Yamaha Silent ja Disklavier

Sähkökitara ja sähköbasso tarvitsevat niille sopivan vahvistimen. F-Musiikilta löydät vahvistimen jokaiseen käyttötarkoitukseen, pienistä kotivahvistimista stadionluokan nuppi-kaappiyhdistelmiin. Käytä sivun ylälaidan kätevää hakutoimintoa tai rajaa valintaasi suodattimien avulla.F-Musiikin maahantuomat YAMAHA Silent-pianot ja -flyygelit mahdollistavat akustisella pianolla harjoittelun myös silloin, kun ympärillä olevat ihmiset haluavat nauttia hiljaisuudesta.

Kun pianon Silent-toiminto aktivoidaan, akustinen ääni ei kuulu. Herkkä optinen sensori muuttaa koskettimien liikkeet midi-tiedoksi, jonka avulla tuotetaan aidosta Yamaha-konserttiflyygelistä tallennettu ääni, jonka kuulet kuulokkeilla. YAMAHA TransAcoustic -soittimissa on lisäksi toiminto, jonka avulla pianon digitaalinen äänigeneraattori lähettää äänisignaalin muuntimeen, joka on yhteydessä pianon kaikupohjaan. Puisen kaikupohjan resonoidessa syntyy luonnollinen ja kaunis ääni. Kaikupohja toimii siis laadukkaana kaiuttimena. YAMAHA Disklavier -soittimissa on tallennus- ja toistotoiminnot, joiden avulla piano tai flyygeli voi soittaa kappaleen tiedostosta tai etätoiminnolla.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 25-48 / 55

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu
 1. Yamaha B3ETC3PWH TransAcoustic, kiiltävä valkoinen
  Yamaha
  B3ETC3PWH TransAcoustic, kiiltävä valkoinen

  B3-pianossa on suurempi äänipohja sekä runko, kuin muissa B-sarjan pianoissa. Soittimessa on korkealaatuinen vasarakoneisto ja viisi tukevaa runkopalkkia äänipohjan takana stabiloimassa rungon rakennetta. B3 asettaa soinniltaan ja tuntumaltaan kovan haasteen selkeästi kalliimmille soittimille.


  B3ETC3PWH on B3-sarjan TransAcoustic-versio, joka Silent-ominaisuuden lisäksi toimii kaiuttimena kaikupohjaan asennettujen aktuaattoreiden avulla.

  Kaikki F-Musiikin maahantuomat Yamaha-pianot ovat ''European dry''- tai ''European super dry'' -tuotantoa, jossa on otettu huomioon Suomen vaativa ilmasto akustiselle pianolle.

  Lue lisää...

  B-sarjassa käytettävät puu- ja metalliosat valmistetaan Japanissa.

  Lisätietoja
  11 590,00 €
 2. Yamaha C1XSH3PE Silent Flyygeli, musta kiiltävä
  Yamaha
  C1XSH3PE Silent Flyygeli, musta kiiltävä

  Yamahan C-sarjan flyygelimallisto on jo useamman vuosikymmenen ollut laatua arvostavien oppilaitosten ja yksityishenkilöiden valinta.

  Vuonna 2012 uudistunut CX-versio on kasvattanut suosiota entisestään rikkaan ja tarkasti projisoivan äänensä ansiosta. Tukevat runkorakenteet mahdollistavat tavanomaista kantavamman äänen kun taas erinomainen herkkyys ja tasapainoinen harmonia syntyy GPX-suunnitteluperiaatteela toteutetussa kaikupohjassa. CX-mallistolle varta vasten kehitetyt kielet ja vasaroiden huopamateriaalit tuovat sointiin syvyyttä ja täyteläisyyttä.


