Ystäväviikkojen loppuhuipennus!

Ystäväviikkojen loppuhuipennus!

Melkein kaikki -20%!

F-Musiikin Ystäväviikot huipentuvat! Nyt lähes kaikki tuotteet -20% alennuksella F-Musiikin myymälöissä ja verkkokaupassa 3.3.2024 asti. Lisäksi paljon myymäläkohtaisia tarjouksia! Tule tekemään löytöjä!

Tarjous ei koske tiettyjä Yamaha-digitaalipianoja ja -syntetisaattoreita, Nord-tuotteita, Taylor-kitaroita, F-Pro Esitystekniikan äänentoistotuotteita, ammattivalaistusta ja lavarakenteita. Tarjous koskee F-Musiikin myymälöissä ja varastossa olevia tuotteita, ei tilaustuotteita.

Esimerkkejä tarjoustuotteista:

 1. Yamaha DTX452K Sähkörumpusarja
  Yamaha
  DTX452K Sähkörumpusarja
  DTX452K sähkörumpusarja sisältää uuden DTX402 modulin, uusitut padit, kolmealueisen virvelipadin sekä tavanomaisen bassorummun pedaalin. Tutustu myös Yamahan DTX402 Touch-appiin (iOS- ja Android-laitteille), jossa on runsaasti rytmiharjoituksia ja soittotehtäviä. Lisäksi voit muokata ja valita eri rumpusettejä DTX402-modulista suoraan omalla älylaitteella. Täydellinen setti niin kotiin, kuin kouluihinkin.

  Yamaha DTX402 -sarjan rumpuseteillä voit tehdä myös oman version YouTube -videosta ''Kuinka opin soittamaan rumpuja'' ja tulla suosituksi YouTube -tähdeksi. Voit kuvata videon iPhone / iPad -laitteella ja lisätä studiotason äänen ilmaisella Rec 'n' share -sovelluksella suoraan DTX402 -modulista ja lataat videon YouTube -palveluun.
  669,90 €
 2. Ebs 30BT Combo Amp 30W Mk3
  Ebs
  30BT Combo Amp 30W Mk3
  EBS 30BT Mark III -sarjan laadukas bassocombo sopii erinomaisesti niin kotiin, kuin treeneihin tai kouluun luokkakäyttöön. Kompakti ammattitason bassocombo tarjoaa laadukkaat komponentit ja rehellisen sekä puhtaan bassosoundin. Ruotsalainen EBS on tehnyt ammattitason bassovahvistimia jo yli 35 vuoden ajan.
  Vahvistimessa on 30 W:n RMS-teho, 8-tuumainen Custom-kaiutinelementti tweeterillä, ja taajuusvaste on välillä 70 - 20 000 Hz, mikä takaa laajan äänialueen ja selkeän basson. Lisäksi siinä on 2-alueinen EQ, Gain- ja Volumesäädöt, kuulokeliitäntä, balansoitu XLR-ulostulo ja Aux-sisääntulo. Näiden ominaisuuksien ansiosta voit muokata soundia juuri haluamallasi tavalla ja liittää sen helposti muihin laitteisiin tai äänijärjestelmiin.
  EBS 30BT Mark III -sarjan bassocombo tarjoaa tinkimätöntä laatua ja suorituskykyä. Hanki omasi!
  219,00 €
 3. Ortega Klassinen kitara RSTC5M, matta natural
  Ortega
  Klassinen kitara RSTC5M, matta natural
  Ortegan RSTC5M on mattapintainen nailonkielinen kitara seetrikannella. Tämä Student-sarjan kitara tarjoaa enemmän kuin aloittelijan mallin ominaisuudet, ja se on laadukas ja helpposoittoinen vaihtoehto kaikille kitaransoitosta kiinnostuneille.
  Kitaran rakenteessa käytetään laadukkaita materiaaleja, kuten seetriä (laminoitua) kannessa, catalpaa sivuissa ja pohjassa sekä pähkinäpuusta valmistettua otelautaa. Mattanatural-väritys antaa sille tyylikkään ulkonäön, ja 4/4-koko tekee siitä sopivan kaikenkokoisille soittajille. Lisäksi Ortega Custom made -kielet ja kaulan leveys (52 mm) tarjoavat mukavan ja helposti hallittavan soittokokemuksen.
  Hanki oma Ortega-kitarasi ja sukella musiikin maailmaan!
  159,90 €
  Arvio:
  80%
 4. Fender Mustang LT25
  Fender
  Mustang LT25
  Fender Mustang LT25 on täydellinen valinta sinulle, joka etsit laadukasta kitaravahvistinta yksinkertaisella käyttöliittymällä ja ammattimaisella äänellä. Tämä vahvistin yhdistää Fenderin pitkän historian ääniteknologian saralla ja modernin, aloittelijaystävällisen suunnittelun.
  LT25:ssä on vaikuttavat 30 esiladattua muistipaikkaa, jotka antavat sinulle välittömän pääsyn laajaan valikoimaan soundeja ja sävyjä. Tämä tekee siitä ihanteellisen niin opiskelijoille kuin kokeneille soittajillekin, jotka arvostavat monipuolisuutta ja helppokäyttöisyyttä.
  Kotiharjoitteluun tai jopa pienen keikan vetämiseen, Mustang LT25 tarjoaa monipuoliset liitännät ja kompaktin koon, joka tekee siitä helpon kuljettaa mukana minne tahansa. Lisäksi sen sisäänrakennettu äänenmuokkaus mahdollistaa sen, että voit luoda oman uniikin soundisi vaivattomasti.
  179,00 €
  Arvio:
  80%
 5. Casio AP-270WE DIGITAALIPIANO/VALKOINEN
  Casio
  AP-270WE DIGITAALIPIANO/VALKOINEN
  Casio Celviano AP-270 edustaa Casio Celviano -sarjan edullisinta vaihtoehtoa täysikokoisella vasarakoneistolla varustettuna. Tämä digitaalipiano on erinomainen valinta ensimmäiseksi digitaalipianoksi niille, jotka arvostavat aitoa pianokosketusta ja korkealaatuista ääntä.

