Vahvistimet

Sähkökitara ja sähköbasso tarvitsevat niille sopivan vahvistimen. F-Musiikilta löydät vahvistimen jokaiseen käyttötarkoitukseen, pienistä kotivahvistimista stadionluokan nuppi-kaappiyhdistelmiin. Käytä sivun ylälaidan kätevää hakutoimintoa tai rajaa valintaasi suodattimien avulla.

Sähkökitaralle ja bassolle on olemassa sekä transistorivahvistimia että putkivahvistimia. Putkivahvistin vaatii yleisesti vähemmän tehoa. Esimerkiksi 36-wattinen putkivahvistin on jo tehokas laite isommillekin keikoille. Keikalle lähtiessä transistorivahvistin kannattaa kuitenkin olla jo 100- wattinen, jotta ääni ei huku esimerkiksi rumpujen alle. Mallintavat vahvistimet perustuvat digitaalitekniikkaan, ja niissä on valmiiksi tallennettuna eri vahvistin- ja efektityyppejä eri muistipaikkoihin. Combovahvistin sisältää vahvistinosan ja kaiutinosan samassa kuoressa. Voit myös hankkia vahvistinosan eli nupin, ja kaiutinosan eli kaapin erikseen.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 169-179 / 179

Aseta nousevaan järjestykseen
Sivu
per sivu
  1. Vox VMG-10 Mini Go Combo Amp
    Vox
    VMG-10 Mini Go Combo Amp
    VOX MINI GO:n vahvistimen voit ottaa minne tahansa missä tarvitset monipuolista kumppania kitarallesi. MINI GO:t ovat kevyitä, kompakteja ja voidaan käyttää myös tavallisen varavirtalähteen kanssa. VOX Cambridge50:sta tutut mallinnukset ja efektit ovat dynaamisia ja erittäin realistisia. Muita ominaisuuksia ovat mm. mikrofoniliitäntä, AUX-tuloliitäntä, kuulokeliitäntä, sekä sisäänrakennettu rytmikone. Lisätietoja
    229,00 €
Sivu
per sivu