  CX-flyygelimallisto pohjautuu materiaaleiltaan, valmistusmenetelmiltään sekä teknologiainnovaatioiltaan käsin tehtyyn, vuonna 2010 julkaistuun CFX-konserttiflyygeliin. C1X on CX-sarjan kompaktein malli, ja se soveltuu erinomaisesti yksityisasiakkaalle kotikäyttöön, mutta myös pienempiin julkisiin tiloihin. Kompakti soitin tuntuu ominaisuuksiltaan kokoluokkaansa isommalta soittimelta.

  C1XSH3PE on C1X-malliston Silent-versio

  Kaikki F-Musiikin maahantuomat Yamaha-pianot ovat ''European dry'' tai ''European super dry'' tuotantoa, jossa on otettu huomioon Suomen vaativa ilmasto akustiselle pianolle.

  10 vuoden lisätakuu...

  CX-sarja valmistetaan Kagegawan legendaarisella pianotehtaalla, Japanissa.

  Lisätietoja
  40 900,00 €
 3. Yamaha C3XSH2PE Silent musta kiiltävä
  Yamaha
  C3XSH2PE Silent musta kiiltävä
  Yamaha CX-sarjan flyygeleissä on normaalia tukevampi runko ja parannettu kaikupohja, joiden ansiosta flyygelin ääni on hyvin kaunis ja eroittelukykyinen. Vasaroiden huopamateriaali on sama kuin Yamahan CFX-konserttiflyygelissä. Silent flyygelissä yhdistyy korkeatasoinen akustinen soitin ja innovatiivinen digitaalitekniikka. Silent-järjestelmässä on kehittynyt sensorisysteemi, jolla ohjataan pianoon liittettyä digitaalista yksikköä ja kuulokkeiden tai erillisen vahvistimen avulla voidaan soittaa eri instrumenttiääniä, kuten Yamahan CFX konserttiflyygeliä. Silent tilassa flyygelin vasarat eivät osu kieliin ja soitto on ulospäin täysin hiljaista. Yamaha Silent-flyygeli on mitä parhain hankinta, kun ei haluta häiritä muuta perhettä tai naapureita. Voit soittaa korkeatasoista flyygeliä silloin kun sinä itse haluat, riippumatta kellonajasta. Akustinen flyygeli on sama kuin Yamaha C3XPE. F-Musiikki Oy myöntää kaikille maahantuomilleen Yamaha-pianoille ja Yamaha-flyygeleille 10-vuoden takuun. Lisätietoja
  53 990,00 €
 4. Yamaha C3XSH3PE Silent Flyygeli, musta kiiltävä
  Yamaha
  C3XSH3PE Silent Flyygeli, musta kiiltävä

  Yamahan C-sarjan flyygelimallisto on jo useamman vuosikymmenen ollut laatua arvostavien oppilaitosten ja yksityishenkilöiden valinta. Vuonna 2012 uudistunut CX-versio on kasvattanut suosiota entisestään rikkaan ja tarkasti projisoivan äänensä ansiosta. Tukevat runkorakenteet mahdollistavat tavanomaista kantavamman äänen kun taas erinomainen herkkyys ja tasapainoinen harmonia syntyy GPX-suunnitteluperiaatteela toteutetussa kaikupohjassa. CX-mallistolle varta vasten kehitetyt kielet ja vasaroiden huopamateriaalit tuovat sointiin syvyyttä ja täyteläisyyttä.
  CX-flyygelimallisto pohjautuu materiaaleiltaan, valmistusmenetelmiltään sekä teknologiainnovaatioiltaan käsin tehtyyn, vuonna 2010 julkaistuun CFX-konserttiflyygeliin.

  C3-klassikkomalli on jo vuosikaudet ollut Suomen myydyin flyygeli ja on muodostunut standardiksi maamme kouluissa, musiikkiopistoissa ja konservatorioissa. Uudistunut CX-versio jatkaa onnistuneesti perinnettä tarjoamalla hienostuneisuutta ja vankkuutta yksissä kuorissa.

