Lasten lauantai 23.9. F-Musiikki Vantaalla

Lasten lauantai 23.9. F-Musiikki Vantaalla

Tervetuloa F-Musiikki Vantaalle juhlimaan Lasten lauantaita!

Lauantaina 23.9. F-Musiikki Vantaan toimipisteen täyttää iloinen nauru ja laulu, kun luvassa on perheen pienimmille suunnattu toiminnan täyteinen musiikkipäivä!

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Ohjelmassa on kasvomaalausta, Tulevaisuuden soitin -piirustuskilpailu sekä ohjattua ohjelmaa yhteistyökumppanimme Jamkidsin ja musiikkikoulu Demon toimesta. Kirsikkana kakun päällä F-Stagella esiintyy lasten ikisuosikki Fröbelin palikat


Aikataulu:

10.00-11.00 Jamkidsin soittopaja

Soittopajassa lapset pääsevät laulamaan, liikkumaan ja musisoimaan erilaisilla soittimilla Jamkidsin mukavien opettajien kanssa. Jamkids järjestää riemukkaita muskareita 0–6-vuotiaille. Tervetuloa koko perheen voimin kokemaan musisoinnin riemu ja juttelemaan lapsen musiikkiharrastuksesta! 

10.30-15.00 Kasvomaalausta

12.00 Fröbelin palikat esiintyy 

13.00-14.30 Musiikkikoulu Demon Soitinseikkailu 

Soitinseikkailu on hauska tapa löytää lapselle sopivin, oma soitin. Karttaa seuraamalla liikutaan reitillä, jonka varrelta löytyy erilaisia instrumenttipisteitä. Näissä pisteissä pääsee tutustumaan eri soittimiin ja lauluun Demon opettajien opastamana. Soitinseikkailu on suunniteltu erityisesti 7–10-vuotiaille lapsille, mutta osallistua voi vaikka koko perheen voimin.


F-Musiikki Vantaa palvelee lauantaina klo 10-16. 

F-Musiikki Vantaa
Antaksentie 4
01510 Vantaa

Yhteistyössä: