NE911 WIRELESS REC 502-574MHZ

BEYERDYNAMIC
649,90 €
Saatavuus
 • Verkkokauppa Vähän jäljellä
Lähetettävissä
0-3 arkipäivää
Tuotekoodi
NE911AB
Ominaisuudet
 • Taajuusalue 502 - 574 MHz
 • 2880 esiohjelmoitua kanavaa
 • ACT/SCAN-toiminto vapaiden taajuksien etsintään ja lähettimen ohjelmointiin
 • PC-softa monitorointiin ja ohjaukseen
 • Mitat 210 x 235 x 43 mm
 • Paino 1,35 kg
 • Sisältää räkkiasennussarjan
Lue lisää
Tuotekuvaus
Opus 910-sarjan ammattitason yksikanavainen langaton UHF-vastaanotin. Selkeä värillinen näyttö ja SCAN/ACT-toimintojen avulla kanavien ohjelmointi on helppoa. Mahdollista ohjata myös PC:n kautta.
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:NE911 WIRELESS REC 502-574MHZ
Arviosi
Lisää merkiltä BEYERDYNAMIC
 1. impacto1.jpg
  BEYERDYNAMIC
  IMPACTO ESSENTIAL DAC-muunnin.
  Laadukas ja kompakti Impacto Essential DAC-muunnin ja kuulokevahvistin mahdollistaa Beyerdynamic Hi-End tasoisten kuulokkeiden käytön digitaalisten äänilähteiden kanssa eikä vaadi erillistä kuulokeliitäntää äänilähteeltä. Impacto Essential mahdollistaa parhaan mahdollisen digitaalisen äänentoiston yhdessä Beyerdynamic Amiron home, T 1 (2nd generation), ja T 5 p (2nd generation) kuulokkeiden kanssa. Impacto Essential toistaa myös pakkaamattomat ja täyden resoluution Hi-Res Audio-tiedostot.
  329,00 €
 2. lagoontraveller.jpg
  BEYERDYNAMIC
  Lagoon Traveller vastamelukuuloke
  Lagoon ANC on premium-tason langaton vastamelukuuloke. Digitaalisen aktiivisen vastamelu-teknologian avulla poistetaan tehokkaasti ulkopuolinen melu. Innovatiivisen Bluetooth® teknologian ja MOSAYC -äänen personoinnin avulla saadaan muokattua yksilöllinen ja laadukas äänenlaatu. Uuden LED-valo-ohjauksen avulla näet yhdellä silmäyksellä mm. akun varaustilan, L/R-kanavan ja Bluetooth-statuksen. Kuulokkeissa on myös kätevä automaattinen play/pause-toiminto, joka aktivoituu automaattisesti kun kuulokkeet otetaan pois päästä tai laitetaan takaisin päähän.
  199,00 €
 3. foxusbimg1.jpg
  BEYERDYNAMIC
  FOX Suurikalvoinen USB-mikrofoni 24
  Beyerdynamic Fox USB on monikäyttöinen isokalvoinen kondensaattorimikrofoni. Fox USB sopii erityisesti akustisten kitaroiden, vahvistimien, pianon, jousisoittimien, puhaltimien, lyömäsoittimien sekä laulun äänittämiseen. USB-liitännän ansiosta mikrofonia voidaan käyttää studioäänityksissä Windows- ja Mac-käyttöjärjestelmissä ja mobiilikäytössä iOs- sekä Android-laitteilla (mobiilikäyttö vaatii laitteelle sopivan adapteri, myydään erikseen). Sisäänrakennettu kuulokeliitäntä mahdollistaa reaaliaikaisen kuulokemonitoroinnin ilman viivettä. Kuulokkeiden äänenvoimakkuus on myös säädettävissä. Mikrofonin varusteisiin kuuluu innovatiivinen tuulisuoja, USB-kaapeli ja tukeva pöytäteline.
  149,00 €