  Kaikki F-Musiikin maahantuomat Yamaha-pianot ovat ''European dry'' tai ''European super dry'' tuotantoa, jossa on otettu huomioon Suomen vaativa ilmasto akustiselle pianolle.  10 vuoden lisätakuu...

  CX-sarja valmistetaan Kagegawan legendaarisella pianotehtaalla, Japanissa.

  Lisätietoja
  53 990,00 €
 5. Yamaha C5XSH3PE Silent Flyygeli, musta kiiltävä
  Yamaha
  C5XSH3PE Silent Flyygeli, musta kiiltävä

  YAMAHA C5X on vuosikaudet ollut erittäin suosittu ja käyttömahdollisuuksiltaan monipuolinen flyygelimalli. C5X on haluttu, luotettava ja pitkäikäinen instrumentti laatua arvostavien koulujen saleihin, musiikkiopistojen ja konservatorioiden luokkiin, seurakunnille, äänitysstudioihin ja kulttuurikoteihin.

  X-sarjan uudistusten myötä 2-metrinen klassikkomalli on entistä hienostuneempi (Eurooppalainen kielilankamateriaali, saksalainen vasarahuopamateriaali, GPX-suunnittelufilosofialla toteutettu kaikupohja). Rungon uudessa suunnittelussa on hyödynnetty pitkän kehitystyön hedelmia suoraan uuden CFX -konserttiflyygelin parhaista uusista ominaisuuksista. C5X mallissa on kielityksen harmonian kannalta ihanteellinen balanssi isompien mallien tapaan, mutta moneen tilaan sopivassa koossa.

  C5XSH3PE on C5X -flyygelin Silent-versio.

  10 vuoden lisätakuu...


  Kaikki F-Musiikin maahantuomat Yamaha-pianot ovat ''European dry'' tai ''European super dry'' tuotantoa, jossa on otettu huomioon Suomen vaativa ilmasto akustiselle pianolle.

