kytketyn USB-koskettimiston avulla. Voit myös tuoda ja toistaa standardeja MIDI-tiedostoja.

  Tallennus tapahtuu kätevästi suoraan SDHD (max 32 Gt) tai SDXD (max 1 TB) -muistikortille. Kuuntelu tapahtuu suoraviivaisesti joko kuulokeliitännästä, tai linjaulostulojen kautta monitorikaiuttimillasi. Zoom R20 toimii myös 8 sisään/2 ulos tai 2 sisään/2 ulos -tyyppisenä äänikorttina Windows/OSX ja iOS -ympäristöissä. Lisätietoja
  419,00 €
 5. Solid state logic SSL2 USB-äänikortti
  Solid state logic
  SSL2 USB-äänikortti
  Solid State Logic SSL2 on laadukas USB -äänikortti, jossa on luokkansa parhaimpiin kuuluvat mikrofonietuasteet ja Legacy 4K -analoginen sisääntulo sekä studiotason monitori-liitännät. Mukana tulee myös monipuolinen SSL Production Pack -äänityssofta. Lisätietoja
  195,00 €
 6. Solid state logic SSL2+ USB-äänikortti
  Solid state logic
  SSL2+ USB-äänikortti
  Solid State Logic SSL2+ on laadukas USB -äänikortti, jossa on luokkansa parhaimpiin kuuluvat mikrofonietuasteet ja Legacy 4K -analoginen sisääntulo sekä studiotason monitori-liitännät. Mukana tulee myös monipuolinen SSL Production Pack -äänityssofta. Lisätietoja
  259,00 €
 7. Universal audio UA Apollo Solo USB Heritage Edition
  Universal audio
  UA Apollo Solo USB Heritage Edition
  Universal Audio Apollo Solo USB on laadukas Windows-käyttöjärjestelmälle tarkoitettu 2 x 4 Desktop -äänikortti, jossa on mm. SHARC DSP -prosessori ja kaksi Unison mic -etuastetta. Mukana tulee myös Realtime Analog Classics plug-in -bundle, jossa on laaja valikoima legendaarisia etuasteita, kompressoreita, kitara- ja basso-emulointeja ja paljon muuta. Lisätietoja
  499,00 €
 8. Steinberg UR44C USB3 AUDIO&MIDI INTERFACE
  Steinberg
  UR44C USB3 AUDIO&MIDI INTERFACE
  Steinberg UR44C on laadukas ja vankkarakenteinen 6 in + 4 out konfiguraatiolla varustettu USB 3.0 -äänikortti. Huippumuuntimet ovat resoluutioltaan 32-bit/192 kHz tasoa ja laitteistopohjainen DSP tarjoaa latenssivapaan monitoroinnin huippu-efektein, kuten REV-X reverb, Sweet Spot Morphing Channel Strip sekä VST-pohjaiset Guitar Amp -mallinnukset. Lisätietoja
  319,00 €
Sivu
per sivu