Digitaalipianot (sähköpianot)

Digitaalipiano on digitaalinen versio tavallisesta pianosta ja se tunnetaan myös nimillä digipiano tai sähköpiano. Selaa F-Musiikin laajaa digipianovalikoimaa käyttämällä sivun ylälaidan kätevää hakutoimintoa tai rajaa valintaasi suodattimien avulla.

Digitaalipianossa ei ole akustisesti soivia kieliä tai kaikukoppaa kuten tavallisessa pianossa, vaan ääni muodostetaan digitaalisessa äänimodulissa, jota ohjataan digitaalipianon koskettimistolla.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 145-148 / 148

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu
  1. Yamaha Clavinova CSP295PE digitaalipiano,
    Yamaha
    Clavinova CSP295PE digitaalipiano,
    Clavinova CSP-200 -sarjan digitaalipiano tarjoaa jopa vasta-alkajalle työvälineet suosikkikappaleen soittamiseen. Ainutlaatuinen Stream Lights -valo-opastus indikoi selkeästi seuraavan soitettavan koskettimen yhteistoiminnassa intuitiivisen Smart Pianist -applikaation kanssa. Autenttinen soittotuntuma, laadukas äänentoisto ja markkinoiden monipuolisimmat älyominaisuudet rikastavat soittoharrastusta ainutlaatuisella tavalla. Lisätietoja
    6 100,00 €
  2. Yamaha CVP909GP Clavinova, musta kiiltävä
    Yamaha
    CVP909GP Clavinova, musta kiiltävä
    CVP-909 sarja tarjoaa huippuluokan flyygelisoinnin ja autenttisen soittotuntuman. Pianoäänistä huolehtii maailmanluokan konserttiflyygelit Yamaha CFX:än ja Bösendorfer Imperialin muodossa. Kattava lisäsoitinäänivalikoima ja monipuolinen säestystyylikirjasto edustavat samaa laatuluokitusta.
    CVP-909GP täydentää tilaa upealla muotoilullaan sekä tuottaa autenttisen ääniprojisoinnin nostettavan flyygelikantensa avulla. Lisätietoja
    17 180,00 €
Sivu
per sivu