  Lisätietoja
  60 190,00 €
 6. Yamaha DC2XENPE DISKLAVIER MUSTA KIILTÄ
  Yamaha
  DC2XENPE DISKLAVIER MUSTA KIILTÄ
  DC2X ENST Enspire ST tarjoaa tallentamis- ja toistotoiminnot, patentoidut Yamaha SILENT Piano System ja DSP Servo Drive System järjestelmät käyttäjille, jotka haluavat akustiselta pianolta enemmän. DC2X ENST on akustisesti sama soitin kuin malli C2X. Lisätietoja
  56 070,00 €
 7. Yamaha DGB1KENPE MUSTA KIILTÄVÄ, DISKLAVIE
  Yamaha
  DGB1KENPE MUSTA KIILTÄVÄ, DISKLAVIE
  DGB1 ENST Enspire ST tarjoaa tallentamis- ja toistotoiminnot, patentoidut Yamaha SILENT Piano System ja DSP Servo Drive System järjestelmät käyttäjille, jotka haluavat akustiselta pianolta enemmän. DGB1 ENST on akustisesti sama soitin kuin malli GB1K. Lisätietoja
  34 590,00 €
 8. Yamaha piano DU1ENPE MUSTA KIILTÄVÄ, SILENT/DISK
  Yamaha piano
  DU1ENPE MUSTA KIILTÄVÄ, SILENT/DISK
  DU1 ENPE Enspire ST tarjoaa rajattomat mahdollisuudet. Enspire ST tarjoaa tallentamis- ja toistotoiminnot, patentoidut Yamaha SILENT Piano System ja DSP Servo Drive System järjestelmät käyttäjille, jotka haluavat akustiselta pianolta enemmän. DU1 ENPE on akustisesti sama soitin kuin malli U1PE Lisätietoja
  23 690,00 €
 9. Yamaha DU1ENPWH VALK. KIILTÄVÄ DISKLAVIER
  Yamaha
  DU1ENPWH VALK. KIILTÄVÄ DISKLAVIER
  DU1 ENPWH Enspire ST tarjoaa rajattomat mahdollisuudet. Enspire ST tarjoaa tallentamis- ja toistotoiminnot, patentoidut Yamaha SILENT Piano System ja DSP Servo Drive System järjestelmät käyttäjille, jotka haluavat akustiselta pianolta enemmän. DU1 ENPWH Disklavier on akustisesti sama soitin kuin malli U1PWH Lisätietoja
  19 990,00 €
 10. Yamaha piano DYUS1ENPE Disklavier upright piano
  Yamaha piano
  DYUS1ENPE Disklavier upright piano
  DYUS1 ENST Enspire ST tarjoaa rajattomat mahdollisuudet. Enspire ST tarjoaa tallentamis- ja toistotoiminnot, patentoidut Yamaha SILENT Piano System ja DSP Servo Drive System järjestelmät käyttäjille, jotka haluavat akustiselta pianolta enemmän. DYUS1 ENST on akustisesti sama soitin kuin malli YUS1. Lisätietoja
  26 100,00 €
 11. Yamaha GB1KSC2PE Silent musta kiiltävä
  Yamaha
  GB1KSC2PE Silent musta kiiltävä
  Yamahan flyygelimalliston pienin ja edullisin malli sopii kokonsa puolesta jokaiseen kotiin. Laadukkaan äänen ja kauniin muotoilun lisäksi flyygelissä on suosittu Yamaha Silent-toiminto.
  Silent-järjestelmässä on kehittynyt sensorisysteemi, jolla ohjataan pianoon liittettyä digitaalista yksikköä ja kuulokkeiden avulla voidaan soittaa eri instrumenttiääniä, kuten Yamahan CFX konserttiflyygeliä ati Bösendorfer Imperial konserttiflyygeliä. Silent tilassa pianon vasarat eivät osu kieliin ja soitto on ulospäin täysin hiljaista. Yamaha Silent-piano on mitä parhain hankinta, kun ei haluta häiritä muuta perhettä tai naapureita. Voit soittaa korkeatasoista pianoa silloin kun sinä itse haluat, riippumatta kellonajasta. Saatavilla myös ilmainen ''Smart Pianist'' sovellus (vaatii erillisen UD-WL01 USB Wireless LAN adaptorin). Akustinen flyygeli on sama kuin Yamaha GB1KPE. F-Musiikki Oy myöntää kaikille maahantuomilleen Yamaha-pianoille ja Yamaha-flyygeleille 10-vuoden takuun. Lisätietoja
  18 150,00 €
 12. Yamaha GB1KSC2PWH Silent, valkoinen kiiltävä
  Yamaha
  GB1KSC2PWH Silent, valkoinen kiiltävä
  Yamahan flyygelimalliston pienin ja edullisin malli sopii kokonsa puolesta jokaiseen kotiin. Laadukkaan äänen ja kauniin muotoilun lisäksi flyygelissä on suosittu Yamaha Silent-toiminto.
  Silent-järjestelmässä on kehittynyt sensorisysteemi, jolla ohjataan pianoon liittettyä digitaalista yksikköä ja kuulokkeiden avulla voidaan soittaa eri instrumenttiääniä, kuten Yamahan CFX -konserttiflyygeliä tai Bösendorfer Imperial -konserttiflyygeliä. Silent-tilassa pianon vasarat eivät osu kieliin ja soitto on ulospäin täysin hiljaista. Yamaha Silent -piano on mitä parhain hankinta, kun ei haluta häiritä muuta perhettä tai naapureita. Voit soittaa korkeatasoista pianoa silloin kun sinä itse haluat, riippumatta kellonajasta. Saatavilla myös ilmainen ''Smart Pianist'' -sovellus (vaatii erillisen UD-WL01 USB Wireless LAN adaptorin). Akustinen flyygeli on sama kuin Yamaha GB1KPWH. F-Musiikki Oy myöntää kaikille maahantuomilleen Yamaha-pianoille ja Yamaha-flyygeleille 10-vuoden takuun. Lisätietoja
  19 730,00 €
 13. Yamaha piano U1SH2PE silent musta kiiltävä
  Yamaha piano
  U1SH2PE silent musta kiiltävä
  Yamaha U1-piano on monivuotinen kestosuosikki pianistien keskuudessa. U1-pianossa löytyy erinomaista suorituskykyä ja siitä on tullut standardi muille saman hintaluokan pianoille.
  Silent pianoissa yhdistyy korkeatasoinen akustinen piano ja innovatiivinen digitaalitekniikka. Silent-järjestelmässä on kehittynyt sensorisysteemi, jolla ohjataan pianoon liittettyä digitaalista yksikköä ja kuulokkeiden tai erillisen vahvistimen avulla voidaan soittaa eri instrumenttiääniä, kuten Yamahan CFX konserttiflyygeliä tai Bösendorfer Imperial konserttiflyygeliä. Silent tilassa pianon vasarat eivät osu kieliin ja soitto on ulospäin täysin hiljaista. Yamaha Silent-piano on mitä parhain hankinta, kun ei haluta häiritä muuta perhettä tai naapureita. Voit soittaa korkeatasoista pianoa silloin kun sinä itse haluat, riippumatta kellonajasta. Saatavilla myös ilmainen ''Smart Pianist'' sovellus (vaatii erillisen UD-WL01 USB Wireless LAN adaptorin). Akustinen piano on sama kuin Yamaha U1PEQ. F-Musiikki Oy myöntää kaikille maahantuomilleen Yamaha-pianoille ja Yamaha-flyygeleille 10-vuoden takuun. Lisätietoja
  14 890,00 €
 14. Yamaha piano U1SH2PWH Silent Piano, valkoinen kiiltävä
  Yamaha piano
  U1SH2PWH Silent Piano, valkoinen kiiltävä
  Yamaha U1-piano on monivuotinen kestosuosikki pianistien keskuudessa. U1-pianossa löytyy erinomaista suorituskykyä ja siitä on tullut standardi muille saman hintaluokan pianoille.
  Silent pianoissa yhdistyy korkeatasoinen akustinen piano ja innovatiivinen digitaalitekniikka. Silent-järjestelmässä on kehittynyt sensorisysteemi, jolla ohjataan pianoon liittettyä digitaalista yksikköä ja kuulokkeiden tai erillisen vahvistimen avulla voidaan soittaa eri instrumenttiääniä, kuten Yamahan CFX konserttiflyygeliä tai Bösendorfer Imperial konserttiflyygeliä. Silent tilassa pianon vasarat eivät osu kieliin ja soitto on ulospäin täysin hiljaista. Yamaha Silent-piano on mitä parhain hankinta, kun ei haluta häiritä muuta perhettä tai naapureita. Voit soittaa korkeatasoista pianoa silloin kun sinä itse haluat, riippumatta kellonajasta. Saatavilla myös ilmainen ''Smart Pianist'' sovellus (vaatii erillisen UD-WL01 USB Wireless LAN adaptorin). Akustinen piano on sama kuin Yamaha U1PWH. F-Musiikki Oy myöntää kaikille maahantuomilleen Yamaha-pianoille ja Yamaha-flyygeleille 10-vuoden takuun. Lisätietoja
  17 190,00 €
 15. Yamaha piano U1SH3PWH silent valkoinen kiiltävä
  Yamaha piano
  U1SH3PWH silent valkoinen kiiltävä