  Pieneen tilaan sopivassa AP-270:ssä yhdistyvät laadukas äänentoisto, monipuoliset ominaisuudet ja käytännöllinen muotoilu. Yli 20 soitinääntä tarjoavat laajan valikoiman musiikkityylejä, ja kuulokeliitäntä mahdollistaa hiljaisen harjoittelun milloin tahansa. Casio Chordana Play Piano -appi (iOS ja Android -laitteille) tarjoaa lisäksi yli sata tunnettua klassista kappaletta harjoitteluun ja pianon ominaisuuksien hallintaan.

  Casio Celviano AP-270 tarjoaa tinkimätöntä laatua, käyttömukavuutta ja musikaalista iloa niin aloittelijoille kuin kokeneillekin pianisteille.
  859,00 €
 6. Yamaha TRBX304 WHITE AKTIIVIBASSO
  Yamaha
  TRBX304 WHITE AKTIIVIBASSO
  Yamaha TRBX304 WHITE aktiivibasso tarjoaa huippuluokan suorituskyvyn ja monipuolisen äänialan esiintyville artisteille. Osana TRBX-300 sarjaa tämä basso yhdistää loistavan soittobalanssin ja tehokkaan aktiivielektroniikan tarjoten vertaansa vailla olevan äänenlaadun ja luotettavuuden.
  Yamaha TRBX304 WHITE aktiivibasso on ammattitason valinta niille, jotka vaativat parasta niin keikoilla kuin studioissakin. Se tarjoaa tinkimätöntä laatua, monipuolisuutta ja luotettavuutta kaikissa tilanteissa.
  469,00 €
 7. Casio Casiotone CT-S1000V
  Casio
  Casiotone CT-S1000V

  Casiotone CT-S1000V vie ilmaisun uudelle tasolle tarjoamalla ainutlaatuisen vokooderi-ilmaisun ja intuitiivisen käyttöliittymän. Tämä innovatiivinen soitin mahdollistaa särmikkäiden melodialinjojen tai upeiden sointublokkien luomisen lähes vaivatta. Laulun sanat etenevät sekvenssissä koskettimistoa soittaessasi, luoden viimeisteltyjä laululinjoja.

  Ilmaisua voi säätää entisestään muokkaamalla ääniä (lauluääniä) ja efektejä reaaliaikaisten ohjainten avulla. Lisäksi laite tarjoaa yli 800 laadukasta AiX Sound Source -soitinääntä, mukaan lukien ilmaisuvoimaisia ADVANCED TONES -soundeja ja vintagehenkisiä CASIO CLASSIC TONES -kokoelmia.

