Komplete Kontrol S88 MK2

NATIVE INSTRUMENTS
997,00 €
Saatavuus
 • Verkkokauppa Vähän jäljellä
 • F-Musiikki VantaaVähän jäljellä
Lähetettävissä
0-3 arkipäivää
Tuotekoodi
KOMPLETES88MK2
Ominaisuudet
Maailman edistyksellisimmät softwareinstrumentit heräävät uudella tavalla eloon KOMPLETE KONTROL:n avulla. Se on intuitiivisempi, inspiroivampi ja ilmaisuvoimaisempi kuin koskaan ennen. KOMPLETE KONTROL:n valaistu ja puolipainotettu 25, 49 tai 61 koskettiminen keyboard näyttää muunmuassa soinnut, skaalat ja arpeggiot selkeästi, värikkäiden ledien toimesta. Voit vaikka soittaa sointuja yhdellä napinpainalluksella, ohjelmoida koko keyboardin soittamaan skaaloja tai tehdä nopeasti melodioita kehittyneen arpeggiatorin avulla. Myös yksittäisten nuottien muokkaaminen ja automaatioiden luonti on helppoa kosketusherkkien touchstripien avulla.

KOMPLETE KONTROL-koskettimien mukana tulee KOMPLETE SELECT-ohjelmistopaketti ja ne toimivat saumattomasti myös KOMPLETE 11 ja KOMPLETE 11 ULTIMATE-ohjelmistojen kanssa. Nämä ovat alansa terävintä kärkeä äänituotannon saralla TV:ssä, elokuvissa sekä peleissä.
Lue lisää
Tuotekuvaus
Komplete -ohjelmiston kanssa saumattomasti toimiva kontrolleri/keyboard, jossa 88 täysin painotettua kosketinta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Komplete Kontrol S88 MK2
Arviosi
Lisää merkiltä NATIVE INSTRUMENTS
 1. ni_m32_front.jpg
  NATIVE INSTRUMENTS
  Komplete Kontrol M 32
  Inspiraatio voi tapahtua milloin tahansa, joten sinun täytyy saada ajatuksesi talteen nopeasti, missä tahansa. KOMPLETE KONTROL M32 on täydellinen työkalu missä tahansa - helppo asentaa, helppo pakata pois, mutta ei vain työnkalu, vaan myös luovan elämäntapasi rikastuttaja. Jos haluat tehdä biisejä matkoilla tai luoda pienikokoisen studiosetupin missä tahansa, tässä sinulle täydellinen tarpeisiisi sopiva apuväline. Kevyt ja matkalle valmis, mihin vain musiikkisi sinut viekin.

  Nyt lähtevät niin virtuaalisoittimet kuin efektit kerralla kontrolliin, kohtuuhintaan ja saman virtaviivaisen käyttöliittymän kautta. Ääniaineksen tallentaminen, haku, muokkaus ja tietenkin musiikin tekeminen onnistuu luokkansa parhaalla koskettimistolla. Kontrollipinnan mukana seuraa myös laaja valikko ammattitason soittimia ja muita herkkuja.
  111,00 €