  Yamaha U1 on monikymmenvuotinen kestosuosikki pianistien ja ammattioppilaitosten keskuudessa. Erinomaisen suorituskykynsä, laadukkaan sointinsa sekä kestävän viimeistelynsä ansiosta siitä on muodostunut hintaluokkansa standardi.

  U1SH3PE on klassikkomallin SILENT-versio.


  10 vuoden lisätakuu...

  Kaikki F-Musiikin maahantuomat Yamaha-pianot ovat ''European dry'' tai ''European super dry'' tuotantoa, jossa on otettu huomioon Suomen vaativa ilmasto akustiselle pianolle.

  Lisätietoja
  17 750,00 €
 16. Yamaha piano U1TA2PE Trans Acoustic Silent musta
  Yamaha piano
  U1TA2PE Trans Acoustic Silent musta
  Yamaha U1TA2PE Trans Acoustic on aito korkeatasoinen akustinen piano, johon on yhdistetty mullistavaa digitaalitekniikkaa. Pianon digitaalinen äänigeneraattori lähettää äänisignaalin muuntimeen, joka on yhteydessä pianon kaikupohjaan. Puisen kaikupohjan resonoidessa syntyy luonnollinen ja kaunis ääni. Kaikupohja toimii siis laadukkaana kaiuttimena. Pianossa on myös Yamahan Silent SH2 äänimoduli, jolla voidaan soittaa lukuisia eri soitinääniä ja audiotallenteita. Yamaha Trans Acoustic on luonnollinen tapa toistaa digitaalista musiikkia. Akustinen piano on sama kuin U1PEQ. Lisätietoja
  17 760,00 €
 17. Yamaha piano U1TA2PWH TransAcoustic Silent valko
  Yamaha piano
  U1TA2PWH TransAcoustic Silent valko
  Yamaha U1TA2PWH Trans Acoustic on aito korkeatasoinen akustinen piano, johon on yhdistetty mullistavaa digitaalitekniikkaa. Pianon digitaalinen äänigeneraattori lähettää äänisignaalin muuntimeen, joka on yhteydessä pianon kaikupohjaan. Puisen kaikupohjan resonoidessa syntyy luonnollinen ja kaunis ääni. Kaikupohja toimii siis laadukkaana kaiuttimena. Pianossa on myös Yamahan Silent SH2 äänimoduli, jolla voidaan soittaa lukuisia eri soitinääniä ja audiotallenteita. Yamaha Trans Acoustic on luonnollinen tapa toistaa digitaalista musiikkia. Akustinen piano on sama kuin U1PWHQ. Lisätietoja
  18 690,00 €
 18. Yamaha piano U1TA3PWH TransAcoustic, kiiltävä valkoinen
  Yamaha piano
  U1TA3PWH TransAcoustic, kiiltävä valkoinen

  Yamaha U1 on monikymmenvuotinen kestosuosikki pianistien ja ammattioppilaitosten keskuudessa. Erinomaisen suorituskykynsä, laadukkaan sointinsa sekä kestävän viimeistelynsä ansiosta siitä on muodostunut hintaluokkansa standardi.

  U1TA3PE on klassikkomallin TransAcoustic -versio.


  10 vuoden lisätakuu...

  Kaikki F-Musiikin maahantuomat Yamaha-pianot ovat ''European dry'' tai ''European super dry'' tuotantoa, jossa on otettu huomioon Suomen vaativa ilmasto akustiselle pianolle.

   

