Haemme tarmokkaita soitinmyyjiä Vantaan myymäläämme.

F-Musiikki Oy (ent. Fazer-Musiikki) on täysin suomalaisomisteinen ja vakavarainen soittimien, esitystekniikan sekä nuottien maahantuoja ja myyjä. Yritys on alansa suurin toimija Suomessa. F-Musiikilla on yhdeksän myymälää ympäri maata, tukkumyynti, sekä huolto- ja asennustoimintaa.

Etsimme nyt soitinmyyjiä F-Musiikki Vantaan myymälään.


Rumpumyyjä

Työ sisältää erityisesti rumpujen ja rumputarvikkeiden myynnin ja asiakaspalvelun tehtäviä. Haemme tehtävään erityisen palvelualtista ja aktiivista henkilöä, joka tulee sujuvasti toimeen suomen ja englannin kielellä. Toivomme hakijalta hyvää rumpujen ja rumputarvikkeiden tuntemusta ja yleistietoa soittimista. Kaupallinen työkokemus ja koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Työ on kokoaikainen, 30 tuntia viikossa. Työ alkaa viimeistään syyskuussa 2019, tai sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää mahdollisimman pian lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen hakemukset@f-musiikki.fi. Laita hakemuksen otsikoksi: Rumpumyyjä / F-Musiikki Vantaa. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa myymäläpäällikkö Dennis Reinholm arkisin pääsääntöisesti klo 12-14 numerosta 010-320 7404.

Haku päättyy 16.8.2019 klo 12.00


Osa-aikainen soitinmyyjä

Työ sisältää mm. monipuolisesti erilaisia myynnin ja asiakaspalvelun tehtäviä. Haemme tehtävään erityisen palvelualtista ja aktiivista henkilöä, joka tulee sujuvasti toimeen suomen ja englannin kielellä. Toivomme hakijalta hyvää soitintuntemusta ja yleistietoa soittimista. Kaupallinen työkokemus ja koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Työ on osa-aikainen, muutama työpäivä viikossa. Työ alkaa viimeistään syyskuussa 2019, tai sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää mahdollisimman pian lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen hakemukset@f-musiikki.fi. Laita hakemuksen otsikoksi: Soitinmyyjä / F-Musiikki Vantaa. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa myymäläpäällikkö Dennis Reinholm arkisin pääsääntöisesti klo 12-14 numerosta 010-320 7404.

Haku päättyy 16.8.2019 klo 12.00