Langattomat mikrofonijärjestelmät

Tästä löydät kaikki tuotteemme kategoriasta Langattomat mikrofonijärjestelmät.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 49-72 / 343

Aseta nousevaan järjestykseen
per sivu
 1. Rode Wireless Go II langaton järj. musta
  Rode
  Wireless Go II langaton järj. musta
  RØDE Wireless GO II on erittäin pieni kokoinen digitaalinen kaksi kanavainen langaton mikrofonijärjestelmä. Lähetin ja vastaanotin painavat kumpikin vain 31 g. Lähetintä voidaan käyttää monipuolisena klipsi-mikrofonina, jossa on sisäänrakennettu kondensaattorimikrofoni tai siihen voidaan liittää erillinen lavalier -mikrofoni. Vastaanotin voidaan liittää esimerkiksi kameraan kätevällä klipsi-kiinnityksellä. RØDE Wireless GO II on erinomainen valinta lavapresentaatioihin, vloggaukseen ja striimaukseen. Lisätietoja
  299,00 €
 2. Akg WMS40 Mini 2 Instrument Set ISM2/3
  Akg
  WMS40 Mini 2 Instrument Set ISM2/3
  Helppokäyttöinen langaton instrumenttisetti kahdelle soittimelle tai mikrofonille. Sisältää lähettimet ja vastaanottimen.

  AKG WMS40 Mini Dual Instrumental Set on kaikessa yksinkertaisuudessaan kestävä ja helppokäyttöinen langaton järjestelmä instrumentteja ja headset-mikrofoneja varten.

  WMS40 Mini setti sopii hyvin pienille lavoille sekä puhe- että instrumenttikäyttöön. Setin toimintasäde on noin 20 metriä. Settiin kuuluvat PT40 Mini-lähettimet ovat kevyitä ja kestäviä, lisäksi ne saavat yhden AA-pariston taholta itseensä virtaa jopa 30 tunnin ajaksi!

  Koska laitteissa on ainoastaan yksi kiinteä taajuus, synkkaavat ne erityisen vaivattomasti heti kun laitat virran päälle. Paketti sisältää 2 kappaletta PT40 Mini-lähettimiä, SR40 Mini Dual-vastaanottimen, 2 kappaletta MKG L-instrumenttikaapeleita ja virtalähteen vastaanottimelle. Lisätietoja
  225,00 €
 3. Akg WMS45 Vocal Set
  Akg
  WMS45 Vocal Set
  AKG Perception Wireless 45 on hyväsoundinen, laadukas ja helppokäyttöinen analoginen langaton lähetin/vastaanotinkokonaisuus pienille ja keskisuurille estradeille: klubeille, esiintymislavoille, yhteisötilaisuuksiin, kongresseihin ja kuntosaleille. Valmiit taajuusvalikot mahdollistavat sujuvan käytön, olipa tarve yhdelle signaalille tai monikanava-audiolle.

  AKG Perception Wireless toimii jopa kahdeksan tuntia yhdellä AA-koon paristolla, joten päivittäiset käyttökulut pysyvät aina kohtuullisina. Järjestelmää on saatavissa erilaisina yhdistelminä käyttötarkoituksen mukaan.

  AKG Perception Wireless 45 solistiversio on samalla kertaa selkeä käyttää ja hyvän kuuloinen. Pakkaukseen kuuluu käsikapulamallin HT45-lähetin dynaamisella, hertta-suuntakuvion mikrofonilla, joka tuo laulun selkeästi läpi kovassakin metelissä. SR45-vastaanottimessa on lähdöt sekä XLR-liittimellä että 6,3mm jakilla.

  AKG Perception Wireless 45 -sarjan sydän on tehokas SR45 -vastaanotin, jonka valmiit taajuusvalikot mahdollistavat jopa kahdeksan langattoman järjestelmän sujuvan samanaikaisen käytön. Se sopii niin laulu- ja puhekäyttöön kuin soittimille, ja omimmillaan se on pienillä ja keskikokoisilla estradeilla kuten klubeilla, esiintymislavoilla, yhteisötilaisuuksissa, kongresseissa ja kuntosaleilla. SR45-vastaanottimessa on LED-merkkivalo niin radiotaajuussignaalille kuin signaalin yliohjaukselle. Lähdöt on toteutettu sekä ammattiaudion XLR-liittimellä että 6,3mm jakilla ja kansainvälistä käyttöä silmällä pitäen mukana on universaali virtalähdesarja.

  AKG Perception HT45 solistimikrofoni on käsikapulamallinen, dynaaminen mikrofoni laulukäyttöön. Herttakuvio (kardioidi) eliminoi ulkoisia vuotoja ja poimii solistin äänen mahdollisimman tehokkaasti ja ilman kierto-ongelmia. Jousiteräslankainen mikrofoniverkko suojaa mikrofonin kapselia iskuilta. HT45-lähetinyksikössä on oma lähtötason säätö ja häiriötön kytkin virralle ja vaimennukselle. Pariston merkkivalo muuttuu punaiseksi ennen kuin virta loppuu, joten paristonvaihdon voi rytmittää huomaamattomasti esityksen lomaan. Lisätietoja
  225,00 €
 4. Bose Bose S1 Pro+ Plug-on lähetin.
  Bose
  Bose S1 Pro+ Plug-on lähetin.
  Langaton mikrofoni-/linjalähetin Bose S1 Pro + järjestelmään. Kytke lähetin haluamaasi mikrofoniin tai esimerkiksi mikseriin ja muodosta langaton yhteys Bose S1 Pro + järjestelmään. Lataa lähetin kaiuttimessa olevassa lataustelakassa.

  Lähettimelle on valittavissa mikrofoni- tai linjatason signaali. Mikseriin kytkettäessä valitse linjatasoinen signaali. Lisätietoja
  189,00 €
  Arvio:
  100%
 5. Beyerdynamic 2-channel diversity receiver 518-54
  Beyerdynamic
  2-channel diversity receiver 518-54
  Beyerdynamic TG 500DR on kovaan käyttöön suunniteltu tuplavastaanotin langattomille lähettimille. Räkkikokoisessa vastaanottimessa on sisäänrakennettu verkkolaite ja antennijakaja häiriöttömään vastaanottoon. Taustavalaistun näytön ja käytännöllisen infrapuna-tekniikan ansiosta on laiteparien ohjelmoiminen helppoa. Lisätietoja
  629,00 €
per sivu