  Lisätietoja
  19 490,00 €
 19. Yamaha piano U3SH2PE silent piano musta kiiltävä
  Yamaha piano
  U3SH2PE silent piano musta kiiltävä
  Yamaha U3-mallin suuri kaikupohja, sekä tilava runko mahdollistavat suuren äänenvoiman sekä tonaliteetin, joka on luonteenomaista Yamahan U-mallistolle.
  Silent pianoissa yhdistyy korkeatasoinen akustinen piano ja innovatiivinen digitaalitekniikka. Silent-järjestelmässä on kehittynyt sensorisysteemi, jolla ohjataan pianoon liittettyä digitaalista yksikköä ja kuulokkeiden tai erillisen vahvistimen avulla voidaan soittaa eri instrumenttiääniä, kuten Yamahan CFX konserttiflyygeliä tai Bösendorfer Imperial konserttiflyygeliä. Silent tilassa pianon vasarat eivät osu kieliin ja soitto on ulospäin täysin hiljaista. Yamaha Silent-piano on mitä parhain hankinta, kun ei haluta häiritä muuta perhettä tai naapureita. Voit soittaa korkeatasoista pianoa silloin kun sinä itse haluat, riippumatta kellonajasta. Saatavilla myös ilmainen ''Smart Pianist'' sovellus (vaatii erillisen UD-WL01 USB Wireless LAN adaptorin). Akustinen piano on sama kuin Yamaha U3SPEQ. F-Musiikki Oy myöntää kaikille maahantuomilleen Yamaha-pianoille ja Yamaha-flyygeleille 10-vuoden takuun. Lisätietoja
  18 499,00 €
 20. Yamaha piano U3SH3PE Silent, musta kiiltävä
  Yamaha piano
  U3SH3PE Silent, musta kiiltävä
  Yamaha U3-mallin suuri kaikupohja, sekä tilava runko mahdollistavat suuren äänenvoiman sekä tonaliteetin, joka on luonteenomaista Yamahan U-mallistolle. Yamaha U3-piano on ollut pitkään suosittu valinta musiikkioppilaitoksissa, ammattilaisten keskuudessa sekä vaativimmilla kotipianisteilla.

  U3SH3PE on klassikkomallin SILENT-versio.

  10 vuoden lisätakuu...

  Kaikki F-Musiikin maahantuomat Yamaha-pianot ovat ''European dry'' tai ''European super dry'' tuotantoa, jossa on otettu huomioon Suomen vaativa ilmasto akustiselle pianolle.
  . Lisätietoja
  19 490,00 €
 21. Yamaha piano YUS1SH2PE Silent musta kiiltävä
  Yamaha piano
  YUS1SH2PE Silent musta kiiltävä
  Yamahan YUS -mallisto vie pianonsoiton uudelle laatu- ja esitystasolle.
  Yamahan pianoiden lippulaivasta, SU7 mallista polveutuvat tuotantomenentelmät ja huippuosaaminen ovat luoneet loistavarakenteisen soittimen, jossa on vertaansa vailla oleva sävytys, inspiroivan rikas sointi ja hienostunut äänen balanssi.
  Vasarahuopa ja kielien materiaalit ovat samaa korkeata laatutasoa kuin SU7 mallissa.
  Silent pianoissa yhdistyy korkeatasoinen akustinen piano ja innovatiivinen digitaalitekniikka. Silent-järjestelmässä on kehittynyt sensorisysteemi, jolla ohjataan pianoon liittettyä digitaalista yksikköä ja kuulokkeiden tai erillisen vahvistimen avulla voidaan soittaa eri instrumenttiääniä, kuten Yamahan CFX konserttiflyygeliä tai Bösendorfer Imperial konserttiflyygeliä. Silent tilassa pianon vasarat eivät osu kieliin ja soitto on ulospäin täysin hiljaista. Yamaha Silent-piano on mitä parhain hankinta, kun ei haluta häiritä muuta perhettä tai naapureita. Voit soittaa korkeatasoista pianoa silloin kun sinä itse haluat, riippumatta kellonajasta. Saatavilla myös ilmainen ''Smart Pianist'' sovellus (vaatii erillisen UD-WL01 USB Wireless LAN adaptorin). Akustinen piano on sama kuin Yamaha YUS1PE. F-Musiikki Oy myöntää kaikille maahantuomilleen Yamaha-pianoille ja Yamaha-flyygeleille 10-vuoden takuun. Lisätietoja
  18 190,00 €
 22. Yamaha piano YUS1SH2PWH Silent valkoinen kiiltäv
  Yamaha piano
  YUS1SH2PWH Silent valkoinen kiiltäv
  Yamahan YUS -mallisto vie pianonsoiton uudelle laatu- ja esitystasolle.
  Yamahan pianoiden lippulaivasta, SU7 mallista polveutuvat tuotantomenentelmät ja huippuosaaminen ovat luoneet loistavarakenteisen soittimen, jossa on vertaansa vailla oleva sävytys, inspiroivan rikas sointi ja hienostunut äänen balanssi.
  Vasarahuopa ja kielien materiaalit ovat samaa korkeata laatutasoa kuin SU7 mallissa.
  Silent pianoissa yhdistyy korkeatasoinen akustinen piano ja innovatiivinen digitaalitekniikka. Silent-järjestelmässä on kehittynyt sensorisysteemi, jolla ohjataan pianoon liittettyä digitaalista yksikköä ja kuulokkeiden tai erillisen vahvistimen avulla voidaan soittaa eri instrumenttiääniä, kuten Yamahan CFX konserttiflyygeliä tai Bösendorfer Imperial konserttiflyygeliä. Silent tilassa pianon vasarat eivät osu kieliin ja soitto on ulospäin täysin hiljaista. Yamaha Silent-piano on mitä parhain hankinta, kun ei haluta häiritä muuta perhettä tai naapureita. Voit soittaa korkeatasoista pianoa silloin kun sinä itse haluat, riippumatta kellonajasta. Saatavilla myös ilmainen ''Smart Pianist'' sovellus (vaatii erillisen UD-WL01 USB Wireless LAN adaptorin). Akustinen piano on sama kuin Yamaha YUS1PWH. F-Musiikki Oy myöntää kaikille maahantuomilleen Yamaha-pianoille ja Yamaha-flyygeleille 10-vuoden takuun. Lisätietoja
  15 490,00 €
 23. Yamaha piano YUS1SH3PE Silent musta kiiltävä
  Yamaha piano
  YUS1SH3PE Silent musta kiiltävä

