Bassot, sähköbassot ja bassokitarat

Bassokitara eli basso on perussoitin pop- ja rock-musiikissa ja sitä pidetään yhtenä bändin kulmakivistä. Käytä sivun ylälaidan kätevää hakutoimintoa basson valintaan tai rajaa valintaasi suodattimien avulla.

Matalaääninen basso vahvistaa äänimaisemaa ja saa musiikin kuulostamaan täyteläiseltä. Bassokitarassa on yleisimmin neljä kieltä, jotka ovat huomattavasti paksummat kuin kitaran kielet. Joissakin bassomalleissa on viisi kieltä, jopa enemmänkin. Tällöin basson sävelalue on laajempi.

Jos mietit mikä olisi sopiva basso aloittelijalle tai olet etsimässä ensimmäistä bassokitaraa lapselle ja haluaisit kuulla asiantuntijalta lisätietoja, niin tutustu oppaaseemme: basson valintaopas. Saat myös asiantuntevaa tukea ostopäätöksen tekemiseen chatista!

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 73-96 / 98

Aseta nousevaan järjestykseen
per sivu
  1. Gibson Thunderbird Bass Tobacco Sunburst
    Gibson
    Thunderbird Bass Tobacco Sunburst
    Thunderbird-basso näki päivänvalon maineikkaalla Kalamazoon tehtaalla vuonna 1963, ja se oli julkaisuajankohtanaan ainoa Gibsonin tai Epiphonen valikoimista löytyvä basso. Mutta toisaalta, mitä muuta tarvitaankaan? Thunderbirdin ''käännetty'' zig-zag-runko ja uniikki lapamuotoilu olivat lähtöisin legendaarisen autosuunnittelijan ja visionäärin Ray Dietrichin kynästä. Pian Thunderbirdistä tuli rock-muusikoiden lempilapsi niin USA:ssa, Englannissa kuin Manner-Euroopassakin, ja tämän aseman se on säilyttänyt näihin päiviin saakka. Lisätietoja
    2 299,00 €
per sivu