  Casiotone CT-S1000V on täydellinen valinta niille, jotka haluavat ilmaista itseään musiikin avulla monipuolisesti ja vaivattomasti. Hanki omasi ja astu uuden luovuuden maailmaan.

  499,00 €
 8. Yamaha Alttosaksofoni YAS-62 04
  Yamaha
  Alttosaksofoni YAS-62 04
  Yamaha YAS-62 04 on legendaarisen saksofonimallin päivitetty versio. Uudistetussa versiossa 62-kaula on hieman aiempaa kapeampi poraus, mikä parantaa hallittavuutta ja mahdollistaa sujuvamman soittamisen eri äänialojen välillä ja takaa paremman äänellisen ytimen saavuttamisen.
  Saksofonissa on käsin kaiverrettu kello ja soitin on varustettu korkealla F#-läpällä, F-liukuläpällä ja silikonikäsitellyillä tyynyillä, jotka takaavat kestävyyden ja tasaisen soitettavuuden. Mukana on myös säädettävä peukalotuki, joka mahdollistaa mukavamman ja ergonomisemman soittoasennon.
  Yamaha YAS-62 04 on suunniteltu ammattilaisille ja edistyneille soittajille, jotka arvostavat huippuluokan laatua, tarkkuutta ja monipuolisuutta. Uusi 62-kaula ja selkäreppukotelo tekevät tästä saksofonista täydellisen valinnan niille, jotka haluavat viedä soittonsa seuraavalle tasolle.
  2 899,00 €
  Arvio:
  100%
 9. Ampeg MICRO Classic Stack 100W 2-10"
  Ampeg
  MICRO Classic Stack 100W 2-10"
  Ampeg MICRO Classic Stack 100W 2-10'' Bassovahvistin tarjoaa kompaktissa muodossa suuren tehopakkauksen Mosfet-etuasteella. Tämä vahvistinjärjestelmä tuottaa voimakkaan äänen, joka on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta soundia ja helppokäyttöisyyttä.
  100W teho 8 ohmin kuormalla varmistaa riittävän voimakkaan äänenvoimakkuuden mihin tahansa tilanteeseen. Mosfet-etuaste ja pääte tarjoavat luotettavan suorituskyvyn ja erinomaisen äänenlaadun. Lisäksi vahvistimessa on Bass, Mid ja Treble -säädöt, jotka mahdollistavat soundin hienosäädön omien mieltymysten mukaan.
  Lisäominaisuuksiin kuuluvat balansoimaton linjaulostulo ja kuulokeliitäntä, jotka tarjoavat monipuoliset vaihtoehdot äänenhallintaan ja soittoon.
  Ampeg MICRO Classic Stack 100W 2-10'' Bassovahvistin on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kompaktin mutta tehokkaan vahvistimen, joka tarjoaa ammattimaisen soundin ja helpon käytettävyyden.
  489,00 €
 10. Ortega Konserttiukulele RUEL-MRD, Metallic Red
  Ortega
  Konserttiukulele RUEL-MRD, Metallic Red
  Ortega RUEL-MRD konserttiukulele tarjoaa upean Metallic Red -värisen ulkoasunsa lisäksi laadukkaan soittokokemuksen. Osana Ortegan Element -sarjaa tämä ukulele on suunniteltu tarjoamaan tyylikkyyttä ja luotettavuutta.
  Mahonkikaula tarjoaa vakaan ja mukavan otteen soittaessa. Ukulelen kaunis Element-upotus otelaudassa antaa sille erottuvan ulkonäön. Sen kansi on valmistettu kuusesta, sivut ja pohja catalpapuusta, ja otelauta on tehty pähkinäpuusta.
  Ortega RUEL-MRD:ssä on skaalan pituus 380 mm ja kullattu virityskoneisto, joka varmistaa tarkan ja vakaa vireen. Ukulele sisältää myös DeLuxe-kuljetuspussin, joka suojaa instrumenttia matkalla ja säilytyksessä.
  Tämä Ortega konserttiukulele tarjoaa sekä aloittelijoille että kokeneille soittajille inspiroivan soittoelämyksen!
  135,90 €
  Arvio:
  100%