  Yamahan YUS -mallisto vie pianonsoiton uudelle laatu- ja esitystasolle.

  Yamahan pianoiden lippulaivasta, SU7 mallista polveutuvat tuotantomenentelmät ja huippuosaaminen ovat luoneet loistavarakenteisen soittimen, jossa on vertaansa vailla oleva sävytys, inspiroivan rikas sointi ja hienostunut äänen balanssi.
  Vasarahuopa ja kielien materiaalit ovat YUS1 -mallissa samaa korkeata laatutasoa kuin SU7 mallissa.

  YUS1SH3PE on YUS1-mallin SILENT-versio.

  10 vuoden lisätakuu...

  Kaikki F-Musiikin maahantuomat Yamaha-pianot ovat ''European dry'' tai ''European super dry'' tuotantoa, jossa on otettu huomioon Suomen vaativa ilmasto akustiselle pianolle.

  Lisätietoja
  19 100,00 €
 24. Yamaha piano YUS1SH3PWH Silent valkoinen kiiltävä
  Yamaha piano
  YUS1SH3PWH Silent valkoinen kiiltävä

  Yamahan YUS -mallisto vie pianonsoiton uudelle laatu- ja esitystasolle.

  Yamahan pianoiden lippulaivasta, SU7 mallista polveutuvat tuotantomenentelmät ja huippuosaaminen ovat luoneet loistavarakenteisen soittimen, jossa on vertaansa vailla oleva sävytys, inspiroivan rikas sointi ja hienostunut äänen balanssi.
  Vasarahuopa ja kielien materiaalit ovat YUS1 -mallissa samaa korkeata laatutasoa kuin SU7 mallissa.

  YUS1SH3PWH on YUS1-mallin SILENT-versio.

  10 vuoden lisätakuu...

  Kaikki F-Musiikin maahantuomat Yamaha-pianot ovat ''European dry'' tai ''European super dry'' tuotantoa, jossa on otettu huomioon Suomen vaativa ilmasto akustiselle pianolle.

  Lisätietoja
  19 190,00 €
Sivu
per sivu